2019_2020学年高中英语Unit1TalesoftheunexplainedSectionⅢWordpowerTask.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit1TalesoftheunexplainedSection WordpowerTask
- 资源描述:
-
1、Section Word power Task & Project 品句填词1Our headmaster gave a _(有说服力的) speech to persuade students to donate some money for the disaster area.答案:convincing2He is the only survivor of his family who _(生存) the train crash.答案:survived3Our friendship has steadily _(增强) over the years.答案:strengthened4As s
2、he said, “Do you have to be a member of that _(组织)?”答案:organization5Its _(适当的) to send an email farewell letter.答案:appropriate6We must pick out the enemys weakest unit for _(攻击)答案:attack7She tends to get angry when others _(不同意) with her.答案:disagree8Id like to _(预订) a table for two at seven tonight.
3、答案:reserve 单句改错1How did the word “Tuhao” come into exist on the Internet?_答案:existexistence2The actress performed so well in the film that she awarded in Hong Kong in April. _答案:在awarded前加was3We have had a window table reserved you as you are our honored guest. _答案:reserved后加for4I dont have strength
4、 to climb any further._答案:strength前加the5Ive been trying to convince Jean go with me._答案:go前加to 课文语篇改错Yetis are humanlike creatures, that are believed to be living in very high mountains covering with snow.Some people believe Yetis may sometimes come down from the mountains attack villagers.They say
5、Yetis walk like human beings and they are tall and strong with huge shoulders, very long arms and large hand.They are covered in thick black fur.Besides, there have been many people, every year around the world, who report see Yetis somewhere.Are there real any Yetis in the world?Scientists study th
6、e reports of Yetis.Some of them think that the footprints that were found in the snow might have been left by large animals and some others believe the footprints were made by some jokeloving the people.Until now there has been no hard evidence to support the existence of Yetis.However, one scientis
7、t from Washington State University Dr Grover Krantz believes that there may be some Yetis still live today.Do you really wish to see a Yeti with your own eyes? But you should not forget the fact that Yetis are very tall and strong and they can run fast than you do!答案:Yetis are humanlike creatures, a
8、re believed to be living in very high mountains with snow.Some people believe Yetis may sometimes come down from the mountains attack villagers.They say Yetis walk like human beings and they are tall and strong with huge shoulders, very long arms and large .They are covered thick black fur.Besides,
9、there have been many people, every year around the world, who report Yetis somewhere.Are there any Yetis in the world?Scientists study the reports of Yetis.Some of them think that the footprints that were found in the snow might have been left by large animals and some others believe the footprints
10、were made by some jokeloving people.Until now there has been no hard evidence to support the existence of Yetis.However, one scientist from Washington State University Dr Grover Krantz believes that there may be some Yetis still today.Do you really wish to see a Yeti with your own eyes? But you shou
11、ld not forget the fact that Yetis are very tall and strong and they can run than you do!A卷 单句语法填空1They became _(convince) that lives exist on the Mars while studying the stone.答案:convinced2Pakistan came into _(exist) as an independent country after the war.答案:existence3 Is Helen still working in the
12、 company? No.She is said to have _(leave) for further study abroad last month.答案:left4Lucky for us,we had plenty of time to enjoy the _(amaze) scenery.答案:amazing5The teacher has had our monitor _(carry) water for us.答案:carry6He wasted a lot of time _(run) after fame and money instead of working hard
13、.答案:running7They are similar in _ they both have big eyes and long hair.答案:that8She is said _(do) the experiment in the lab.答案:to be doing9For many years, people have dreamed of electric ears.However,_(make)them has been more difficult than predicted.答案:making10Im not enthusiastic _ going out for a
14、walk.答案:about 阅读理解AWhen Tiffany was 16 years old, her mother, a cigarette smoker, died of lung cancer. “Watching her suffer and cough was terrible,” she says. “I felt alone and scared, and I felt it could have been prevented.”However, Tiffany started smoking in her late teens. She says, “In my colle
15、ge, a lot of students were smoking, and I wanted to fit in.” Throughout the years, she tried to quit, but it wasnt until her daughter was 16 years old that she thought of her mothers death and tried hard to quit.In the process of quitting, she set a date to quit smoking and reached out to family and
