2019-2020学年高中英语 Module 1 Europe课时作业2 外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Module Europe课时作业2 外研版必修3 2019 2020 学年 高中英语 Europe 课时 作业 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业2.用动词的适当形式填空1He is the only one of the students that_(get) a full mark so far.He is one of the students that_(get) a full mark so far.2Two thirds of the teachers present_(be) against the plan then.Three fourths of the surface of the earth_(be) covered with water.3All but one_(be) here just now.4
2、Not only I but also Jane and Mary_(be) tired of having one examination after another.5A library with five thousand books_(present) to the nation as a gift.6All we need_(be) a small piece of land where we can plant various kinds of fruit trees throughout the growing seasons of the year.7On the wall_(
3、hang) two large portraits.8. There_(be) a lot of milk in the bottle.9. The number of people invited_(be) fifty, but a number of them_(be) absent for different reasons.10. When and where to build the new factory_(not decide) yet.答案1gets;get2.were;is3.were4.are/were5was presented6.is7.hang8.is9.was;we
4、re10hasnt been decided.单句改错11. The food is tasted delicious._12. Great changes have been taken place in the city in the past few years._13. What the student needs is two books._14. The injured has been taken to the nearest hospital._15. Three months have passed since I came to the school._答案11is tas
5、ted改为tastes12.去掉been13.is改为are14has改为have15.have改为has .完成句子16The pen_这支笔写字很流畅。17Not only Mr.Brown but also his two sons_the TV program.不仅是布朗先生,他的两个儿子也都将参加这个电视节目。18More than one woman_the driving test.不止一位妇女通过了驾照考试。19Though your suggestion sounds very good,but_it.虽然你的建议听起来很好,但他们都不赞成它。20What I think a
6、nd what I seek_in my paper.我的观点和追求都在我的论文中得到反映。答案16writes smoothly17. are going to attend18. has passed19. none of them is/are for20. have been reflected.阅读理解AFor tourists holding the Barcelona Card, the information below will be useful if you plan to admire some artworks or architectures there.Sagra
7、da FamiliaOpening hours: 09001800(OctoberMarch); 09002000(AprilSeptember)Admission:11, or 11, or 10 with the Barcelona CardThe projects vast sale and its special design have made it one of Barcelonas top tourist attractions for many years.La PedreraOpening hours: NovemberFebruary: 09001830; MarchOct
8、ober: 09002000Admission:$ 9.50.Save 20% with the Barcelona Card.It is a unique modernist building made of bricks and colorful tiles(瓦)Visitors can see the amazing 800 square meters attic(阁楼)with 270 brick arches that give you a feeling that you are walking inside the skeleton of a whale.Barcelona FC
9、 MuseumOpening hours: 6th April4th October:10002000;the rest of the year.10001830Admission:$8.50 for entry to the museum and $17 for a guided tour.When you buy your ticket you have two options: a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stad
10、ium and the scenes at the club.Picasso MuseumOpening hours: Check the website for details as they vary depending on the time of the year.Admission:$9 for main exhibitionextra for special showings.Save 50% with Barcelona Card.The museum has arranged Picassos paintings from his early days to his final
11、 works.Arranging the paintings in this way gives you a fascinating insight into the development of Picasso.21What do we know the tourist attractions mentioned in the passage?ASagrada Familia is the largest building in Barcelona.BLa Pedrera is wellknown for its colorful material.CBarcelona FC Museum
12、may attract football fans.DPicasso Museum offers only one exhibition.22If you visit the stadium and the club with a tour guide in Barcelona FC museum, you should pay_A$25.5B$34C$42.5 D$3223What do the attractions have in common?AThe Barcelona Card is a must for visiting them.BThey are all famous for
13、 their architectural styles.CTheir opening hours are changeable in different seasons.DTourists can have a discount of 20% with the Barcelona Card.答案与解析文章介绍了几个景点的参观时间,价格及具体参观内容。21C细节理解题。根据文中a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium a
14、nd the scenes at the club可知Barcelona FC Museum 可能会吸引足球迷。故选C。22D细节推理题。根据文中Admission:$8.50 for entry to the museum and $17 for a guided tour.及 a ticket for the museum to see the football stadium or a special one for $15 where you get to see the stadium and the scenes at the club.可知如果你带着导游参观时需花费151732。
15、故选D。23C细节推理题。根据文中Opening hours: 09001800(OctoberMarch); 09002000(AprilSeptember)和Opening hours: NovemberFebruary: 09001830; MarchOctober: 09002000 Opening hours: 6th April4th October:10002000;the rest of the year.10001830等内容可知这几个景点的开放时间是根据季节的不同是不断变化的。故选C。BDo you ever wonder why trees begin to bud (发
16、芽) earlier in some cities? Scientists finally found the answer but its not very pleasant.New science suggests a relationship between light pollution and the timing when trees produce buds, which signals the arrival of the spring season.Light pollution is defined by the Lighting Research Center as th
17、e unwanted consequence of outdoor lighting such as street lights.Excessive (过多的) manmade light at night results in disturbed natural cycles, and also prevents the observation of stars and planets at night.But its effect on the environment goes beyond that.By studying some trees, researchers found ou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417350.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
