2020-2021学年译林版高中英语选修8课时作业:9 UNIT 3 THE WORLD OF COLOURS AND LIGHT WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年译林版高中英语选修8课时作业:9 UNIT THE WORLD OF COLOURS AND LIGHT WORD版含解析 2020 2021 学年 译林版 高中英语 选修 课时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(九)(建议用时:40分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1Ill arrange for one of my friends to_meet (meet) you at the airport when you pay a visit.2They arrived there earlier,so that they took more photos of the animals.3These students think that the football game is an interesting activity,where they ca
2、n develop not only their health but also their team spirit.4Tony,mind your manners! Dont cut in while others are talking.5Seeing a dead fly in my dish,I felt disgusted (disgust) and turned away to call the waiter.6Take it easy,Jack.You should have a go.7The key stuck(stick) in the lock and we couldn
3、t open the drawer.8I have only had time to_dip(dip)into the report.9He was in a position where he had to force a decision.10His mother always cuts(cut) out some important articles about his study from a newspaper.完成句子1猫藏在我们找不到它的地方了。The cat hid where_we_couldnt_find_it.2他父母每天打电话给他,为的是让他不那么想家。His pare
4、nts call him every day so_that/in_order_that_he_wont_miss_them too much.3你应该坚守岗位并将全部的精力投入到该项目中。You should stick_to_your_post and commit all your energy to the programme.4她厌恶地看着那块已经干透的蛋糕。She looked at the driedup piece of cake in_disgust.5为什么不去散步呢?Why_not_go for a walk?高考题型练习提能力阅读理解AIn the later half
5、 of the 13th century,a new trend of fine arts appeared in the central part of Italy with Florence as its centre,representing the change from fine arts of Middle Ages to Renaissance art.At that time,Florence school became the main stream of fine arts.The 14th century saw the birth of a great artistGi
6、otto.His art bore a striking tendency of Realism.For most people Giotto is the first name in European painting since antiquity (古代)That he had breathed fresh life into painting was recognised by people of the day,and later by Ghiberti and Vasari.Before Giotto,painting was still considered a “mechani
7、cal” art.Giotto came to occupy a position of great respect in Florence.Though he was employed by the Bardi and Peruzzi families,owners of the most important European banking houses of the day,he never limited his activity to Florence,and prestigious (声望很高的) commission in other parts of Italy kept hi
8、m on the move frequently.At a time when Italys flourishing economy made every Italian city an independent cultural and artistic centre,Giotto went beyond regional barriers and the effect of his art was felt throughout the peninsula (半岛)In his lifetime Giotto has raised painting to a prestigious leve
9、l among the arts,to such a high level that it influenced sculpture.Italian painting can be said to have changed greatly with the appearance of Giotto than ever before.The motivation Giotto gave to the arts was so great that it determined the fate of European painting.By the middle of the fourteenth
10、century Europe had already become aware of Giottos new ideas,which agreed with the growing secular tendency in European society.【语篇解读】乔托意大利杰出的画家,被认定是意大利文艺复兴时期的开创者,被誉为“欧洲绘画之父”。1Before the later half of the 13th century_.Afine arts of Middle Ages was the main streamBRenaissance art was the main stream
11、CFlorence school began to disappearDGiotto became a great artistA细节理解题。根据第一段可知,13世纪后半期,美术发生了很大的变化,从中世纪美术向文艺复兴美术转变。由此可判断出在13世纪前半期,中世纪美术为主流。故选A。2What does the author mean by saying “Giotto is the first name in European painting since antiquity” in Paragraph 2?AGiotto is the artists first name.BGiotto
12、is the man who started European painting.CGiotto is the most important painter in Europe since antiquity.DGiotto is the name of a most famous European painting.C句意理解题。从第二段看出,本段讲述这位艺术家的巨大成就,题目中的这句话正好支持这段的主题。所以这句话就是为了表明他在绘画界的地位。故选C。3From the third paragraph we can learn _.AGiotto thought painting was
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421763.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
