2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 4 HELPING PEOPLE AROUND THE WORLD SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT HELPING PEOPLE AROUND THE WORLD SECTION 知能演
- 资源描述:
-
1、 品句填词1He came here without friends or _(财产) and made his fortune all by himself.答案:possessions2John has got a fever these days, and he says he doesnt want to see a doctor but I am afraid he has no _(选择)答案:alternative3His talents are not fully _(欣赏) in that company.答案:appreciated4Please _(提醒) me abou
2、t it in case I should forget.答案:remind5These figures are not consistent with the results _(获得) in the previous experiment.答案:obtained6Cars have become a popular _(方式) of transport, bringing great convenience to our life.答案:means7I was impressed by the energy and _(投入) shown by the players.答案:commitm
3、ent8The seat next to him was _(空着的)答案:vacant 单句改错1Sometimes, in order to succeed, we have no alternative and to face failure bravely and learn from it._ 答案:第一个andbut2As far as I know, he is in the possession of a large company._ 答案:去掉the3After the explosion, every means have been used to prevent the
4、 river from being polluted._ 答案:havehas4We obtained a load through the government._ 答案:throughfrom5Ill just call Sylvia to remind her of that we are meeting at 8._ 答案:去掉of 完成句子1只有杰克的父亲允许了, 他才能在泳池里游泳。 _ his father has given permission _答案:Only if;can Jack swim in the pool2明天不要来。 我宁愿你下周末来。 Dont come t
5、omorrow.I _ next weekend.答案:would rather you came3第二天他醒来了, 却发现自己被捆在一棵大树上。 He woke up the next day, _ to a big tree.答案:only to find himself tied4我错过了早班车。 要是我早点起来就好了。 I missed the early bus.If only _答案:I had got up earlier5她工作很努力, 她的丈夫工作也很努力。 She worked hard, _答案:as did her husband 课文语篇改错When we arriv
6、ed, everything was in chaos.The hospital is in mess and cant be used in the moment.Its difficult to travelling the whole island as it is flooded.Luck, we found a vacant health center yesterday but we are going to set up a temporary clinic there.Medicine is in the great need.Meanwhile, shelter and ac
7、cess to food and clean water are big problems.One good thing is which many people can speak English or French.So it is easier to communicate to them.That seems that most people need to talk and be listened to.As a result, I work more than a nurse, I also act as a listener.Think back to all the exper
8、ience, I find it worthwhile and helpful.答案:When we arrived, everything was in chaos.The hospital is in mess and cant be used the moment.Its difficult to the whole island as it is flooded., we found a vacant health center yesterday we are going to set up a temporary clinic there.Medicine is in great
9、need.Meanwhile, shelter and access to food and clean water are big problems.One good thing is many people can speak English or French.So it is easier to communicate them. seems that most people need to talk and be listened to.As a result, I work more than a nurse, I also act as a listener. back to a
10、ll the experience, I find it worthwhile and helpful.A卷 单句语法填空1It is the respect for universal rights, our respect for different cultures, and our _(commit) to international laws that guide Chinas openness to other countries.答案:commitment2The story shows that a knowledge of first aid can make a real
11、_(different)答案:difference3There were so many cars held up by the heavy rain on the road that we had no alternative but _(wait)答案:to wait4He is an old man worthy _ great respect.答案:of5Every possible means _(try), but it seems that nothing will prevent the situation from getting worse.答案:has been trie
12、d6He hurried to cinema, only to be _(tell) the tickets had been sold out.答案:told7Tom, its time that you _(wash) your own clothes.答案:washed8Your desk is crowded _ too many unnecessary things.You have to remove some of them.答案:with9According to the report, personal _(possess) of guns in the US.A. has
13、caused a lot of trouble.答案:possession10The upset mother thought to herself, “If only I _(know) whats going on in my little boys head right now.”答案:knew 阅读理解AFrom my earliest memories,I felt as if my mother was preparing me for something special. When entering a room,her entire focus was on me. I fel
14、t as if I was the center of her universea great feeling. Offering her the same respect,I intently listened to her stories without interrupting;I tried to return that feeling of being truly loved.Even though there was always deep affection flowing between us,she wasnt a softy. She worked hard and exp
