分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019_2020学年人教版高中英语选修六:UNIT1 ART 课堂同步训练卷(二) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:421154
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:56.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019_2020学年人教版高中英语选修六:UNIT1 ART 课堂同步训练卷二 WORD版含答案 2019 _2020 学年 人教版 高中英语 选修 UNIT1 课堂 同步 训练 WORD 答案
    资源描述:

    1、此卷只装订不密封班级 姓名 准考证号 考场号 座位号 2019-2020学年高二上学期训练卷选修六 Unit1 Art 英 语 (二)(本卷满分100分)一、阅读理解(每小题2分,共16分)ABenjamin West, the father of American painting, showed his talent for art when he was only six years of age. But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one. In those days, a bru

    2、sh was made from camels hair. There were no camels nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.The brush did not last long. Soon Benjamin needed more fur. Before long, the cat began to look ragged(蓬乱). His father said that the cat mu

    3、st be sick. Benjamin was forced to admit what he had been doing.The cats lot was about to improve. That year, one of Benjamins cousins, Mr. Pennington, came to visit. He was impressed with Benjamins drawings. When he went home, he sent Benjamin a box of paint and some brushes. He also sent six engra

    4、vings(版画) by an artist. These were the first pictures and first real paint and brushes Benjamin had ever seen. In 1747, when Benjamin was nine years old, Mr. Pennington returned for another visit. He was amazed at what Benjamin had done with his gift. He asked Benjamins parents if he might take the

    5、boy to Philadelphia for a visit.In the city, Mr. Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings. The boy began a landscape(风景) painting. William Williams, a well-known painter, came to see him work. Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to tak

    6、e home. The books were long and dull. Benjamin could read only a little, having been a poor student. But he later said, “Those two books were my companions by day, and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical p

    7、aintings. The nine-year-old boy decided then that he would be an artist.1. What is the text mainly about?A. Benjamins visit to Philadelphia.B. Williams influence on Benjamin.C. The beginning of Benjamins life as an artist.D. The friendship between Benjamin and Pennington.2. What does the underlined

    8、sentence in paragraph 3 suggest?A. The cat would be closely watched.B. The cat would get some medical care.C. Benjamin would leave his home shortly.D. Benjamin would have real brushes soon.3. What did Pennington do to help Benjamin develop his talent?A. He took him to see painting exhibitions.B. He

    9、provided him with painting materials.C. He sent him to a school in Philadelphia.D. He taught him how to make engravings.4. Williams two books helped Benjamin to _.A. master the use of paintsB. appreciate landscape paintingsC. get to know other paintersD. make up his mind to be a painter【文章大意】本文属于记叙文

    10、,主要讲了美国绘画之父Benjamin在决定要成为一名画家之前的经历。【答案】1-4 CDBD【解析】1.主旨大意题。文章主要介绍了美国绘画之父Benjamin在成为一名画家之前的生活以及Pennington对Benjamin在绘画道路上的一些帮助,故选C。2.句意猜测题。根据第三段These were the first pictures and first real paint and brushes Be ever seen可知Benjamin在剪完猫的毛做刷子之后,就很快有了真正的刷子,故选D。3.细节理解题。根据最后一段Mr. Pennington gave Benjamin mat

    11、erials for creating oil paintings可知Pennington为了帮助Benjamin培养绘画天赋,给他提供了一些绘画材料,故选B。4.细节理解题。根据最后一段While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical paintings. The nine-year-old boy decided then that he would be an artist可知:这两本书帮助Benjamin坚定了自己成为一名画家的决

    12、心,故选D。BFive years ago, when I taught art at a school in Seattle, I used Tinkertoys as a test at the beginning of a term to find out something about my students. I put a small set of Tinkertoys in front of each student, and said: “Make something out of the Tinkertoys. You have 45 minutes todayand 45

    13、minutes each day for the rest of the week.”A few students hesitated to start. They waited to see what the rest of the class would do. Several others checked the instructions and made something according to one of the model plans provided. Another group built something out of their own imaginations.O

    14、nce I had a boy who worked experimentally with Tinkertoys in his free time. His constructions filled a shelf in the art classroom and a good part of his bedroom at home. I was delighted at the presence of such a student. Here was an exceptionally creative mind at work. His presence meant that I had

    15、an unexpected teaching assistant in class whose creativity would infect(感染) other students.Encouraging this kind of thinking has a downside. I ran the risk of losing those students who had a different style of thinking. Without fail one would declare, “But Im just not creative.”“Do you dream at nigh

    16、t when youre asleep?”“Oh, sure.”“So tell me one of your most interesting dreams.” The student would tell something wildly imaginative. Flying in the sky or in a time machine or growing three heads. “Thats pretty creative. Who does that for you?”“Nobody. I do it.”“Reallyat night, when youre asleep?”“

    17、Sure.”“Try doing it in the daytime, in class, okay?”5. The teacher used Tinkertoys in class in order to .A. know more about the studentsB. make the lessons more excitingC. raise the students interest in artD. teach the students about toy design6. What do we know about the boy mentioned in Paragraph

    18、3?A. He liked to help his teacher.B. He preferred to study alone.C. He was active in class.D. He was imaginative.7. What does the underlined word “downside” in Paragraph 4 probably mean?A. Mistake.B. Drawback.C. Difficulty.D. Burden.8. Why did the teacher ask the students to talk about their dreams?

