2019_2020学年高中英语Unit24SocietySectionⅢLesson2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit24SocietySection Lesson2
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 2 & Lesson 3 品句填词1The dictionary has just published its new (版本)答案:edition2The air in the garden was warm and (芳香的)答案:fragrant3The boy (投下) a stone into the river.答案:cast4We (着手做) a trip to the west as soon as the summer vacation began.答案:undertook5Mom (挤出) some juice out of a lemon a
2、nd poured it into the soup.答案:squeezed6Some of them died of (口渴) in the desert.答案:thirst7He was curious to know what was in the (容器)答案:container8They (传达) the news to her on their way home.答案:relayed9She put a (一匙的量) of sugar into each of the two cups.答案:spoonful10He ran into a narrow (小巷) and disap
3、peared.答案:alley 单句改错1I dont know what it was that made her elect work as a waitress. 答案:work前加to2The old woman offered to keep an eye to my luggage while I was away. 答案:第二个toon3She was crying then, for she cast down by what the teacher said. 答案:cast 前加was4Peter was keen to show out his new car when
4、he met his friends. 答案:outoff5The old woman begged the merchant to have mercy to her. 答案:第二个toon 完成句子1汤姆发现回答所有的问题是不容易的。Tom found not easy all these questions.答案:it; to answer2我清楚地告诉他, 我拒绝了他的建议。I made that I rejected his proposal.答案:it clear to him3你认为我们可能在半夜前到达那里吗? Do you think ?答案:it possible for u
5、s to get there by midnight4站在山顶上时, 他看到了那个小村庄。 , he saw the small village.答案:While standing on the top of the hill5他向四处看了看, 好像是要找什么东西。He looked around as if 答案:to look for somethingA卷 单句语法填空1He made plain that he did not like me.答案:it2There is no doubt John will come to our party tonight.答案:that3It w
6、as I met Li Ming at the railway station yesterday.答案:that/who4He had a kind heart and did (mercy) deeds.答案:merciful5The ship is reported to have been collision with an oil tanker.答案:in6He undertook (improve) the working arrangements.答案:to improve7She likes to show her nice figure by wearing tight dr
7、esses.答案:off8He would almost knock me before he saw me.答案:into9The circumstances were all against Joe, but he (not cast) down.答案:was not cast10The bus stops (regular) to set down and pick up passengers.答案:regularly 阅读理解AEvery time people make a new acquaintance, first impressions determine whether p
8、eople consider each other likeable.“More than half of a first impression is affected by appearanceclothes, makeup, body language, gestures, and facial expressions,” said Mahena Stief, a business psychologist.But, it often makes a difference who the other person is.“Im certain that when men judge wom
9、en, appearance plays a greater role than when women judge other women,” said Lydia Maier, chairwoman of an association of color and style advisers.With the help of a mirror, a good female friend and a good male friend, ones own appearance can be thoroughly evaluated.The first place to look is in the
10、 closet(衣橱)“Good clothes are not dependant upon how much was spent on them.Whats important is that the clothes are neat, fit well, and match the personality of the person wearing them,” said Maier.Depending on the occasion, choose a timeless, discreet(朴素的), or stylish outfit for an introduction.“Ove
11、rall, the importance of fashion has increased in recent years,” said professor Gerhard Amendt, director of an institute that conducts gender(性别) and generation research at the University of Bremen.He sees a danger, however, that the personality of a person could be lost behind a fashionable appearan
12、ce.Wellbeing and inner stability are reflected in body language such as good gesture, open expression, and smooth movements, and contribute to a positive appearance.People who are comfortable with themselves appear balanced and stable to others.“You can do a lot for your own wellbeing,” said Stief.“
13、It begins with clearing away major dissatisfactory things in your life.” Relaxation exercises, yoga, or weight training promote(提升) balance.Exercising also helps people look healthy and energetic.Expressive body language and gestures, appealing facial expressions, and communication skills can be lea
14、rned by attending management seminars or adult education courses.No one becomes a perfect talk master through these means, but they help people recognize how others interpret their behavior.“A considerable factor(因素) in appearance is selfconfidence,” said Amendt.“Only those people who are sure of th
15、emselves, who know their own strengths, and are convinced of them come across as selfconfident and convincing.”【解题导语】本文是一篇说明文。人际交往中第一印象非常重要,通过学习和运动,我们可以改变自己的形象,保持内心的平和,给人留下良好的印象。1What does Maier think are good clothes?AThe timeless and stylish ones.BThose that fit the wearers nature.CThose that are
