2019_2020学年高中英语Module4SandstormsinAsia课时作业11外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module4SandstormsinAsia 课时 作业 11 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业11 .用所给动词(短语)的适当形式填空1. We decided_(talk)to some students about why they go there.2. It made us very angry_(hear) him talk like that.3. They found it impossible_(get) everything ready in time.4. Please remember_(turn off) the light when you leave.5. The books are not allowed_(take out) of the roo
2、m.6. He is looking for a room_(live in)7. He bought a bicycle_(go) to town more quickly.8. They thought it a pity_(not invite) her.9. Did you notice him_(leave) the room?10. He cant help but_(clean) the glass by himself.11. Its nonsmoking area,so we told the guests_(not smoke) here.12. The Arctic is
3、 considered_(be) the northern part of the Atlantic.13. I would rather starve to death than_(beg) for food.14. A group of young people got together_(discuss) this question.15. Why not_(try go) there by boat for a change?答案1to talk2.to hear3.to get4.to turn off5to be taken out6.to live in7.to go8not t
4、o have invited9.leave10.clean11not to smoke12.to be13.beg14.to discuss15try going.单句改错16. David threatened to have reported his neighbor to the police if the damages were not paid._17. I regret telling you that your application hasnt been successful._18. The purpose of new technologies is to make li
5、fe easier, not making it more difficult._19. He couldnt go to England for further education. He regretted to miss such a good chance._20. She was asked not make so much noise because her little brother was sleeping._21. Traveling can broaden our view and it can make us feeling relaxed after a long p
6、eriod of studying._22. At last,he found a house to leave his things._23. He is said to be studying in the United States for three years._24. After the meeting, we went to the supermarket to do some shopping, only finding that it was being decorated._25. The work needs being completed by the end of t
7、he week._答案16have reported改为report17.telling改为to tell18making改为to make19.to miss改为missing20not后加to21.feeling改为feel22.things后加in23be studying改为have studied24finding改为to find25being completed改为to be completed.阅读理解ARight from my childhood, I have always been inspired by my parentstheir passion towards
8、their profession and how they have handled success and failure in their life. I am very fortunate to have the kind of upbringing(养育) I have had. They have always drawn attention to the importance of being a good human being first. They taught me values that will always stay with me. Both my parents
9、were doctors, so I am sure they would have loved me to become a doctor, but finally I took up cricket. In the early 1990s, cricket was a very amateur sport. It was nothing like what it is today. But my parents gave me the freedom to choose cricket as my career. They have always told me that it is no
10、t the career that determines the nature of you, but instead, you have to determine the nature of the profession you choose and glorify(美化) it. In fact, I know a lot of my friends who were not allowed to go after their passions or dreams, but I have been very fortunate. Today, when I am a father myse
11、lf of two lovely kids, I always fall back on my parents teachings when it comes to dealing with them. I know what difference my parents teachings made to my life, so I now try and do the same with my kids. A lot of people also ask me who I am close tomy father or my mother. I always say, both. I can
12、 share almost anything with them and be confident that they will help me out. I actually admire my mom because of the way she tried to deal with her career, home and kids at the same time.26. According to Paragraph 1, when the author was a child,_A. he wanted to become a doctorB. cricket was not a p
13、rofessional sportC. his parents were very strict with himD. all his family loved cricket very much27. The underlined word “them” in paragraph 2 refers to the authors_A. parents B. teachings C. children D. passions or dreams28. Which of the following can best describe the authors parents?A. Intellige
14、nt and modest.B. Generous and humorous.C. Creative and capable.D. Openminded and hardworking.29. Whats the best title of the text?A. My letter to my parentsB. Parents and childrenC. Im a better father because of my parentsD. How to keep a good parentchild relationship答案与解析本文主要描述了父母的教育对作者的影响,包括对其教育自己
15、子女的启发。26B细节理解题。根据第一段中的In the early 1990s,cricket was a very amateur sport可知选B,其余选项均是对该段相关细节的误解。27C词义指代题。由画线词上一句中的Today,when I am a father myself to two lovely kids可推断得知,这里是指作者在教育自己孩子的时候会借鉴父母的教育方式,因此them指代上文中的two lovely kids。28D推理判断题。根据文中作者对自己父母教育方式的描述可知,他们非常开明(openminded),而第一段中的.their passion toward
16、s their profession and how they have handled success and failure in their life描述了作者的父母对于工作和生活的态度(hardworking),故选D项。29C标题归纳题。根据文章大意可知,本文主要描述了父母的教育对作者的影响,包括对其教育自己子女的启发,故C项最具针对性和概括性。BAbigail Adams was born in the small town of Weymouth, Massachusetts. When Abigail was a girl, she did not receive a form
17、al education. Only boys went to school at that time in history. However, her mother taught her to read and write. She often went to her fathers library where she was able to learn new ideas and educate herself. Abigail was an intelligent girl who wished that she could attend school, But she couldnt,
18、 which led her to argue for womens rights later on in life. Abigail was a young lady when she first met John Adams, a young lawyer. They got married on October 25, 1764. In 1768, the family moved to the big city of Boston. During this time relations between the American colonies(殖民地) and Great Brita
19、in were getting worse. Events such as the Boston Massacre and the Boston Tea Party broke out in the town where Abigail was living. John began to take a major role in the revolution. He was chosen to attend the Continental Congress in Philadelphia. On April 19, 1775 the American Revolutionary War beg
20、an. With John away at the Continental Congress,Abigail had to take care of the family alone. During the war Abigail wrote many letters to her husband about all that were happening. Over the years they wrote over 1,000 letters to each other. It is from these letters that we know what it must have bee
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423756.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022四年级语文下册 第2单元 第7课 纳米技术就在我们身边初读感知课件 新人教版.pptx