    19、A. To help them to see their creativity.B. To find out about their sleeping habits.C. To help them to improve their memory.D. To find out about their ways of thinking.【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者五年前在西雅图教学生们美术时在教学中所发生的事情,以及培养学生们的想象力的方法。【答案】5-8 ADBA【解析】5.细节理解题。根据文章第一段to find out something about my students可

    20、Tinkertoys是为了弄清楚有关学生们的一些事情。故选A项。6.推理判断题。根据第三段中Here was an exceptionally creative mind at work可知男孩非常具有创造性。故选D项。7.词义猜测题。根据下文的I ran the risk of losing those students who had a different style of thinking可知,作者冒着失去那些有不同思维风格的学生的风险。故可知该词的意思为:不足,缺点。所以选B项。8.推理判断题。根据第四段中的Without fail one would declare, “But I

    21、m just not creative.” 及下文内容可推知,作者问学生们他们是否做梦了是为了让他们看到自己的创造力。故选A项。二、七选五(每小题2分,共10分)Children art education is something that is much encouraged for childrens creative growth. This is necessary because a child can have a sense of appreciation of the arts and along with all the other things that they lea

    22、rn in school. 9 Children art education should be designed from a very early age so that they are allowed to express themselves freely in whatever way that they wish to. 10 However, the task of children art education is not a very easy one, because you have to find the right way in which you can help

    23、 them get interested in what you are trying to teach them. 11 The physical space where the art education is to be carried out should also be carefully decorated to make it attractive to the children. Use of colors should be made in abundance(丰富) as that is what attracts a child first to it.Displayin

    24、g examples of artwork that you think would be important enough to influence the children is also a good idea. Of course, a photograph of a painting of the Madonna(圣母马利亚) is something that children might not appreciate. 12 This will be a source of inspiration for the children to try them out as well.

    25、The creative process is something that you must not interfere with(干涉) during a children art education class. 13 But after that, you must wait for the children themselves to come up with something meaningful to their ability. As long as the result is connected with the topic, every childs art work i

    26、s worth praising.A. You can just give them a topic for drawing.B. Instead, put up paintings that children will be fond of.C. The reason for this could be the lack of interest in the teacher.D. A trip to an art museum can be an inspiration to many students.E. They also have a place where they can exp

    27、ress all their feelings.F. This is the only way that art can be appreciated as children grow up.G. So creating the right environment for children art education is very important.【文章大意】为了儿童创造力的成长,儿童艺术教育是应该受到鼓励的。这种教育应该在早期安排,而且要找到他们感兴趣的方式,而且不要干涉他们创造的过程。【答案】9-13 EFGBA【解析】9.根据文章第一段中This is necessary beca

    28、use a child can have a sense of appreciation of the arts and along with all the other things that they learn in school可知,这是有必要的,因为伴随着孩子在学校里学习的其他东西,他们能拥有对艺术的鉴赏力。他们也可以有一个表达感情的地方。答案选E。10.根据文章第二段中的Children art education should be designed from a very early age so that they are allowed to express themsel

    29、ves freely in whatever way that they wish to可知,孩子们的艺术教育在早期就应该安排,这样他们就能用他们喜欢的方式自由地表达自己的思想。随着孩子们的成长,这也是艺术被孩子们欣赏的唯一方式。答案选F。11.根据文章第三段中的the task of children art education is not a very easy one, because you he the right way in which you can help them get interested in what you are trying to teach them可知

    30、艺术教育的任务并不容易,因为你必须找到一种正确的方式。通过这种方式,帮助孩子对你努力教给他们的东西感兴趣。因此,给孩子们创造一个恰当的艺术氛围至关重要。答案选G。12.根据文章第四段中的a photograph of a painting of the Madonna(圣母马利亚) is something that children might not appreciate可知,展示一张圣母马利亚绘画作品的照片,孩子们可能不会喜欢。相反,要张贴孩子们喜欢的绘画作品。答案选B。13.根据文章第五段中的The creative process is something that you must

    31、 not interfere with during a children art education class可知,在儿童艺术教育的课堂上,你不能干涉创造的过程。你可以给他们提供绘画的主题。答案选A。三、完形填空(每小题1.5分,共30分)Back in the 15th century, in a tiny village near Nuremberg lived a family with several children. In order to 14 these children, the father worked hard. Despite their seemingly 15

