2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业9 UNIT 1 TEENAGE LIFE LISTENING AND TALKING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语新教材人教版必修第一册课时作业9 UNIT TEENAGE LIFE LISTENING AND TALKING WORD版含解
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Last year, I lived in Chile for half a year. I lived with a Chilean family and had the responsibilities of any Chilean teenager. I had good days and bad days I didnt understand.Chuquicamata, my host community, is a mining camp. When I arrived there, I was scared. It was so diffe
2、rent from what I was used to. There were lots of dogs on the streets, and there was no downtown, few smoothly paved streets, and little to do for entertainment. Rain was not seen very often, earthquakes and windstorms were frequent.I had studied Spanish for two and a half years and was always one of
3、 the best students in my class. But in my first week in Chile I was only able to communicate and needed one person to whom I could explain my shock. I couldnt speak the thoughts in my head and there were so many.Most exchange students experience this like me. Culture shock presents itself in everyth
4、ing from increased aggression towards the people to lack of appetite (食欲). I was required to overcome all difficulties.As time passed, everything changed. I began to forget the words in English and to dream in Spanish and love Chilean food. I got used to not depending on expensive things for fun. Fu
5、n in Chuquicamata was being with people. And I took math, physics, chemistry, biology, Spanish, art, and philosophy.But the sacrifices were nothing compared to the gain. I learned how to accept and to succeed in another culture. I now have a deeper understanding of both myself and others.这是一篇记叙文。本文通
6、过展示作者在智利作为交换生的经历,给我们讲述了这段经历虽然很困难却给作者带来了很大的收获。1The author came to Chile last year with the purpose of _.Apaying a visit to Chile as a touristBexperiencing Chilean life as a teacherCstudying Chilean culture as a college studentDstudying knowledge as an exchange student答案:D解析:细节理解题。综合第四段的Most exchange
7、students experience this like me.可判断作者是一名交换生是去进行深造学习的。故选D。2On arriving in Chile, why did the author feel frightened?ABecause he did not know how to get along with the local people.BBecause it was full of dangers like earthquakes and windstorms.CBecause the living conditions were worse than what he w
8、as used to.DBecause it was not convenient for him to shop there.答案:C解析:细节理解题。根据文章第二段第二句:When I arrived here, I was scared. It was so different from what I was used to.可知这里的生活和作者所习惯的生活有很大的差距。故选C。3In the first week in Chile, the author _.Awas not used to eating Chilean foodBhad some friends to have a
9、chat withCcouldnt communicate with peopleDcouldnt express his thoughts in English答案:A解析:细节理解题。根据第五段的第一、二句:As time passed, everything changed. I began to forget the words in English and to dream in spanish and love Chilean food.可知不习惯吃智利的食物。故选A。4What did the author most probably think of his life in C
10、hile?AWonderful and worthwhile. BDifficult but meaningful.CDifficult and meaningless. DBoring and disappointing.答案:B解析:推理判断题。根据文章可知作者在这儿的生活虽然很困难但是却是值得的,故选B。.完形填空Since my family were not going to be helpful, I decided I would look for a job all by myself and not tell them about it till Id got one.I h
11、ad seen an agency (中介机构) advertised in a local newspaper. I rushed out of the _1_ in search of it. I was wildly excited, and also _2_ as if I were going on the stage. Finding the _3_ quite easily, I ran breathlessly through a door which said “Enter without knocking, if you please.”The simple atmosph
12、ere (气氛) of the office _4_ me. The woman looked carefully at me _5_ through her glasses, and then _6_ me in a low voice. I answered softly. All of a sudden I started to feel rather _7_. I wondered why I was looking for this kind of _8_. I felt even more helpless when she told me that it would be _9_
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421281.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
