2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:第二单元过关检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版必修第二册课后习题:第二单元过关检测 WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 人教版 必修 第二 课后 习题 单元 过关 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分30分)第一节(共10小题;每小题2分,满分20分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWhen Fluffy the cat disappeared from her home in Navarre,Ohio,her owner spotted her high in a pine tree.Ellen Albert wasnt immediately concerned because everyone guaranteed her that cats always came do
2、wn when they were hungry.That was on a Friday.On Sunday,when the white kitty showed no sign of leaving and was still high in the tree,Ellen Albert called Erie Valley Fire and Rescue for help with her pet.“Fluffy was about 40 feet in the air.Too high for the ladders we carry,”Ryan Shanower of Erie Va
3、lley Fire and Rescue said.“She was also near some power lines that caused a threat.We tried cat food on day two of her being there and figured by evening shed be down.High winds and hard rain on day one evening and most of day two made the rescue attempts more difficult.”Fire Chief Rick Annen told h
4、is theory about how the kitty ended up so far up the tree.Annen saw hawks(老鹰) sitting on a building across the street and noticed Fluffys regular collar and flea collar were both missing.He figured a hawk had picked up Fluffy by the collars and she had gotten free and fallen high in the pine tree.By
5、 day three,the rain had stopped enough,but Fluffy still wouldnt or couldnt move.The fire department reached out to a local tree service to see if theyd lend a hand to the frightened cat.They showed up with a bucket truck they use to trim(修剪) tall trees.Once the bucket truck was up in the air,Fluffy
6、was down in a minute or two.It was a happy ending,for sure,but not a common days work for these firefighters.1.What added to the difficulty in rescuing the cat?A.Bad weather.B.No effective tools.C.The power lines.D.The cats weakness.答案A解析细节理解题。根据第三段中的最后一句可知,是恶劣的天气增加了救援的困难。2.What can we know about Fl
7、uffy the cat?A.It tended to climb trees when hungry.B.It climbed up to the pine tree on Friday.C.Its situation might be caused by a hawk.D.Its collars were on the top of the pine tree.答案C解析推理判断题。根据第四段中的“HefiguredahawkhadpickedupFluffybythecollarsandshehadgottenfreeandfallenhighinthepinetree.”可推断,Flu
8、ffythecat的困境可能是一只老鹰导致的。3.How did people rescue the cat finally?A.They got the tree trimmed.B.They used a long enough ladder.C.They employed a bucket truck.D.They pushed it to come down.答案C解析细节理解题。根据倒数第二段中的“Theyshowedupwithabuckettrucktheyusetotrimtalltrees.Oncethebuckettruckwasupintheair,Fluffywasdo
9、wninaminuteortwo.”可知,人们最终借助一辆“buckettruck”救了Fluffythecat。BAn exciting opportunity for an enthusiastic and eager individual with excellent people skills,to join our clients active membership team has become available.Theyre one of Europes largest wildlife conservation organisations,with over 1.1 mill
10、ion members.If you think that you have the skills and personality to inspire members of the public to support their valuable work through becoming a member and making donations,then this is the job for you.You will be part of a successful and energetic team thats central to delivering the organisati
11、ons work that focuses on “Giving Nature a Home”.They achieve this by attending a wide variety of events across the country,where they get to engage with members of the public,inform them of their work and encourage to support our client(当事人) with essential financial support.Help to give nature a hom
12、e and make a real difference to the world around us.IMPORTANT:PLEASE READ BEFORE CLICKING THE APPLY BUTTON FOR MORE INFORMATION:PLEASE NOTE:You are not applying at this stage,even though you may be asked to attach your CV on the job board.You will then receive an email from CHM Recruit with further
13、details on how to complete your application.Please check your email and dont delay in applying.4.What kind of quality is the most important for the job?A.Being best at communicating with others.B.Being interested in looking after animals.C.Being good at the art of gardening.D.Being generous enough t
14、o donate.答案A解析推理判断题。由第一段第一句中的enthusiasticandeagerindividualwithexcellentpeopleskills,以及第二段第一句中的inspiremembersofthepublictosupport可知,求职者要有极好的交际能力和说服别人为保护动物而投资的能力,故选A项。5.If you are hired you will try to persuade others to .A.protect the nature across the countyB.finance wildlife conservation organisat
