2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Ⅴ Grammar .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit 10 Money Section Grammar 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & WritingA卷学生用书P93(单独成册) 单句语法填空1I saw him _(go) out of the room ten minutes ago. 答案:go2Im thirsty; please get me something _(drink)答案:to drink3The teacher told them _ (not make) so much noise.答案:not to make4There isnt any difference between the two. I really dont know which one _(cho
2、ose)答案:to choose5In Asia, _(get) into a good public university, students have to take the entrance exam. 答案:to get6_ of us like to swim in the polluted water.答案:None7There are flowers on _ sides of the street.答案:both8There are flowers on _ side of the street.答案:either9Anxiously, she took the dress o
3、ut of the package and tried it on, only _(find) it didnt fit.答案:to find10Is there _ you dont understand?答案:anything 阅读理解AI was very disappointed not to be able to go to the jazz concert last Friday. The advertisement in the paper said that you could buy tickets at the theatre box in Richland Hills a
4、ny day between 10:00 and 4:00. Since I work from 9:00 to 5:30, the only time I could go to the theatre was during my 45minute lunch break. Unfortunately, the theatre is on the other side of the town, and the bus service between my office and Richland Hills is not very good. But if you are lucky, you
5、 can make the round trip in 45 minutes.Last Monday, I stood at the bus stop for fifteen minutes waiting for the bus. By the time I saw one come around the corner, there was not enough time left to make the trip. So I gave up and went back to the office. The same thing happened on Tuesday, and again
6、the next day. On Thursday, my luck changed. I got on a bus right away and arrived at the theatre in exactly twenty minutes.When I got there, however, I found a long line of people at the office. I heard one man say he had been waiting in line for over an hour. Realizing I would not have enough time
7、to wait in line, I caught the next bus and headed back across the town. By Friday I realized my only hope was to make the trip by taxi. It was expensive, but I felt it would be worth it to hear the concert. The trip by taxi only took 10 minutes, but it felt like an hour to me. When I got to the thea
8、tre, I was relieved to see that nobody was waiting in line. The reason, however, I quickly discovered, was that they had already sold all the tickets.【解题导语】作者在本文中介绍了自己买音乐会的票而经历的挫折。1He tried to go to the theatre every day but managed to get there only _Aonce BtwiceCthree times Dfour timesB解析:细节理解题。根据
9、文中的On Thursday, my luck changed. I got on a bus right away and arrived at the theatre in exactly twenty minutes.和When I got to the theatre, I was relieved to see that nobody was waiting in line.可知,实际上,作者到达买票处两次。2It can be learnt from the passage that taking a taxi to the theatre will save the writer
10、 at least _ than going by bus.Afortyfive minutes Bten minutesCjust twenty minutes Dover an hour B解析: 细节理解题。根据文中的I got on a bus right away and .in exactly twenty minutes.和The trip by taxi only took 10 minutes可知,乘出租车至少节约10分钟。3The underlined word “relieved” may best be replaced by “_”Apleased BsorryCpu
11、zzled DsurprisedA解析:词义猜测题。根据文中的to see that nobody was waiting in line并结合常识可知,作者当时是很高兴的。4The writer mainly shows us his _Acomplaints of the public transportation (交通)Banger for buying the ticketCefforts to buy the ticketDdisappointment at the concertC解析:推理判断题。纵观全文可知,作者从第一段开始就介绍了自己买音乐会的票所作出的种种努力。故选C项。
12、BDuring my elementary school years, I used to compare my mom with my best friend Tiffanys mom.Tiffanys mom always gave her lots of money to buy the most fashionable clothes and favorite food. Her mom allowed her to do anything she liked. I really admired Tiffany. My mom didnt give me much pocket mon
13、ey and she always told me that I should behave myself. I was annoyed with her.Whenever I didnt get what I wanted, I would complain to my mom, Tiffanys mom would give her that! I wish she were my mom. Every time, my mom would calmly say “Poor Tiffany”. I couldnt understand her. “She shouldnt be feeli
