2020-2021学年人教版英语选修7课时分层作业:UNIT 5 SECTION Ⅰ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修7课时分层作业:UNIT SECTION WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 课时 分层 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(十三)Section 高考题型练习提能力.阅读理解ADenmark is one of the happiest nations on earth with some of the best quality of life.You dont need statistics to understand the Danes happy lot.Walk around any Danish town and youll experience some of the most harmonious civic spaces anywhere.Their i
2、ntimate scales and perfect transport systems combine the rich history and bold modern lines of the built environment to delight the eye,and the locals manners and sense of humor is refreshing.Denmarks capital Copenhagen is a remarkable city with wellpreserved medieval streets,renowned art galleries,
3、Michelinstarred restaurants and a healthy business center.Finding something to do is never a problem and if all else fails,just admiring the streets with a hotdog in hand is an enjoyable way to spend a few hours.Beyond the capital and the bigger cities,Denmark offers a mix of lively towns such as Ri
4、be and Odense plus rural countryside,medieval churches,Renaissance castles and tidy 18thcentury villages.The coastline of Denmark with its sand dunes and greenery is a sight that always attracts visitors.So,no matter what time of year youre in Denmark,you shouldnt miss out on a trip to the nearest b
5、each.Its hard,in short,to find fault with the place.The visitors most heartfelt complaint is usually the cost of visiting Denmark.True,it is not a cheap destination,but no more so than the UK,and which nations public transport system would you rather use?Cheer yourself up by thinking of the countrys
6、 remarkable organization and clockwork railway timetable as being financed by the extremely high taxes paid by your hosts.When viewed in this way,this firstrate destination seems like good value,and you get the fairy tales thrown in for free:the Danish royal family is genuinely loved and respected b
7、y the vast majority of its citizens,not least handsome Prince Frederik,his beautiful Australianborn princessbride,Mary,and their young family.【语篇解读】本文主要介绍了世界上最幸福国家之一丹麦。1Which of the following words can best describe Danes?APolite and humorous.BHappy and romantic.CKind and friendly.DOutgoing and humo
8、rous.A推理判断题。根据第一段中的“and the locals manners and sense of humor is refreshing”可推断出,丹麦人的特点有礼貌、幽默。故选A。2The writer implies in the last two paragraphs that Avisiting the UK will cost less than travelling in DenmarkBthe transport system in the UK cant equal that in DenmarkCpeople in Denmark pay high taxes
9、to welcome visitorsDthe Danish royal family plays an important role in politicsB推理判断题。根据第五段中的“True,it is not a cheap destination,but no more so than the UK,and which nations public transport system would you rather use?”可知,对比之后,英国的交通系统不能与丹麦的媲美。故选B。3How does the passage mainly develop?ABy providing e
10、xamples.BBy making comparisons.CBy giving descriptions.DBy following time order.C篇章结构题。根据上下文可知,文章是按照描述的方式展开的。故选C。4What is the authors purpose in writing this passage?ATo introduce Danish culture.BTo show the attractions of Denmark.CTo share experiences of travelling in Denmark.DTo describe the happy
11、 life people live in Denmark.B写作意图题。根据第一段中的“Denmark is one of the happiest nations on earth.and the locals manners and sense of humor is refreshing.”可知,这篇文章主要为了向读者介绍丹麦的景点。故选B。BLiving abroad requires a small adjustment and balancing of cultures.Moving from Scotland to Austria,the differences arent so
12、 great,perhaps,as moving to Asia or Africa.But things are still different enough to be unsettling (使人不安的)One of the first differences I noticed was the opening hours of shops here.During the week,supermarkets close at 7:30 pm,at the latest.On Sundays,they arent open at all.On my first weekend here,I
13、 wasnt at all prepared for this.I planned to go into town to pick up things Id forgotten to bring.I wanted to get some groceries,too,after a few days of eating out.A friend had warned me that nothing was open on Sundays,but I didnt realize she was serious.So,I wandered around town,coming across shop
14、 after shop with doors closed.I ate out again that Sunday,and I learned my lesson.To begin with,I thought it was highly inconvenient.What if I ran out of milk in the evening,or wanted to buy biscuits before bed?In the UK,I was so used to large supermarkets,which stayed open until at least 10 pm,if n
15、ot for twentyfour hours.But now,I have to buy food every Saturday.“What do people do here on Sundays?” I asked my flatmate.She just looked at me.“Nothing,” she replied.If its inconvenient,then theres also something nice about it.Who needs to be able to buy soup or soap or bread twenty four hours a d
16、ay?No one really needs to of course.But its nice,too,to have Sundays completely free from material worries.Sundays here are all about relaxing for hours in coffee shops and spending time with friends.Sunday is a day of rest.People in the UK often complain,“I thought Sundays were meant to be a day of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-412179.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
