2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课后提升训练:UNIT 5 SECTION D READING FOR WRITING & ASSESSING YOUR PROGRESS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第二册课后提升训练:UNIT 5SECTION DREADING FOR WRITING ASSESSIN
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家UNIT 5MUSIC主题语境人与社会音乐Section DReading for Writing & Assessing Your Progress课后篇巩固提升基础巩固.单句填空1.In some parts of the world,many patients are not getting the medical (治疗) they need.答案treatment2.The survey conducted by the company shows there is a large increase in customer (满意) this year
2、.答案satisfaction3.Students long to attend colleges or universities for (各种各样的) reasons.答案various4.Most of us middle school students feel (不知怎么地) nervous whenever were taking an important exam.答案somehow5.His whole morning was taken up with the meeting and his head (疼痛) when it was finally over.答案ached
3、6.(而且),I have a golden chance to tour around China to enjoy the wonderful scenery.答案Moreover7.The book describes in (概要) the main findings of the research.答案outline8.He was surprised that his answer should have caused such a strong (反应).答案reaction.短语填空go through,from then on,think of.as,have an impa
4、ct on,at the same time,concentrate on,turn out,pay off1.David had a car accident a year ago and has suffered from back pain .答案from then on2.One of the main objectives of academic research is to society and its development.答案have an impact on3.She has turned down several invitations to star at shows
5、 in order to her studies.答案concentrate on4.It that she refused the invitation because she had something urgent to attend to.答案turned out5.Id be very grateful if you could take some time to my application.答案go through6.Old books and e-books should be allies,not enemies.答案thought of as7.Be confident a
6、nd believe that all your efforts will in the days to come.答案pay off8.The temperature in this area has gone up 2 degrees than that last year.答案at the same time.翻译句子1.应邀参加这次重要的会议,我感到非常荣幸。(It is an honour for sb to do.)答案It is an honour for me to be invited to attend this important meeting.2.每天留出一点时间来练
7、习说英语,即使只有五分钟。(even if引导的让步状语从句)答案Set aside some time each day to practise speaking English,even if it is only five minutes.3.如果你第一次尝试失败的话,也没必要担心。(There is no need to do sth)答案If you fail at the first attempt,there is no need to care about that.4.她太紧张了,不知道说什么。(so.that.引导的结果状语从句)答案She was so nervous t
8、hat she couldnt know what to say.5.结果,聚会以后他们成了好朋友。(As it turned out.)答案As it turned out,they became good friends after the party.素养提升.阅读理解Every summer,many music festivals take place across the UK.From Leeds Festival in the north to Bestival on the Isle of Wight (the small island just off the south
9、coast of Britain),festivals are everywhere.There are festivals for children,for literature enthusiasts and for young adults.Despite the huge amount of choice,one festival remains “the one” to go to:Glastonbury.Glastonbury is a hugely popular festival,located in the countryside near Bristol.Formally
10、known as Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts,it is a five-day event featuring numerous singers and performers.The festival takes place over the last weekend in June.Every five years there is a “fallow year”this means the festival does not take place,allowing the land to recover.Tick
11、ets,which cost 225 each,are released in the autumn prior to the festival.Many people want to obtain tickets and they usually sell out very quickly.Tickets for the 2019 festival sold out in just 26 minutes! For those who missed out,there will be a resale in April.This year,I will be stewarding at Gla
12、stonbury for Oxfam.Its a great way to see the festival,support a good cause and see how a festival is run.The organisers dont release the full line-up until after the tickets have been sold.This means people buy tickets without knowing which performers will be there.The festival has a good reputatio
13、n so most people dont mind the suspense(悬念).So far,only two headliners have been announced:Foo Fighters and Kanye West.When Glastonbury announced that Kanye West would be one of the headliners lots of people were frustrated.One person even set up a petition(请愿书) asking the organisers of the festival
14、 to cancel Kanyes performance!【语篇解读】本文介绍了格拉斯顿伯里音乐节。其中包括节日活动的具体内容、售票情况及活动组织的细节等。1.What happens in the countryside near Bristol in a “fallow year”?A.There are many artists.B.The festival lasts a week.C.People sing over the weekend.D.Glastonbury doesnt take place.答案D解析细节理解题。根据题干中的in a “fallow year”,定位到
15、第二段中的“this means the festival does not take place”可知,在这一年不举行节日活动。2.By saying “Tickets for the 2019 festival sold out in just 26 minutes!”,the writer intends to tell us that .A.Glastonbury is popular with peopleB.the number of tickets is limitedC.it is very easy for us to buy ticketsD.the writer got
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418096.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
八省八校(T8联考)2022届高三上学期第一次联考化学试题答案解析.pdf