16、 friends for support. Tiffany also changed her morning habit. Instead of getting up an hour early to drink coffee and smoke, she enjoyed an extra hour of sleep. She threw all the cigarettes in her home and car. Every time she went out, she would carry a picture of her mother, especially during long
17、road trips, to remind her of everything her mother went through and her death from lung cancer. For a while, Tiffany avoided social events where she might be encouraged to smoke. She drank a lot of water and started exercising more often. She quickly realized that without cigarettes, she was more en
18、ergetic.However, sometimes she still wanted a cigarette. Luckily, her family and friends were there for her. But her biggest motivation(动力) was her daughter. “She was so happy and so proud of me when I quit,” says Tiffany. “I love her so much, and watching her grow up and thinking how successful she
19、 could be make me excited. I cant bear the thought of missing out on any of the important occasions in her life. I quit because I want to be around for her!”【解题导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Tiffany吸烟的原因以及后来她为了女儿戒烟的经过。1What did Tiffany most probably think caused her mothers death?AHer heavy cigarette smoking.BT
20、he loneliness and scare in her heart.CHer extremely high pressure from work.DNo proper treatment for a serious cough.A解析:推理判断题。根据第一段可推断,Tiffany认为她妈妈的死是吸烟造成的。2In order to quit smoking, Tiffany ever tried to_Atake more long road tripsBsleep early and get up lateCdraw pictures of her motherDkeep away f
21、rom smoking environmentD解析:细节理解题。根据第三段的For a while, Tiffany avoided social events where she might be encouraged to smoke.可知,为了戒烟,她一度避免去那些可能会使她吸烟的场合。3Which of the following played a key role in encouraging Tiffany to quit smoking?AMotivation coming from her colleagues.BThinking of her daughters futur
22、e.CSupport from her family and friends.DLearning more about the dangers of smoking.B解析:细节理解题。根据最后一段中引用的Tiffany的话可知,女儿的未来是她戒烟的动力,她不想错过女儿一生中任何重要的场合。4What is the passage mainly about?AWhy smoking is dangerous.BHow the author stopped smoking.CWhy and how Tiffany quit smoking.DHow Tiffany was encouraged
23、to quit smoking.C解析:主旨大意题。根据文章内容可知,本文主要讲述了Tiffany为什么决定戒烟以及如何戒烟。BThe common cold is the worlds most widespread illness,which is probably why there are more myths about it than any of the other illnesses.The most widespread mistake of all is that colds are caused by cold.They are not.They are caused b
24、y viruses passing on from person to person.You catch a cold by coming into contact,directly or indirectly, with someone who already has one.If cold causes colds, it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever.But they do not.And in distant and isolated Arctic regions explor
25、ers have reposed being free from colds until coming into contact again with infected(感染的) people from the outside world by way of packages and mail dropped from airplanes.At the Common Cold Research Unit in England, volunteers took part in experiments in which they gave themselves to the discomforts
26、 of being cold and wet for long periods of time.After taking hot baths,they put on bathing suits,allowed themselves to be doused(浸入) with cold water, and then stood about dripping wet in drafty(通风的)room.Some wore wet socks all day while others exercised in the rain until close to complete tiredness.
27、Not one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose.If,then,cold and wet have nothing to do with catching colds,why are they more frequent in the winter? Despite the most painstaking research,no one has yet found the answer.One explanation offered by
28、scientists is that people are more likely to stay together indoors in cold weather than at other times, and this makes it easier for cold viruses to be passed on.No one has yet found a cure for the cold.There are drugs and pain suppressors(止痛片) such as aspirin,but all they do is to relieve the sympt
29、oms.【解题导语】本文通过大量实验和实例来证明普通的感冒不是由寒冷引起的,而是由病毒感染引起的。冷会让很多人在室内的时间更长,更容易传播病菌。5The fact that the Eskimos dont suffer colds shows that_Acolds are really full of mythsBviruses are the factors causing coldsCcolds are more serious than other illnessesDthe idea that cold leads to colds doesnt stand upD解析:细节理解题
30、。根据第二段的If cold causes colds, it would be reasonable to expect the Eskimos to suffer from them forever.可知,如果感冒是因为寒冷的话,那么爱斯基摩人就会永远的感冒了,可是他们没有,说明感冒不是因为寒冷。故选D。6The experiments mentioned in Paragraph 3 made it clear that_Ait were viruses not wet and cold that made people have coldsBtaking hot baths made
31、the volunteers easy to be tiredCbeing doused with cold water did harm to ones bodyDpeople who would like to exercise in the rain got colds more easilyA解析:推理判断题。 根据第三段的最后一句Not one of the volunteers came down with a cold unless a cold virus was actually dropped in his nose.可知,实验证明是病毒而不是湿冷的空气让人感冒。故选A。7
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423850.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