16、beautiful and pricy.DThe simple and welldesigned ones.B解析:细节理解题。由第四段中的Whats important is that.wearing them可知, Maier认为好衣服并不取决于它的价格,真正的好衣服是那些整洁、合身、符合穿衣者个性的衣服。2Why does Amendt see a danger in fashion?AIt is valued above quality.BIt is increasing in popularity.CIt may change a persons taste.DIt may mask
17、 a persons character.D解析:推理判断题。由第五段中的the personality of a person could be lost behind a fashionable appearance可知, Amendt认为一个人的个性可能会丢失、掩盖在时尚外表的背后。3What can be learned from Paragraph 6?AExercising can improve your wellbeing.BBody language is a sign of personal status.CRelaxing leads to an attractive a
18、ppearance.DBalanced people often avoid unpleasant things.A解析:推理判断题。由第六段中的Relaxation exercises.promote(提升) balance.Exercising also helps people look healthy and energetic.可知, 锻炼可以让一个人保持内心的平和与安定, 也可以让一个人看起来健康、有活力。4What is important for improving appearance according to the last paragraph?ALearning.BPl
19、anning.CActive mind. DBehavior analysis.A解析:推理判断题。由最后一段中的Expressive body language.can be learned by attending management seminars or adult education courses.和they help people recognize how others interpret their behavior可知, 学习对于改善一个人的自信和外表是非常重要的。BGene Technology to Benefit PeopleAmong all the fast g
20、rowing science and technology, the research of human genes, or biological engineering as people call it, is drawing more and more attention now. Sometimes it is a hot topic discussed by people.The greatest thing that gene technology can do is to cure serious diseases that doctors at present can almo
21、st do nothing with, such as cancer and heart disease. Every year, millions of people are murdered by these two killers. And to date, doctors have not found an effective way to cure them. But if the gene technology is applied, not only these two diseases can be cured completely, bringing happiness an
22、d more living days to the patients, but also the great amount of money people spend on curing their diseases can be saved, therefore it benefits the economy as well. In addition, human life span(寿命) can be prolonged.Gene technology can help people to give birth to more healthy and clever children. S
23、ome families, with the English imperial family being a good example, have hereditary diseases. This means their children will for sure have the family disease, which is a great trouble for these families. In the past, doctors could do nothing about hereditary diseases. But gene technology can solve
24、this problem perfectly. The scientists just need to find the wrong gene and correct it, and a healthy child will be born.Some people are worrying that the gene research can be used to manufacture human beings in large quantities. In the past few years, scientists have succeeded in cloning a sheep; t
25、herefore these people predict that human babies would soon be cloned. But I believe cloned babies will not come out in large quantities, for most couples in the world can have babies in very normal ways. Of course, the governments must take care to control gene technology.【解题导语】本文介绍了基因技术对人类的作用。基因技术可
26、以帮助治疗疾病, 帮助人们生健康聪明的宝宝,同时文章也提到了人们对这种技术的担心。5What do the underlined words“these two killers” in Para. 2 refer to? AGene technology.BCancer and heart disease.CHereditary diseases and cancer.DThe couple who have cloned babies.B解析:推理判断题。句子Every year, millions of people are murdered by these two killers的意思
27、是:每年, 数百万的人被这两个杀手害死了。根据上文的The greatest thing that gene technology can do is to cure serious diseases that doctors at present can almost do nothing with, such as cancer and heart disease.可知选B项。6What is the main idea of the third paragraph? AGene technology can do with hereditary diseases.BGene techno
28、logy can be used to clone human babies.CGene technology can help people to give birth to a baby.DGene technology can help the English imperial family out.A解析:段落大意题。根据第三段中的In the past, doctors could do nothing about hereditary diseases. But gene technology can solve this problem perfectly.可知, 本段主要是说基
29、因技术可以治疗遗传病了。7In what way can gene technology help to treat hereditary diseases? APeople with hereditary diseases can live longer.BScientists find the wrong gene and correct it.CCancer and heart disease can be cured.DHuman babies can be cloned.B解析:细节理解题。根据文中第三段的The scientists just need to find the wr
30、ong gene and correct it, and a healthy child will be born.可知, 科学家需要找到错误基因并改正就可以了。8What is the main purpose of the authors writing this passage? ATo talk about the advantages of gene technology.BTo explain that gene technology will also do harm to the humanity.CTo tell the readers that gene technolog
31、y will not benefit people.DTo describe how gene technology will benefit people.D解析:写作目的题。根据第二段和第三段的第一句话可知, 本文的主要内容是讲述基因技术是怎样对人类有利的。 七选五In this fastpaced life, its hard to find the time to cook.But cooking for other people can be fun and beneficial because it comes with some positive psychological be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423882.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