    32、 condition, two of the children had a 16 . They both wanted to pursue their talent for 17 , but their father would never be 18 able to send either of them to Nuremberg to study at the Academy.After long 19 , the two boys finally came to an agreement. They would toss(投掷) a coin. The loser would work

    33、in the nearby 20 to support his brother while he attended the Academy. Then, when the winner completed his studies, he would support the other either with 21 of his artwork or by laboring in the mines.They tossed a coin as they had 22 . Albrecht Durer won the toss and 23 to NuRemberg. Albert went to

    34、 work in the dangerous mines and financed his brother. Albrechts 24 were far better than those of most of his professors, and by the time he 25 , he was beginning to earn lots of money for his works.When the young artist returned to his village, he thanked his beloved 26 for the years of sacrifice t

    35、hat had made it 27 to achieve his ambition, and said, “Now, it is your 28 to pursue your dream, and I will support you.” 29 , Albert refused Albrecht and said softly, “It is too 30 for me. The bones in every finger have been broken. I cannot even hold a glass, 31 hold a pen or a brush.”One day, to s

    36、how gratitude(感激) to Albert, Albrecht 32 his brothers abused hands as a gift and called his powerful drawing simply “Hands”, but the entire world renamed his 33 of love “The Praying Hands”.14. A. educateB. raiseC. praiseD. blame15. A. excellentB. reasonableC. hopelessD. attractive16. A. quarrelB. fi

    37、ghtC. secretD. dream17. A. artB. musicC. actingD. writing18. A. physicallyB. financiallyC. mentallyD. psychologically19. A. expressionsB. preparationC. discussionsD. unemployment20. A. citiesB. academiesC. factoriesD. mines21. A. salesB. copiesC. modelsD. displays22. A. pursuedB. agreed C. repeatedD

    38、. predicted23. A. took offB. drove awayC. went offD. ran away24. A. reportsB. lessonsC. articlesD. works25. A. graduatedB. marriedC. retiredD. died26. A. fatherB. brotherC. professorsD. villagers27. A. convenientB. importantC. possibleD. flexible28. A. turnB. luckC. dignityD. honor29. A. HoweverB. M

    39、oreoverC. ThereforeD. Otherwise30. A. earlyB. lateC. excitingD. challenging31. A. rather thanB. more thanC. or ratherD. much less32. A. drewB. curedC. washedD. tested33. A. gameB. storyC. giftD. idea【文章大意】德国艺术大师阿尔布雷特有一幅名作祈祷之手。本文讲述了这幅画背后的关于爱与牺牲的故事。【答案】14-18 BCDAB19-23 CDDBC24-28 DABCA29-33 ABDAC【解析】1

    40、4.考查动词。educate:教育;raise:抚养,养育;praise:表扬;blame:责备。句意:为了养育孩子们,父亲努力工作。故选B。15.考查形容词。excellent:优秀的;reasonable:合理的;hopeless:没有希望的;attractive:吸引人的。句意:虽然他们的家庭状况好像很无望,但是其中的两个孩子还是有一个梦想。故选C。16.考查名词。quarrel:争吵;fight:打架;secret:秘密;dream:梦想。句意:虽然他们的家庭状况好像很无望,但是其中的两个孩子还是有一个梦想。故选D。17.考查名词。art:艺术;music:音乐;acting:表演;w

    41、riting:写作。根据下文提到的artwork可知选A。18.考查副词。physically:身体上地;financially:财政上地;mentally:精神上地;psychologically:心理上。句意:他们的父亲没有经济能力送他们中的任何一个去学习。故选B。19.考查名词。expression:表达;preparation:准备;discussion:讨论;unemployment:失业。句意:经过长时间的讨论之后,这两个男孩最终达成协议。故选C。20.考查名词。city:城市;academy:学院;factory:工厂;mine:矿井。根据第三段中Albert went to w

    42、ork in the dangerous mines and financed his brother可知选D。21.考查名词。sale:销售,卖;copy:复制;model:模型,模范;display:展示。句意:当获胜者完成学业之后,他可以通过卖画或者在矿上工作来供另外一人学习。选A。22.考查动词。pursue:追赶;agree:同意;repeat:重复;predict:预测。句意:他们按照之前都同意的方法来投硬币。故选B。23.考查动词短语。take off:起飞,脱下;drive away:赶走;go off:离开,进行;run away:逃跑。此处指Albrecht Durer在硬

