2019_2020学年高中英语Unit3AtasteofEnglishhumourSectionⅢLearningaboutLanguageandUsingLanguage练习新人教版必修4.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit3AtasteofEnglishhumourSection LearningaboutLanguageandUsingLanguage 练习 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language and Using Language随堂巩固.单词拼写1She has_(自信) to overcome the difficulties.2Lincoln is one of the_(杰出的) presidents in the American history.3As long as we are united,there is no difficulty we cannot_(克服)4The_ (多山的) region in the northern half of Scotland is called the Scott
2、ish Highlands.5There are many kinds of wildlife living in this_(广阔的) area of rainforest.6Most people agree that those who drive when they are_(醉的) should be punished heavily.7Whoever comes,my mother will_(招待) him to the best food of our family.8He could_(使愉快) us for hours with his stories of the the
3、ater.9There were an_(令人吃惊的) number of applicants for the job.10It was believed that there would be a new economic crisis_(遍及) the world,but we hoped it would not happen.答案1.confidence2.outstanding3.overcome 4mountainous5.vast6.drunk7.entertain8amuse9.astonishing10.throughout.短语选填react to,in a mess,i
4、n a whisper,amuse oneself,slide into,on one occasion,be particular about,burst into laughter1Here room is_,which is unexpected to me.2How do you think a manager should_an employees unsatisfactory work?3The kids_by playing hideandseek.4We all_while watching the babys funny behaviour.5A thief_the Acco
5、untants Office and stole about 60,000 yuan.6She earns only 1,000 yuan a month but _her clothes.7She said it_,so I didnt hear.8_,she called me in the middle of the night.答案1.in a mess2.react to3.amused themselves4.burst into laughter5.slid into6.is particular about 7in a whisper8.On one occasion.语法填空
6、A lawyer _1_came from a big city went hunting in the countryside.He shot a bird,but it fell into a farmers field on_2_other side of a fence (篱笆)As the lawyer climbed over the fence,an elderly farmer walked up and asked him_3_he was doing.When the lawyer said he wanted to get the bird_4_(hunt) by him
7、,the old farmer replied.“This is my field,and youre not coming over here.” The lawyer got angry and said,“Im one of the_5_(good) lawyers in the country.If you dont let me get that bird,youll_6_(charge) and lose everything you own.” The farmer smiled,“Well,generally,when people here cannot reach a(n)
8、_7_(agree),we follow the ThreeKick Rule.I first kick you three times and then you kick me three times,and so on,until someone gives up.” Hearing that,the lawyer decided he could _8_(easy) win and agreed.The lawyer nearly_9_(give) up after the farmer gave him three good hard kicks.Then when he strugg
9、led_10_(get) to his feet and said,“Now,its my turn!” the old farmer smiled and said,“No,I give up.You can have the bird!”答案1.who/that2.the3.what4.hunted5.best 6be charged7.agreement8.easily9.gave10.to get限时训练限时30分钟.阅读理解Bill Gates and the president of General Motors have met for lunch,and Gates is go
10、ing on and on about computer technology.“If automotive technology had kept pace with computer technology over the past few decades,you would now be driving a V32 instead of a V8,and it would have a top speed of 10,000 miles per hour,” says Gates.“Or,you could have an economy car that weighs 30 pound
11、s and gets a thousand miles to a gallon of gas.In either case, the sticker price of a new car would be less than $50.Why havent you guys kept up?”The president of GM smiles and says,“Because the federal government wont let us build cars that crash four times a day.”Why is that funny (or not funny,as
12、 the case may be)?Human beings love to laugh,and the average adult laughs 17 times a day.Humans love to laugh so much that there are actually industries built around laughter.Jokes,sitcoms and comedians are all designed to get us laughing,because laughing feels good.For us it seems so natural,but th
13、e funny thing is that humans are one of the only species that laughs.Laughter is actually a complex response that involves many of the same skills used in solving problems.Laughter is a great thingthats why weve all heard the saying,“Laughter is the best medicine.” There is strong evidence that laug
14、hter can actually improve health and help fight disease.In this article,well look at laughterwhat it is,what happens in our brains when we laugh,what makes us laugh and how it can make us healthier and happier.Youll also learn that theres a tremendous amount that no one understands yet.语篇解读本文是一篇文章的引
15、言。作者通过比尔盖茨和通用汽车公司总裁的幽默谈话向我们讲述了“笑”的作用:可以促进我们的身体健康、增强抵抗疾病的能力。1Whats the best title of the passage?ALaughterBThe joke between Gates and the president of General MotorsCWhy do we laugh?DLaughter and health解析推理判断题。纵观全文可以看出,文章通过一个幽默引出了笑的作用:可以促进我们的身体健康,增强抵抗疾病的能力。答案D2Which one is NOT true according to the p
16、assage?AComputer technology has developed quickly during the past few decades.BAutomotive technology has developed as fast as computer technology according to Bill Gates.CThe president of GM thinks it is impossible to build cars worth less than 50 dollars.DIf cars were less than 50 dollars,a large n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423962.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