15、ionsC.be interested in environmental educationD.attend different conferences and events答案B解析细节理解题。根据第二段第一句中的inspiremembersofthepublictosupport和第三段最后一句中的informthemoftheirworkandencouragetosupportourclientwithessentialfinancialsupport可知,该工作要求职员去说服别人为保护动物而投资或者做出捐献。6.Where will you work once you are hir
16、ed?A.In your city.B.The website of CHM.C.Throughout England.D.The office in Giving Nature a Home.答案C解析细节理解题。根据第三段第二句中的attendingawidevarietyofeventsacrossthecountry可知,一旦被录取,职员的工作就是在全英国参与各种活动,说服别人以获取更多的资金支持。7.Who will most likely be praised for their work once hired?A.Those saving as many animals in n
17、ature.B.Those attracting most conversation volunteers.C.Those raising most financial support for wildlife.D.Those daring to speak in public to ask for money.答案C解析推理判断题。根据本广告招聘岗位的特点和第三段最后一句中的encouragetosupportourclientwithessentialfinancialsupport可知,能争取到更多经济支持,从而能保护更多野生动物的人会受到表扬。CAs a kid,I wanted to
18、 be a naturalist.When I got to college,I chose what I thought was a more practical path,studying physics along with public policy.That combination led me to atmospheric sciences.Now Im studying low clouds.But I didnt really notice low clouds until I started my study at the University of Washington,i
19、n Seattle.That city had a lot of low clouds.I suddenly realised how important their reflection of heat back into space was for Earths climate.I continued studying low clouds at the University of Colorado in Boulder.There I earned my PhD.Seattles skies may be home to plenty of low clouds,but there ar
20、e even better places to spot these little clouds.The greatest gatherings tend to occur off the coasts of places like Namibia,in Africa,and northern Chile.These places are home to some of Earths driest deserts.And I like visiting such places.The more I learned about these little clouds,the more fasci
21、nating I found them.Im really interested in the various ways these low clouds respond to their environment.Because there are so many low clouds and they help keep Earth cool by reflecting heat,anything that affects them can also affect overall climate.It feeds back to the whole energy balance of the
22、 planet.Lately Ive been exploring how smoke that drifts(漂浮) over clouds might change the way that these clouds absorb or reflect sunlight.Such smokefrom burning trees and grassescan drift thousands of kilometres.If that smoke affects clouds,it might also affect climate.Last year,I spent a month on d
23、istant Ascension Island in the South Atlantic Ocean setting up instruments to track the interaction(相互作用) between low clouds there and smoke from southern Africa.I appreciate the diversity in my work.Besides the occasional trip to distant islands,I also teach and work with other scientists to better
24、 understand Earths climate system.Along the way,Im helping bring one type of low clouds to the attention it deserves.8.What do we know about the author? A.She learnt three majors at the same time in college.B.She wanted to study low clouds when she was a kid.C.She knew the importance of low clouds w
25、hen in university.D.She was always worried about climate change in the world.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“ButIdidntreallynoticelowcloudsuntil.IsuddenlyrealisedhowimportanttheirreflectionofheatbackintospacewasforEarthsclimate.”可知,作者在上大学时知道了低云对气候变化的重要性。9.Why does the author like visiting places like Namibia and
26、 northern Chile?A.Because she enjoys views of deserts.B.Because she loves visiting beautiful coasts.C.Because she has got tired of Seattles skies.D.Because theyre great places for observing low clouds.答案D解析推理判断题。根据第三段中的“ThegreatestgatheringstendtooccuroffthecoastsofplaceslikeNamibia,inAfrica,andnort
27、hernChile.”可推断,作者喜欢去这些地方是因为这些地方很适合观察低云。10.What does the underlined word “diversity” in the last paragraph mean?A.The fact of being very special.B.The fact of working by oneself.C.The fact of being respected by others.D.The fact of including some different things.答案D解析词义猜测题。根据最后一段中的“Besidestheoccasio
28、naltriptodistantislands,IalsoteachandworkwithotherscientiststobetterunderstandEarthsclimatesystem.”可知,作者的工作包括多方面的内容,因此可推测,diversity意为“多样性”。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项有两项为多余选项。BeaGreenChildWhat does it mean to be green?“Green”is more than just a colour.11Why green?Plants are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-408932.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