15、ected her children to do the same. I began working in our little corner grocery store by age eight and managed it by the age of twelve. She appreciated my hard work and treated me as an equal. I learned that I could do anything if I tried hard enough. I learned to depend on myself.My mother always s
16、upported my decisions,but also shared her concerns. When I decided to retire early from teaching to teach and write about etiquette(礼仪),she announced her concerns. She worried that there wasnt a market for itmy mother,always the business person. Nevertheless,by the end of our conversation she encour
17、aged me with“With your training and love of people,you are perfect for this.”By example,my mother taught me how to show respect for others. She gave me my listening skills,my empathy and my manners. Through her,I learned to be strong,to follow my heart and to work hard. I never give up. If not for t
18、his,I wouldnt be a successful business owner and good friend to all.【解题导语】作者和母亲感情深厚。母亲很爱作者,也教会了作者尊重他人,并使作者具备了独立、勇敢和坚定等可贵品质。1The author carefully listened to her mothers stories because_Athe stories were very interestingBshe liked listening to stories very muchCthe stories were about something specia
19、lDshe tried to show her respect for her motherD解析:细节理解题。根据第一段的内容可知,作者从小就觉得母亲非常爱她,作者也同样爱和尊重自己的母亲。2What was the authors mother worried about according to Paragraph 3?AThe author would lose her job.BThe author would live a poor life.CThe authors books would be hard to sell.DThe author wouldnt be good a
20、t business.C解析:细节理解题。根据第三段第二句和第三句可知,作者决定提前退休去教礼仪并写这方面的书,而她母亲担心作者的书没有市场,卖不出去。3What can we learn from the text?AThe author had a brother and a sister.BThe authors mother was very strict with her.CThe author became a wellknown writer at last.DThe author began to manage the store by age eight.B解析:推理判断题。
21、根据第二段的内容可知,母亲把作者当作大人一样对待,对作者很严格,故B项正确。A项在文中没有信息依据;根据文章最后一句可知,作者最后成为成功的商人,而不是畅销书作家,故C项错误;根据第二段第三句可知,作者8岁开始在街角的商店工作,12岁时才开始经营它,故D项错误。4Which of the following can best describe the authors mother?ABrave and determined.BSmart and honest.CProud but patient.DStrong but careless.A解析:推理判断题。根据最后一段可知,作者从母亲身上学到
22、了尊重他人、勇敢和坚定等优秀品质。由此可推知,作者的母亲是一个勇敢而又意志坚定的人。BA year ago August,Dave Fuss lost his job driving a truck for a small company in west Michigan.His wife,Gerrie,was still working in the local school cafeteria,but work for Dave was scarce,and the price of everything was rising.The Fusses were at risk of join
23、ing the millions of Americans who have lost their homes in recent years.Then Dave and Gerrie received a timely gift$7,000,a legacy(遗产) from their neighbors Ish and Arlene Hatch,who died in an accident.“It really made a difference when we were going under financially,”says Dave.But the Fusses werent
24、the only folks in Alto and the neighboring town of Lowell to receive unexpected Lega from the Hatches.Dozens of other families were touched by the Hatches generosity.In some cases,it was a few thousand dollars;in others,it was more than $100,000.It surprised nearly everyone that the Hatches had so m
25、uch money,more than $3 millionthey were an elderly couple who lived in an old house on what was left of the family farm.Children of the Great Depression,Ish and Arlene were known for their habit of saving.They thrived on (喜欢) comparison shopping and would routinely go from store to store,checking pr
26、ices before making a new purchase.Through the years,the Hatches paid for local children to attend summer camp when their parents couldnt afford it.“Ish and Arlene never asked if you needed anything,”says their friend Sand Van Weelden,“They could see things they could do to make you happier,and they
27、would do them.”Even more extraordinary was that the Hatches had their farmland distributed.It was the Hatches wish that their legacya legacy of kindness as much as one of dollars and centsshould enrich the whole community(社区) and last for generations to come.Neighbors helping neighborsthat was Ish a
28、nd Arlene Hatchs story.【解题导语】本文讲的是邻里互助的故事。5According to the text,the Fusses _Awere employed by a truck companyBwere in financial difficultyCworked in a school cafeteriaDlost their homeB解析:细节理解题。由文章第一段The Fusses were at risk of joining the millions of Americans who have lost their homes in recent yea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-411807.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级英语上册 Module 2 Unit 1 There's Chinese dancing习题课件1 外研版(三起).ppt
