分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 6 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:421041
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:155KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 6INTRODUCTION READING AND VOCABULARY WORD版含答案
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时素养评价十六Module 6Introduction & Reading and Vocabulary. 单句语法填空1. Chinese astronaut Yang Liwei said that he had heard a mysterious(mystery)knock during his flight in space. 2. The teacher asked us to read the text a second time to find the topic of the text. 3. Several fishermen are sa

    2、id to have been attacked (attack)by sharks while fishing last month. 4. I was frightened (frighten)whenever I heard a frightening (frighten)story. 5. The custom of arranged marriages still exists (exist) in many parts of China. 6. The efforts made by the Tanzania National Park Authority seem to be p

    3、aid (pay) off. 7. Mount Tai, which covers an area of 426 square kilometers, is the first of Chinas Five Mountains. 8. The government, which promises to cut taxes, will be popular. 9. “Fat chance” is an English phrase to say (say) something is not very likely. 10. It is unlikely (likely)to rain today

    4、, for there is not a single cloud in the sky. Believe it or not, the weather forecast says so. . 单句改错1. When a leafy plant is on attack, it doesnt sit quietly. (onunder)2. Dont let her to frighten youher bark is worse than her bite. (去掉to)3. The Times called the question the most frightened test in

    5、the world, and the Guardian called it the most difficult. (frightened frightening)4. Some experts are sceptical for 3D food printers. (for about/of)5. He was reading a book, that was about war. (thatwhich)6. I heard the English song sing many times. (sing sung)7. Our guide, that was a French Canadia

    6、n, was an excellent cook. (thatwho)8. They have an opportunity go abroad to study further. (go前加to)9. Before the performance, everybody held a deep breath to calm for themselves. (for down)10. According to some philosophers, everything at existence is reasonable. (at in). 完成句子1. Without changes to p

    7、ublic transport in other cities, its unlikely that (不可能) plans to ban cars will succeed. 2. I tried to call your hospital, but they did not seem to allow (似乎不允许) incoming calls at that time. 3. In spite of the first two failure, he tried a third time (他又做了第三次尝试). 4. Tell your children never stick ou

    8、t their tongues (伸舌头) at others. 5. The manager of the company claimed to have found out the evidence (声称已经发现证据) of theft. 6. Although I have made good preparations (尽管我已经做好准备) for the match, I am still sceptical about (仍然怀疑) my chance of winning. 阅读理解AScientists recently discovered three tyrannosau

    9、r (霸王龙) trackways in Canada. The trackways suggest the meat eaters traveled and hunted in groups. The 70-million-year-old footprints are the first tyrannosaur trackways ever found. Tyrannosaurs were a type of meat-eating dinosaur that included the strong Tyrannosaurus rex and Albertosaurus. “Groups

    10、of tyrannosaurs may have stuck together as a group to increase their chances of bringing down animals and individually surviving, ” study coauthor Richard McCrea says. He works for Canadas Peace Region Paleontology Research Centre. Its believed that tyrannosaurs were solitary creatures. The newly di

    11、scovered trackways could change the way scientists look at these frightening beasts. Trackways can uncover a lot about the social behavior of a species. Unfortunately, very few tyrannosaur footprints have ever been found, and until recently, the only ones known were single prints discovered in Mongo

    12、lia, the western U. S. , and western Canada. But in October 2011, a hunting guide named Aaron Fredlund found two tyrannosaur track marks near Tumbler Ridge, an area in the foothills of the Canadian Rockies. Over the next year, McCrea and his team searched the site and found the remaining trackways.

