2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步阅读强化训练(一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步阅读强化训练一 WORD版含解析 2019 2020 学年 译林版 英语 选修 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(一)(建议用时:15分钟) 阅读理解Prince Henry was born on June 28th in Greenwich.Unlike his sickly older brother Arthur,Henry was a healthy and athletic boy.He loved to play sports and ride horses.However,it was Arthur who,as the oldest son,was being raised to be king.Henry was being raised to enter the chu
2、rch.He received an excellent education and learned how to speak Latin,French,Spanish,and Greek.When Henry was ten years old,his life was greatly changed.His older brother Arthur died and Henry was named the crown prince(皇储)He would be the next king of England.In 1509,when Henry was seventeen years o
3、ld,his father Henry died.Henry decided at that point to marry his brothers former wife,Catherine.They quickly married and then were crowned king and queen of England.Catherine only gave birth to one healthy baby,Princess Mary.Henry became worried that he would never have a male heir(继承人)Later,he fel
4、l in love with another woman,Anne Boleyn.Henry was determined to marry her and did so in 1533.He was also determined to have a male heir.But Anne Boleyn did not have a son.Then he married Jane Seymour.Henry finally got what he wanted and had a son named Edward.Henry is often described as a true Rena
5、issance Man.He was athletic,good looking,intelligent,and educated.He was also an accomplished musician and he played instruments and wrote his own songs.He spoke many languages fluently and loved to read and study.Henry loved art and culture and brought many of the top artists,writers,and philosophe
6、rs from mainland Europe to his court.Henry suffered a leg wound in an accident in 1536.As a result,he found it difficult to move about.He became extremely overweight and his skin was covered with painful infections.He died at the age of 55 in 1547 and was succeeded by his son Edward who became King
7、Edward .【解题导语】本文主要向我们介绍了Henry 的生平。1Why was Henry named the crown prince?ABecause he was the eldest son.BBecause the king lost the crown prince.CBecause he was considered a better choice.DBecause he received an excellent education.B解析:推理判断题。根据第一段的it was Arthur who,as the oldest son,was being raised t
8、o be king以及His older brother Arthur died and Henry was named the crown prince(皇储)可知,是因为原定的王位继承人死了。2What most probably caused Henry to marry Jane Seymour?AHaving no child of his own.BMadly falling in love with her.CWanting a son to be the next king.DNot being allowed to marry Anne Boleyn.C解析:细节理解题。根据
9、第三段的He was also determined to have a male heir.But Anne Boleyn did not have a son.Then he married Jane Seymour.可知,他与Jane Seymour结婚是因为想生一个儿子来继承他的王位。3What does Paragraph 4 mainly tell us about Henry ?AHe loved learning languages.BHe wasnt interested in being king.CHe can really be called a Renaissance
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411775.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
