2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册素养升华练习:UNIT 3 SECTION A STARTING OUT & UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版必修第一册素养升华练习:UNIT 3SECTION ASTARTING OUT UNDERSTANDING I
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit3FamilymattersSectionAStartingout&Understandingideas课后篇素养升华基础夯实.单词拼写1.We students should have (尊重) for our parents.答案respect2.Einstein is a famous scientist known for his different (才能).答案talents3.The boy was always seen (集中) on his study every night.答案focusing4.The little boy ra
2、ised his voice so as not to be (忽视) by the teacher.答案ignored5.The army (靠近,接近) the small town on a cold morning.答案approached.单句填空1.We are quite impressed with the drama (perform) by the foreign actors and actresses.答案performed2.His(profession) career started as early as he was a child.答案professional
3、3.With his attention (focus) on computer games,the boy lost interest in study.答案focused4.The teacher advised the boy (think) carefully over the question.答案to think5.Hearing he won first place,his teacher felt (pride) of him.答案proud6.He was so(talent) that he soon got recognised by the government.答案t
4、alented7.His wife always complained she had no other dress (suit) for the occasion.答案suitable.完成句子1.Excuse me.As I (对感兴趣) this,I am wondering if you can explain it to me.答案am interested in2.He has the unique ability to (使动物平静下来).答案calm down the animals3.He didnt intend to explain it,but he told the
5、whole thing (最终).答案in the end4.The formal talk between the leaders (集中于) the global warming.答案focuses on5.The play (外国学生表演的) attracted lots of audience.答案performed by the foreign students6.(随着期末考试的临近),the students work even harder.答案With the final exam approaching7.As students,we should (集中精力学习).答案f
6、ocus our attention on study素养提升.阅读理解AThis is my son Matthews last night at home before college.I know that this is good news.I feel proud that Matthew will go to a great school.I know that this is his finest hour.But looking at the suitcases on his bed sends me out of the room to a hidden corner whe
7、re I cant stop crying.Through the sorrow,I feel a rising embarrassment.“Pull yourself together!” I tell myself.There are parents sending their kids off to battle zones.How dare I feel so shocked and upset?One of the great gifts of my life has been having my boys,Matthew and Johnowen.Through them,I h
8、ave explored the mysterious,complicated bond between fathers and sons.As my wife and I raised them,I have discovered the love and loss between my father and me.After my parents divorce,I spent weekends with my dad in Ohio.By the time Sunday came around,I was unable to enjoy the days activities becau
9、se I was already afraid of the goodbye of the evening.Now,standing among Matthews accumulation of possessions,I realise its me who has become a boy again.All my sadness and longing to hold on to things are back,sweeping over me as they did when I was a child.His bed is tidy and spare.It already has
10、the feel of a guest bed.In my mind I replay wrapping him in his favourite blanket.That was our nightly routine until one evening he said,“Daddy,I dont think I need a blanket tonight.” I think of all the times we lay among the covers reading.I look at the bed and think of all the recent times I was a
11、nnoyed at how late he was sleeping.Ill never have to worry about that again,I realise.For his part,Matthew has been a rock.He is treating his leaving as just another day at the office.And Im glad.After all,someones got to be strong.Im proud that he is charging into the first chapter of his adult lif
12、e with such confidence.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者对即将上大学的儿子的依恋和不舍。回忆和儿子相处的快乐时光,作者在感伤的同时,也明白这是儿子成长的必然过程。1.What does the writer mean by “Pull yourself together!”?A.Get up.B.Cheer up.C.Pull up.D.Wake up.答案B解析句意理解题。根据“Pullyourselftogether!”之后的句子“Thereareparentssendingtheirkidsofftobattlezones.HowdareIfeelsos
13、hockedandupset?”可推断出,作者是在安慰自己,要振作起来,故选B项。2.We can infer from the passage that .A.the writer is accustomed to sleeping earlyB.Matthew doesnt get on well with his fatherC.Matthew is ready for his new lifeD.the writer wasnt brave enough to face his parents divorce答案C解析推理判断题。根据最后一段第二句“Heistreatinghislea
14、vingasjustanotherdayattheoffice.”和最后一句“Improudthatheischargingintothefirstchapterofhisadultlifewithsuchconfidence.”可推断出,Matthew对他的新生活已经做好了准备,故选C项。3.How does the writer feel about his sons leaving for college?A.Worried.B.Grateful.C.Relieved.D.Bittersweet.答案D解析推理判断题。阅读文章可知,作者的儿子即将去上大学,作者感伤且不舍,同时又为儿子感到
15、骄傲,由此推知,作者对于儿子离家上大学这件事,苦乐参半,故选D项。4.Which of the following could be the best title of the text?A.Unavoidable GoodbyeB.Sweet MemoriesC.Glorious MomentD.Unconditional Love答案A解析主旨大意题。本文主要讲述了作者的儿子即将离家去上大学,作者心情非常复杂。作者明白这是儿子成长的必经之路,父子俩的分离也是不可避免的,故选A项。BThese devices were among the thousands featured at this
16、 years Consumer Electronics Show,a conference that brings industry experts together to share the latest and greatest in tech.Afoodbaby-friendlybeltCollege students are familiar with “food babies”,big stomachs caused by eating a littleokay,a lottoo much.This smart belt automatically adjusts to your s
17、tomach size.Thats right.When you overeat,Belty expands with your stomach.“Youll definitely know how many months into the pregnancy you are,” jokes Steve Greenberg,author of GadgetNation,who just got back from CES.If you dont want to use Belty while pigging out,you can take advantage of its health-re
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424577.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
鲁教版数学七年级下册7.4二次根式的乘除教学课件共16张PPT (共16张PPT).ppt