    13、The footprints are at about the same depth, which suggests the tyrannosaurs moved through the area at the same time. Impressions of the dinosaurs rough skin are even visible in the prints. The prints are also in near-perfect condition. Thats because the ground had a high clay (黏土) content when the d

    14、inosaurs walked through the area. The land was later covered by a thick layer of volcanic ash, which kept the marks intact (完整). “This is the most ideal situation you could ask for, ” McCrea says. Researchers arent sure of the exact species of tyrannosaur that left the prints. But the historic findi

    15、ngs show a great deal about how the beasts moved and behaved. “We have extremely convincing evidence that tyrannosaurs traveled in groups, ” says McCrea. “This is probably the most important evidence to come out to date on that topic. ”【文章大意】本文是一篇说明文。最近科学家在加拿大发现了霸王龙的足迹, 这些足迹表明霸王龙是群居动物, 颠覆了科学家之前的对霸王龙

    16、单独生存的认识。1. Tyrannosaurs stuck together as a group to . A. protect their home and babiesB. add advantages to their huntingC. deal with extreme climateD. divide the work scientifically【解析】选B。细节理解题。题干问霸王龙作为一个群体团结在一起为了。根据第二段中的Groups of tyrannosaurs may have stuck together as a group to increase their ch

    17、ances of bringing down animals and individually surviving可知, 霸王龙可能作为一个群体团结在一起, 以增加它们打倒动物和单独生存的机会。也就是说是为了增大它们猎杀食物的优势。2. What does the underlined word in Paragraph 2 mean? A. Caused others to be scared. B. Usually had animal meat as food. C. Usually spent much time alone. D. Were able to live for a lo

    18、ng time. 【解析】选C。词义猜测题。根据第二段最后一句The newly discovered trackways could change the way scientists look at these frightening beasts. 可知, 新发现的足迹可能改变科学家对这些猛兽的认识。再根据最后一段中We have extremely convincing evidence that tyrannosaurs traveled in groups(我们有非常令人信服的证据表明霸王龙是群居生活的), 故可推知, 先前人们认为霸王龙是独居生活的。3. Why were the

    19、 tyrannosaur footprints well protected? A. The dinosaurs left deep footprints. B. The natural condition was perfect. C. The area was untouched by humans. D. The geological activities were active. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段中的The prints are also in near-perfect condition. . . which kept the marks intact. 可知,

    20、霸王龙经过的这片土地上有厚厚的黏土, 火山灰尘覆盖在上面, 使其保存得很完美。4. Which of the following will McCrea most probably agree to? A. More tyrannosaur footprints would be found. B. The social behaviors of dinosaurs are similar. C. The mystery of tyrannosaur remains to be solved. D. The findings are the basis of the research of d

    21、inosaurs. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段Researchers arent sure of the exact species of tyrannosaur that left the prints. 可知, 科学家们仍不能确切地知道霸王龙所属的种类, 有待进一步研究。B(2020南阳高一检测)When he used to go hunting, Miha Mlakar would dream of killing a bear. But today the 33-year-old from Slovenia makes his living watching the an

    22、imals, peacefully, in their natural forest environment. The turnaround to shooting bears with a camera, not a gun, puts Mlakar who runs bear observation tours, in step with wider efforts to promote the coexistence of humans and bears. Once on the verge(边缘) of extinction, Slovenias brown bear populat

    23、ion is booming. As a result, encounters(遇见) with bears have increasednot that it seems to worry everyone. “We have an average of one to three cases of physical contact between bears and humans per year, ”said Rok Ceren, of the Slovenia Forest Service. Fortunately we havent registered any serious inc

    24、ident over the last years, he added, stressing they were “very active in preventive measures”. In villages close to bear habitats(栖息地), local authorities have replaced regular plastic waste bins, which could be easily opened by hungry bears, with containers protected by heavy metal cages. Farmers ar

    25、e entitled to an 80-percent subsidy(补助金) for using electric fences to protect sheep and the loss of cattle due to bears is compensated(赔偿). If a bear becomes a habitual visitor to a village, special groups step in to relocate the animal with the help of local hunters. Slovenias approach could throw

    26、some light on the problem in neighbouring Romania: home to about 6, 000 bears, where tourists to villages in the Carpathian Mountains often post pictures online of bears waiting to be hand-fed Beyond tourists “interesting” stories, however, Romania has seen a “growing number of attacks” by bears, st