14、ng sorry for Tiffany!” I thought. “She should be feeling sorry for me.”One day, I couldnt help saying to Mom, “Poor Tiffany? Lucky Tiffany! She gets everything she wants! Why do you feel sorry for her?” I burst into tears. My mom sat down next to me and said softly. “Yes, I do feel sorry for her. I
15、have been teaching you a lesson that she will never be taught.”I looked up at her. “What are you talking about?”Mom said with care, “One day she will really want something. Maybe shell find out that she cant have it. Her mother wont always be around to give her money, and whats more, money cant buy
16、everything.”She continued, “I have taught you valuable lessons by not giving you everything you want. Youll know how to look for bargains and save money, but she wont. Youll understand that you need to work hard to get the things that you want but she wont. When Tiffany is a grown woman, shell wake
17、up one day and she will be wishing that she had a mom like the one youve got. Life lessons are more important than modern clothes and delicious food.”It took some time, but I eventually understood my moms words. Now I am a happy and successful woman.【解题导语】作者在本文介绍了自己的妈妈对自己的严格要求,很注意培养作者的独立性。作者小时候很不理解,
18、当长大后,理解了妈妈的做法,所以非常感激妈妈。5During the authors elementary school years, she _.Awished that her mom were as good as Tiffanys Bwent to school with Tiffany every day Cusually compared her lesson with Tiffanys Dsometimes gave lots of money to Tiffany A解析:细节理解题。根据文中的Whenever I didnt get what I wanted, I woul
19、d complain to my mom, Tiffanys mom would give her that! I wish she were my mom.可知,作者希望自己的妈妈和Tiffany的妈妈那样好。6Why did the authors mom always say “Poor Tiffany”? AShe felt sorry for Tiffany because Tiffany was poor. BShe wanted to tell a lie to comfort the author. CShe thought that Tiffany was spoiled b
20、y her mother. DShe told the author this and wanted her to help Tiffany. C解析:推理判断题。从第二段和第四段可知,作者的妈妈认为Tiffany的妈妈对她有求必应,是惯坏了孩子,所以为她感到难过。7What do we learn about the authors mother? AShe was strict and taught the author to be independent. BShe cared for other peoples children more than her own. CShe thou
21、ght that life lessons were as important as money. DShe was so poor that she couldnt give the author much money. A解析:推理判断题。根据文中的My mom didnt give me much pocket money and she always told me that I should behave myself.和Youll understand that you need to work hard to get the things that you want but sh
22、e wont.可知,妈妈对作者很严格,希望作者独立。8What can we infer from the passage? AThe author was quite annoyed with her mother in the past. BThe authors mother felt sorry for Tiffany. CTiffanys mother took the authors mothers advice. DThe author is thankful to her mother now. D解析:推理判断题。根据文中的It took some time, but I e
23、ventually understood my moms words. Now I am a happy and successful woman.可知,作者现在对妈妈很感激。 语法填空Writing text messages while walking is dangerous. Researchers find that there are more and more people who 1._ (injure) when they are texting while walking. Their report says walking is not as easy as we thi
24、nk. We must focus 2._ many things at the same time to walk 3._ (safe) in a straight line. But that people forget how to walk properly, so dangerous things happen to them. They run into walls and other people. They walk into cars, fall over things in the street, 4._ even fall into holes. A professor
25、said walking is a difficult action. There are several reasons why texting makes walking 5._ (danger). 6._ of them is that people cannot see the street. Another is that they focus on their phone keyboard instead of their feet. A final reason is that their minds are somewhere elsethey are not thinking
26、 about 7._ (walk) from A to BThe professor said over 6,000 people 8._ (visit) his hospital last year because of texting. He said 9._ worst cases are head injuries. When a walker is thrown into the air he/she has nothing 10._ (protect) the head. The damage can be serious.1are injured解析:考查动词的时态和语态。此处是
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417533.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022七年级数学上册 第5章 数据的收集与统计 5.ppt
