2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE 1 DEEP SOUTH SECTION Ⅰ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版英语选修八同步练习:MODULE DEEP SOUTH SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、 阅读理解AAntarctic seabirds are breeding (繁殖) later,because thinner sea ice is causing their food supplies to decline,a new study says. The birds,which nest in East Antarctica,have delayed their spring arrival by an average of nine days and egglaying by an average of two days over the past 50 years,acc
2、ording to polar researchers from the French National Center for Scientific Research in Villiers en Bois, France. Study authors Christophe Barbrand and Henri Weimerskirch attribute this later breeding activity to decrease in sea ice caused by climate change.The researchers say the disappearing sea ic
3、e,combined with a longer seaice season, has interfered with the birds breeding cycle by reducing the amount of krill (磷虾) and other prey (猎物) available in early spring in Antarctica. Because Antarcticas seasons are opposite those in the Northern Hemisphere,spring on the icy continent begins in Octob
4、er.The study is based on data collected at seabird colonies between 1950 and 2004 in Adlie Land, on the eastern edge of the frozen continent.The findings were published in the journal Proceedings of the National Academy of Sciences.Of the nine species studied, some arrived up to 30 days later than t
5、hey had in previous years.Despite much later arrivals, the birds are laying their eggs at pretty much the same time as they had in the past. In the most extreme cases, birds were laying their eggs an average of 3.7 days later in the season than they were 50 years ago.【解题导语】本文主要介绍了生活在南极洲东部的海鸟推迟繁殖的原因。
6、1What is the passage mainly about?ASeabirds are breeding later in East Antarctica.BThe amount of krill in the ocean has decreased.CThe weather in Antarctica has changed.DThe spring in Antarctica is beginning later.A解析:主旨大意题。纵观全文,文章主要介绍的是现在生活在南极洲东部的海鸟的繁殖期由于气候变化而延后。2In which of the following months is
7、 it autumn in Antarctica?AOctober. BSeptember.CNovember. DJune.D解析:推理判断题。根据文章第二段第二句可推知南极6月应是秋天。3How many kinds of seabirds were studied by the researchers?ATwo. BFive.CNine. DThirty.C解析:细节理解题。根据文章第五段可知研究了九种鸟。4What does the underlined word “attribute” in Paragraph 1 mean?AIt means “contribute”. BIt m
8、eans “cause”CIt means “owe”. DIt means “devote”C解析:词义猜测题。研究者认为这种推迟的生育行为是由于气候变化导致的海冰减少而引起的。attribute.to.“把归因于”,C项与之相符。B(2019陕西高二检测)Whenever I hear a recording of John Denver singing “Sunshine on My Shoulders”, I find myself smiling, drawn to a love of the sun and the outdoors Ive had for years as a M
9、ichigan native. Walking barefoot to the lake, playing without shirts in the sunlight, and breathing fresh air feel good. As a doctor I can tell you they are also good for your heart.Studies have found higher rates of high blood pressure among people with the lowest sun exposure. One reason may be du
10、e to nitric oxide (一氧化氮), a gas whose function is activated when your skin is exposed to the suns rays. It reduces both heart attack and stroke risks. Vitamin D, which sunlight helps your body produce, is also linked to better health. So walk outdoors for 15 to 30 minutes daily.In Japan, walking thr
11、ough forests to keep healthy has become a popular practice. Apparently they want to enjoy the fresh air. But research on 280 volunteers found that people had a reduced heart rate, and lower blood pressure when they walked through a forest than when they spent time in an urban area.One of the consequ
12、ences of modern society is that rarely is our body in direct contact with the ground. The earth has an electrical current. Direct contact with it may be stabilizing force for good health. Although“earthing”or “grounding” is considered alternative by mainstream medicine, research shows that the pract
13、ice seems to be able to reduce heart disease risks.So, walk around barefoot wherever possible, let your backyard grass tickle your feet, and dig your toes into sandy beaches.【解题导语】本文是一篇议论文。作者通过叙述自己的经历、感受和一些研究发现,告诉人们户外活动有益于心脏。5The first paragraph is meant to _Ashow the author likes the song very much
14、Bput forward the argument of the passageCsuggest that the author loves nature crazilyDindicate the author is a Michigan nativeB解析:推理判断题。根据第一段的描述可知,作者写这段的目的是提出文章的论点。6Sunbathings good for heart because _Athe suns rays make nitric oxide workBsunlight can help people keep warmCthe suns rays can help rep
15、lace vitamin DDvitamin D reduces blood circulationA解析:推理判断题。根据第二段中的“One reason may be due to nitric oxide (一氧化氮), a gas whose function is activated when your skin is exposed to the suns rays. It reduces both heart attack and stroke risks.”描述可推知,日光浴对心脏有好处是因为阳光能使一氧化氮工作。7Its believed that walking throu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436957.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
