2019大一轮高考总复习英语(外研版)习题:必修2 MODULE 4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语外研版习题:必修2 MODULE WORD版含答案 2019 一轮 高考 复习 英语 外研版 习题 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Module 4Fine ArtsWestern,Chinese and Pop Arts(建议用时40分钟).阅读理解I am an ordinary 16yearold girl.I go to school,chat to my friends and play my guitar.I dont have much in my mind.At least,thats what most people think.In fact,life changed drastically for me and my family in the summer of 2011,when I was 10
2、.It was a beautiful summers day when my dad had his accident.He had gone out for a bike ride and seemed to be taking a lot longer than usual.When Mum called him to check if everything was all right,a nurse answered the phone.I was inside the house and could hear her speaking to someone in the garden
3、.As I looked out of the door I knew something terrible had happened.She looked stricken and I stood worriedly in the doorway until she hung up and told me Dad was in hospital.He had been involved in a road accident and had a severe injury.On that beautiful day,we didnt have many details about what w
4、as going on because the nurse couldnt disclose much through the phone and the unknown was the scariest thing.I had no idea whether my dad was going to live.My mum went alone to the hospital and I stayed at my grandparents house.I was too shaken to do anything,so I just sat quietly and hoped that eve
5、rything would be OK.I dont have any siblings,so Mum and I were the only ones in the house for the eight months when Dad was in hospital.It seemed empty and quiet,especially as Mum was sometimes at work when I got back from school.Before Dad went into hospital there had always been someone there to a
6、sk me about my day and help me with homework.Now there wasnt.I became more independent and tried to take care of myself as much as possible.When I think about my life,I split it into before and after the accident because I feel like a very different,more mature person than the one I was before.Most
7、peoples childhood fades slowly into adolescence and then adult life,but mine ended abruptly.I was forced to grow up.语篇解读本文是记叙文。文章讲述了父亲车祸后家庭发生的一些变化,通过这件事作者变得更加独立和成熟。1How did the author live before his fathers accident?ATight but peaceful.BCommon but happy.CTired and meaningless.DComfortable and harmo
8、nious.解析:选B推理判断题。根据第一段第二、三句中的go to school,chat to my friends,play my guitar,dont have much in my mind可知,作者生活很普通;根据第四段倒数第三句可知,以前父亲对作者嘘寒问暖并帮助作者做功课,由此可知,作者的生活很幸福,故选B。2What is the closest meaning of the underlined word “disclose” in Paragraph 3?AUnderstand.BAppreciate.CExplain.DUncover.解析:选D词义猜测题。根据画线词相
9、关句中的the unknown was the scariest thing可知,护士并没有透露过多关于父亲的状况,故选D。3How long has been the authors father in hospital?AEight months.BFive years.CTen months.DTwo years.解析:选A细节理解题。根据第四段第一句中的for the eight months when Dad was in hospital可知,父亲住院八个月,故选A。4What does the author mainly tell us?ADifficulty makes a m
10、an grow up.BLife is full of challenges.CIndependence is important.DLife needs all kinds of experiences.解析:选A主旨大意题。结合全文并根据最后一段可知,作者主要写了父亲的车祸改变了自己的生活,使得自己迅速成长,故本文主旨应是“磨难使人成长”,这是作者想要告诉我们的,故选A。.完形填空Albert was mad about_1_games.Among all his games collecting_2_was one he especially liked.Maybe there was
11、no one else in the world who had_3_as many turtles as he had,but Albert still wanted more and more.One day,when he_4_home from school,something unexpected happened._5_the computer screen broke,and from inside came thousands of_6_turtles.And they filled every place of his bedroom.Seeing that the turt
12、les were staying in his_7_,he decided to make them his responsibility.Over the_8_days Albert set himself to learning all he could about turtles.He studied their diet,their habits,and the_9_to feed them.Gradually,he_10_living among turtles.He liked playing with them,showing them tricks,and_11_them by
13、 their names.He felt_12_because they were part of his world.Everyone enjoyed hearing Alberts stories and his growing_13_about nature.One day,the turtles were_14_.His parents worried that he would return to his computer games,but that didnt happen.Instead,he emptied his savings from his piggy bank an
14、d shot_15_down to the pet shop.He_16_with a turtle,and some other animals he wanted to look after_17_learn about.Even today Albert is still_18_and discovering new things about animals and nature.He also uses_19_computer to do that.However,any time someone asks him,he always points at his_20_and says
15、,“They are definitely my doorway to the world.”语篇解读Albert曾经沉迷于捉乌龟的电脑游戏,但是,有一天真的乌龟来到了他的房子里。他开始研究它们的饮食和生活习惯,并且与它们相处得很好。尽管后来乌龟不见了,但是,他用他的全部积蓄,买来了乌龟和其他宠物。并对它们进行研究,不再沉迷于电脑游戏。1A.computerBOlympicCsportsDAsian解析:选A考查名词。根据下文“His parents worried that he would return to his computer games”中的computer games可知应选A
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424791.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