    27、ressed in a conservation plan published last month that recommends hunting to keep numbers at favorable levels. Learning simple rules, such as how to avoid frightening bears and not feeding them is of great importance for reducing conflicts with humans, said Mareike Brix, of German-based EuroNatur f

    28、oundation. “There is a risk, and there can be problems, but its also great (to have bears). Wild nature has become so rare in Europe, ” she said. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要以“人与动物”为主题, 介绍欧洲一些国家不再捕杀熊, 尝试人类与熊共存的情况。5. What do we know about Miha Mlakar? A. He loves traveling very much. B. He enjoys hunting animal

    29、s in forests. C. He has found new way to earn a living. D. He has decided to take pictures as a hobby. 【解析】选C。推理判断题。根据第一段中的But today. . . makes his living watching the animals, peacefully. . . runs bear observation tours可知, Miha Mlakar不再以打猎为生, 转而经营起观熊旅行团。6. Which of the following methods is used by

    30、Slovenia to prevent serious human-bear incidents? A. Using plastic waste bins. B. Removing bears food sources. C. Hiring professionals to train bears. D. Paying farmers for taking their farmland as bear habitats. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段中的In villages. . . replaced regular plastic waste bins. . . opened by

    31、 hungry bears. . . heavy metal cages可知, 为了避免熊伤人的严重事故的发生, 斯洛文尼亚政府作出了许多努力, 其中之一就是换掉了塑料垃圾桶, 这种垃圾桶以前是熊觅食之地。7. What does the author imply in Paragraph 4? A. Bears are hunted a lot in Romania. B. Romania should learn from Slovenia. C. Bears in Romania are fed by farmers. D. Romania is taking action to pro

    32、tect bears. 【解析】选B。推理判断题。第四段中的 Slovenias approach could throw some light on the problem in neighbouring Romania是本段的主题句。罗马尼亚由于管理不善, 熊伤人的事件多有发生, 相关组织不得不建议猎杀一部分熊, 作者认为斯洛文尼亚的做法值得罗马尼亚借鉴。8. How might Mareike Brix feel about more bears in Slovenia and Romania? A. Pleased. B. Embarrassed. C. Frightened. D.

    33、Surprised. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段中Mareike Brix的一席话“There is a risk, and there can be problems, but its also great(to have bears). Wild nature has become so rare in Europe” 可知, 她认为虽然人与熊共存会有一些风险和问题, 但这么做是很有意义的, 也就是说, 她对于斯洛文尼亚和罗马尼亚熊的数量不断增长的状况十分欣慰。【补偿训练】. 阅读理解Nola (August 21, 1974November 22, 2015) was a n

    34、orthern white rhino who lived at the San Diego Zoo Safari Park near Escondido, California. At her death, she was one of only four remaining northern white rhinos in the world. The other three lived in Kenya. World Rhino Day, held on September 2, is to raise awareness (意识) of the less than 30, 000 ot

    35、her rhinos left on Earth. “Rhinos need our help today, not tomorrow, ” Nolas lead keeper Jane Kennedy said. “Last year we lost over 1, 200 rhinos just in South Africa. If we continue to lose more than 1, 000 rhinos a year, in 10 to 20 years all the rhinos on the planet will be gone. ”“Unfortunately,

    36、 most animals are in danger of dying out because of humans, ” Kennedy says. “Humans have either poached animals, or because there are over seven billion of us, weve taken up too much of the worlds resources. ”Poachers illegally hunt rhinos for their horns. They sell the horns for thousands of dollar

    37、s per pound, to be used for art, jewelry, and decorations. Experts believe that one rhino is poached every eight hours. In 1975, the San Diego Zoo Institute for Conservation Research started the Frozen Zoo, a program through which researchers have collected cell (细胞) samples from more than 8, 000 di

    38、fferent types of animals, including the northern white rhino. Scientists hope that by studying the rhino cells, they will get greater understanding of it, and will find ways to increase its numbers. Jane Kennedy describes World Rhino Day as “a celebration of rhinos along with an awareness campaign f

    39、or everybody across the world to know that rhinos need our help. ”At the San Diego Zoo, children and adults are welcome to visit and speak with zookeepers to learn about rhinos. But you dont have to live in San Diego to celebrate World Rhino Day. It is observed around the world, with zoos and wildli

    40、fe parks holding special events and programs to teach people about rhinos, and enable them to see the animals up close. For more information, go to www. worldrhinoday. org. 【文章大意】本文是一篇说明文, 作者在文章里介绍了白犀牛的数量在急剧减少, 与此引出对此类濒危动物的担忧, 分析了出现濒危动物的原因并呼吁人们增强动物保护意识。1. What do we know about Nola? A. It was a baby

    41、 white rhino. B. It was one of the last of its kind. C. It lived with other northern white rhinos in Kenya. D. It died on September 22 at the San Diego Zoo Safari Park. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段“Nola (August 21, 1974November 22, 2015) was a northern white rhino who lived at the San Diego Zoo Safari Park ne

    42、ar Escondido, California. At her death, she was one of only four remaining northern white rhinos in the world. ”可知Nola是世界上为数不多的白犀牛之一。2. What troubled Jane Kennedy according to Paragraph 2? A. The rhinos uncertain future. B. The rhinos strange activities. C. The limited natural resources. D. The rare

    43、 animals in South Africa. 【解析】选A。推理判断题。根据第二段“Rhinos need our help today, not tomorrow, . . . If we continue to lose more than 1, 000 rhinos a year, in 10 to 20 years all the rhinos on the planet will be gone. ”可知犀牛现在就需要我们的帮助, 如果犀牛继续以现在的速度减少。那么很快犀牛就会灭绝了。说明Jane Kennedy对犀牛的未来很担心。3. What does the Frozen

    44、 Zoo aim to do? A. Invent new kinds of animals. B. Keep animals from dying out. C. Prevent rhinos from being hunted. D. Raise public awareness of rhinos. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段中的“Scientists hope that by studying the rhino cells, they will get greater understanding of it, and will find ways to increase i

    45、ts numbers. ”可知科学家希望通过这个项目, 研究犀牛等濒危动物的细胞, 对这些动物有更深的理解, 最终能够阻止这些濒危动物灭绝, 增加这些动物的数量。所以the Frozen Zoo的目标是阻止动物灭绝。4. What is the main purpose of the last paragraph? A. To help people know more about animals. B. To encourage people to protect rhinos. C. To report special events in San Diego. D. To introduc

    46、e World Rhino Day. 【解析】选D。段落大意题。根据最后一段中的Jane Kennedy describes World Rhino Day as “a celebration of rhinos along with an awareness campaign for everybody across the world to know that rhinos need our help. ”可知本段主要介绍了世界犀牛节的有关信息。. 阅读填句(2020唐山高一检测)Understanding body language can lead to closer relation

    47、ships. Noticing the signals that people send out with their body language and being able to effectively read them is a very useful skill. Watch for crying. Usually crying is considered a sign of sadness, but crying can also be an expression of happiness. 1 Thus, when judging crying, youll need to lo

    48、ok for other signals to determine the real meaning of the crying. Look for signs of anger. Signs of anger include v-shaped eyebrows(眉毛), and wide eyes. 2 Arms tightly crossed over the other is a common sign that the person is angry and is closing himself off to you. 3 Studies have found that when pe

    49、ople are engaged in an interesting conversation, their eyes remain focused on their partners face about 80% of the time. Look for expressions of embarrassment. Embarrassment can be signaled by turning the eyes or head away, and forcing smiles. If someone looks down at the floor a lot, they are proba

    50、bly shy, or embarrassed. 4 People are often thinking and feeling unpleasant emotions when they are in the process of staring at the ground. Notice any sense of pride. People express pride by showing a small smile, moving their head backward, and putting their hands behind their backs. As a general r

    51、ule, people are best at reading facial expressions, and then body movements, and, finally, personal space and touch. 5People are generally better at reading body movements that are pleasant rather than unpleasant. One study finds that individuals are better at accurately interpreting(领会) happiness,

    52、and excitement, compared to anger, sadness, and fear. A. Read interest from eyes. B. Look for signals of anxiety. C. Down-turned mouth is also a sign of being angry. D. People also tend to look down when they are upset. E. Crying can also come about through laughter and humor. F. However, different

    53、body movements have different meanings. G. However, not all body movements are equally easy to understand. 【文章大意】本文是一篇说明文。通过肢体语言发出的信号, 并能够有效地解读它们是一项非常有用的人际交往技能。1. 【解析】选E。根据本段小标题Watch for crying以及下文Thus, when judging crying, youll need to look for other signals to determine the real meaning of the cr

    54、ying(因此, 在判断哭泣时, 你需要寻找其他信号来确定哭泣的真正含义)可知, 哭泣也可以通过笑和幽默来实现。2. 【解析】选F。根据下文Arms tightly crossed over the other is a common sign that the person is angry(双臂紧紧地交叉在身上, 这是一个普遍的信号, 表明这个人很生气)可知, 不同的身体动作有不同的含义。3. 【解析】选A。根据下文when people are engaged in an interesting conversation, their eyes remain focused on the

    55、ir partners face about 80% of the time(当人们在进行一场有趣的谈话时, 他们的眼睛有80%的时间会一直盯着对方的脸)可知A项正确。4. 【解析】选D。根据下文People are often thinking and feeling unpleasant emotions when they are in the process of staring at the ground(人在盯着地面的过程中, 往往会产生不愉快的情绪和想法)可知D项正确。关键词: look down与staring at the ground相呼应; upset与unpleasan

    56、t为同义词。5. 【解析】选G。根据下文中的一项研究结果individuals are better at accurately interpreting happiness, and excitement, compared to anger, sadness, and fear(与愤怒、悲伤和恐惧相比, 个体更能准确地理解快乐和兴奋)可知, 同一身体动作可以有不同的理解, 即“不是所有的身体动作都同样容易理解”。【阅读多维训练】根据阅读理解A完成下列习题。1. 句式仿写: 人们认为霸王龙是独居生物。Its believed that tyrannosaurs were solitary c

    57、reatures. 句式仿写: 人们认为女人比男人长寿。It is believed that women live longer than men. 2. 句式分析The footprints are at about the same depth, which suggests the tyrannosaurs moved through the area at the same time. 分析: 本句是主从复合句。其中which引导非限制性定语从句; 该定语从句也是主从复合句, suggests后是省略引导词that的宾语从句, 此处suggest意为“表明”, 不是“建议”, 故其宾

    58、语从句不用虚拟语气。译文: 这些脚印的深度大致相同, 这表明这些霸王龙同时经过该区域。3. 文章结构分析ThemeTyrannosaur lived in groups. Part 1 (Paras. 1 and 2): The new discoveryThe new discovery in Canada suggests tyrannosaurs lived in (1)groups. Groups of tyrannosaurs may have stuck together as a group (2)to increase their chances of bringing dow

    59、n animals and individually surviving. Part 2 (Para. 3): The researchof tyrannosaurfootprintsTrackways can uncover a lot about (3)the social behavior of a species. In October 2011, (4)two tyrannosaur track marks near Tumbler Ridge are discovered. Over the next year, McCrea and his team searched the site and found (5)the remaining trackways. Part 3 (Paras. 4 and 5): The meaning of the footprintsThe historic findings show (6)a great deal about how the beasts moved and behaved. Scientists believe tyrannosaurs traveled in groups. 关闭Word文档返回原板块- 17 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语外研版必修4课时素养评价 MODULE 6 INTRODUCTION & READING AND VOCABULARY WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421041.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1