    43、币投掷中胜出,离家去了NuRemberg。故选C。24.考查名词。report:报告;lesson:课程;article:文章;works:作品。句意:他的作品比大部分教授的作品都要好。故选D。25.考查动词。graduate:毕业;marry:结婚;retire:退休;die:死亡。句意:等他毕业时,他开始靠工作赚取了大量的钱。选A。26.考查名词。句意:他因为他亲爱的兄弟多年的牺牲而向他表示感谢。故选B。27.考查形容词。convenient:方便的;important:重要的;possible:可能的;flexible:灵活的。他兄弟的牺牲使他实现梦想成为可能。故选C。28.考查名词。I

    44、t is ones turn to do sth:轮到某人做某事。故选A。29.考查副词。这里与上文之间是转折关系,所以用however。然而,Albert拒绝了。30.考查形容词。early:早的;late:晚的;exciting:令人兴奋的;challenging:挑战性的。句意:对Albert来说太晚了。选B。31.考查短语辨析。rather than:而不是;more than:多于,不仅仅;or rather:确切地说;much less:更不用说。句意:Albert甚至连杯子都拿不住,更不用说拿钢笔或毛笔了。选D。32.考查动词。draw:画;cure:治愈;wash:洗;test

    45、:测试。为了向Albert表达感激,Atbrecht画了一幅他兄弟的手的画来作为礼物。选A。33.考查名词。句意:全世界为他的这份爱的礼物重新命名为祈祷之手。选C。四、单句语法填空(每小题2分,共24分)34. Mother is cooking while father _(read) a novel.【答案】is reading【解析】is reading对应is cooking,空处也应用现在进行时。35. Listen, who _(sing) in the next room?【答案】is singing【解析】根据listen可知,此处表示正在唱歌,故用现在进行时。36. Do I

    46、 have to take all the medicine? It _(taste) so terrible.【答案】tastes【解析】tastes一般现在时表示客观存在的事实。37. The plane _(take) off at 5:00 tomorrow morning.【答案】takes【解析】takes一般现在时表示计划安排好的将来动作。38. I cant give you this unless Tom _(agree).【答案】agrees【解析】unless后的条件状语从句中,用一般现在时。39. Lucy and Lily often _(come) to schoo

    47、l by car, but now they _.【答案】come; are walking【解析】句意:露西和莉莉经常坐车去上学,可是现在她们步行去。第一空是表示现阶段的习惯性动作,而第二空是用动词的进行时表示动作正在进行。40.You are drinking too much.Only at home. No one _(see) me but you.【答案】is seeing【解析】答句句意:现在是在家里。除了你没人看见我喝酒。41. Tom spent less than one hour _(solve) the problem.【答案】agrees (in) solving【解

    48、析】spend.(in) doing sth.:做某事花费,为固定搭配。42. Yesterday I _(go) shopping, bought some books and had dinner at a restaurant.【答案】went【解析】根据时间状语yesterday可知,空处应用一般过去时。43. It took me almost half an hour _(walk) here.【答案】to walk【解析】It took/takes sb. some time/money to do sth:做某事花费某人时间/金钱,为固定句型。44. When he was p

    49、laying football yesterday, he got his glasses _(break).【答案】broken【解析】get sth.done表示意料之外的结果。45. He was the first _(come) but the last one _(leave).【答案】to come; to leave【解析】当名词前有the first,the last等修饰时,名词后用动词不定式作后置定语。五、单句改错(每小题2分,共20分)46. Chuck is a businessman who is always very busy that he has littl

    50、e time for his friends.【答案】very改为so【解析】考查固定句型。so.that.:如此以至于。47. The number of people who learns English as a foreign language is more than 750 millions.【答案】learns改为learn【解析】定语从句的先行词为people,是复数,所以who也是复数,谓语动词要用复数。48. Except the differences in spelling, written English is more or less the same in bot

    51、h British and American English.【答案】在Except后加for【解析】except不能放在句首。49. You will get close to the nature and take exercise at the same time.【答案】去掉nature前的the nature【解析】nature为不可数名词。不可数名词前不能加冠词。50. You should not go rafting if you know how to swim.【答案】if改为unless【解析】句意:如果你不知道怎么游泳,你就不能去漂流。51. The teacher t

    52、old the students not to look out the window.【答案】在out后加of【解析】out是副词,后面不能跟宾语。52. How many pages have you read?【答案】read改为covered【解析】句意:看完了多少页书?read无此意,而cover有“看完了多少页书”之意。53. In the Bronze Age, people could make tools from copper and bronze.【答案】from改为of【解析】make from即由制成(看不出原材料);make of:由制成(能看出原材料)。54. Its useless try to argue with Shylock.【答案】try改为trying【解析】It is useless doing sth:做没用。55. After five hours drive, they reached where they thought was the place theyd been dreaming of.【答案】where改为what【解析】they thought在此句中是插入语,不做句子成分,where应该是句子的主语,但由于where是副词,不能作主语,所以要改为what。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年人教版高中英语选修六:UNIT1 ART 课堂同步训练卷(二) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421154.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1