2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时作业:UNIT 6 DISASTER AND HOPE 第二课时 USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第三册课时作业:UNIT 6DISASTER AND HOPE 第二课时USING LANGUAGE
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业17Using languageAFarmers might think the idea of growing food for fun sounds strange. But there are some people who do it all the time. They grow some vegetables because their natural color or shape is pleasing to see. They grow others because scientists have developed new colors
2、 or different sizes for traditional vegetables.One example is the bell pepper. Seed companies sell seeds for several different kinds of bell peppers. One pepper is a weak yellow color when it begins to grow. Then its color changes to white. As it grows, it changes color two more timesto orange, then
3、 red. If you are not interested in peppers that change colors as they grow, you can grow some that remain on color. Each kind of pepper has its own special taste.Another unusual plant is known as the yardlong bean or snake bean. It grows up to one meter in length. It is an important part of the food
4、 supply in areas of Asia. American farmers like it because it is different, yet tastes very much like the green beans they traditionally grow. Each bean has from ten to twenty seeds. The outside or pod can be eaten. Some of the very long beans are green outside but have blackandwhite or red seeds.Go
5、urds (葫芦) are plants that people like to grow because of their many different shapes. They also have many uses. Some round gourds are dried, painted and made into containers. Others have long necks and big bodies. These are dried, cut and made into containers to pour drinking water.这是一篇说明文。一些人种植一些蔬菜
6、,因为它们的自然颜色或形状是令人愉悦的。科学家已经开发出新的颜色或大小不同于传统的蔬菜。且文章列举了三种可供娱乐的植物。1Which of the following statements is TRUE?AThe new kinds of vegetables can sell better than the traditional ones.BAsian are fond of snake bean because of its different colors.CAmerican farmers like the bell pepper because of its different
7、tastes.DPeople are willing to grow gourds due to their various shapes and functions.答案:D解析:细节理解题。最后一段第一句话“Gourds (葫芦) are plants that people like to grow because of their many different shapes. They also have many uses.”可知人们喜欢种植葫芦是因为它们有许多不同的形状和用途,故选D。2People grow the bell pepper mainly to enjoy its
8、_.AshapesBcolorsCflavorsDvitamins答案:B解析:推理判断题。根据第二段“As it grows,it changes color two more timesto orange, then red.”(随着它的生长,颜色再变两次变为橙色,再变为红色。)可知bell pepper生长过程中会不断变化颜色,故可推测人们种植bell pepper主要是为了欣赏它不断变化的颜色,故选B。3Which is the best title for the passage?AGrowing Unusual Vegetables for FunBGrowing Food wit
9、h Different PurposesCGrowing Different Vegetables Has Different PurposesDFarmers Strange Ideas of Growing Food答案:A解析:主旨大意题。根据文章第一段Farmers might think the idea of growing food for fun sounds strange. But there are some people who do it all the time.农民们可能会觉得种植食物来娱乐听起来很奇怪,但是有些人总是这么做。下文举例讲述人们种植可供娱乐的植物,故
10、选A。BIrelands Achill Island has always been a popular European tourist destination.However, since April, the small island of just 2,600 residents (居民) has gained worldwide fame thanks to the magical return of a beach that was washed away over three decades ago.The chain of events began in 1984 when r
11、esidents of Dooagh, one of the five settlements on the island, awoke to a surprising sight: their beautiful sandy beach had been washed away by strong Atlantic storms.There were only rocks and rock pools left. For about 34 years, only small amounts of sand returned to the once unspoiled shores.The a
12、reas tourism industry slowly declined, and the handful of beachside hotels, pubs, and restaurants gradually closed as well.Then, around Easter last year, something magical happenedan unusual tenday tide blanketed the barren 300meter long rock beach with hundreds of tons of soft golden sand.Scientist
13、s suspect that the sand had been gathering offshore for months and was transported to the beach by the high winds and powerful waves.The locals are delighted to have their beach back, especially as it is attracting thousands of visitors wishing to witness the power of nature, with their own eyes. Ho
14、wever, Sean Molloy, manager of Achill Tourism, cautions against going into the cold waters just yet, saying, “Because of the sand coming in, we dont know how safe the beach is now because currents (洋流) could be changed and itll take a little bit of time.” He instead recommends visitors enjoy the sof
15、t sand and leave the swimming to the dolphins that frequent the area.Interestingly, this is not the first time Dooagh Beach has pulled a disappearing and reappearing act. It disappeared in the 1890s, for over 30 years, before returning in 1927. However, the locals are optimistic that this time aroun
16、d, the beautiful sand is here to stay.本文是一篇说明文。文章主要介绍了爱尔兰阿基尔岛消失的海滩时隔三十多年再次出现的事件。4What has brought Achill Island worldwide attention recently?AAn unusual storm.BThe decrease in the number of residents.CThe return of its beach.DThe building of a new tourist destination.答案:C解析:细节理解题。根据第一段最后一句可知,阿基尔岛引起世
17、界关注的原因是三十年前被水冲走的沙滩又神奇地回来了,故选择C项。5What happened to Dooagh in the past three decades?ATourism went down gradually.BRestaurant developed slowly.CStorms attacked frequently.DRock pools disappeared completely.答案:A解析:细节理解题。根据第二段最后一句“The areas tourism industry slowly declined, and the handful of beachside
18、hotels, pubs, and restaurants gradually closed as well.”可知,当地的旅游业逐渐下降,一些海边旅馆和饭店逐渐关门,故选择A项。6What does the underlined word “barren” in Paragraph 3 probably mean?ANoisy.BSoft.CBare.DGolden.答案:C解析:词义猜测题。根据第二段中“their beautiful sandy beach had been washed away by strong Atlantic storms. There were only ro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-418393.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
