2020-2021学年高中英语外研版选修6课时作业 2 MODULE 1 SMALL TALK FUNCTIONVOCABULARYREADING AND GRAMMAR WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语外研版选修6课时作业 MODULE 1SMALL TALK FUNCTIONVOCABULARYREADING AND GRAMMAR
- 资源描述:
-
1、.阅读理解In my late twenties I taught swimming to people afraid of water.I had an amazing lady of 77 years of age, who just began to love water at that age.It was beautiful to see her story as she was so afraid of water so many years ago.She felt so good about swimming that she became more active.She be
2、gan to do yoga again and she fell in love with a new neighbor.Her eyes were twinkling! She told me it was like when she was 16 years old.She inspired me to spend more time with my own grandma.My grandma had some physical problems,and I decided to help her do some exercise.We did it once every two we
3、eks and we ended up doing it for around 15 years!The greatest part was that we developed a new kind of really fun relationship together.We started to go out shopping with her wheelchair and we talked a lot and shared really fun moments.All her physical difficulties were not a burden any more and she
4、 became stronger.And so did I! I am really happy that I made that decision in my late twenties.My grandma is not with us any more, but I know the fact that someone in the family who was close to her had made her live a happier life.I always encouraged her to be independent and to learn new skills as
5、 long as she could.And at 80, she was able to pay her bills on the Internet, send cards,receive photos of her grandchildren and play games with her son.Now I miss her very much, but I am happy to recall all those fun memories we had together.If everybody spent more time with the elderly and loved on
6、es, I think that nobody would ever feel lonely.Who in your family could you give a little more time to?作者近30岁时教授游泳课,一位77岁的学生的改变给了作者很大的启发。作者通过本篇文章想提醒读者不要让老人和心爱的人感到孤独,要多陪伴他们。1The author mentioned the lady of 77 years of age because_.Ashe was the best student in the swimming classBthe author found the
7、ladys story inspiringCthe author meant to advertise his own class with her storyDthe author wanted to show the importance of swimming答案:B解析:考查推理判断。根据第三段中的“She inspired me to spend more time with my own grandma”可知,作者提及这位77岁的老人,是因为她的故事给作者带来很大的启发。2Whats the most important thing for the author in helpin
8、g his grandma do exercise?AHelping her recover.BDeveloping a closer relationship.CEncouraging her to be independent.DSetting a good example for others.答案:B解析:考查细节理解。根据第四段中的“The greatest part was that we developed a new kind of really fun relationship together”可知,作者认为最重要的事是在帮助奶奶锻炼的过程中,两人之间形成了一种更加亲密的关
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424363.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级上册语文课件-18 九色鹿(冀教版)(共24张PPT).pptx
