2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 Teenage life过关检测课后习题(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Teenage life过关检测课后习题含解析新人教版必修第一册 2020 2021 学年 新教材 高中英语 life 过关 检测 课后 习题 解析
- 资源描述:
-
1、第一单元过关检测(时间:90分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWelcome to find and book the very best summer camps.Your children are precious so we offer the highest quality of camps that will meet each childs needs and interests.CatalinaSeaCampSea Camp offers thr
2、ee one-week sessions to boys and girls aged 8-13 and two three-week sessions to teens aged 12-17.Our hand-picked instructors create an atmosphere of fun and excitement while leading campers to a host of ocean adventures,marine(海洋的) biology,and social summer camp activities.Address:Toyon Way,San Brun
3、o,California 94066Phone:800-645-1423CampCayugaCamp Cayuga is a private summer camp for children aged 6 to 16.The camp is on a 350-acre land in the Pocono Mountains of Northeast Pennsylvania,just outside the village of Honesdale.Its a 3-hour drive from New York City and Philadelphia.Address:321 Niles
4、 Pond Road-Suite ISC,Honesdale,Pennsylvania 18431Phone:908-470-1224CampRockmontCamp Rockmont is a Christian summer camp for boys,aged 6-16,in the Blue Ridge Mountains of North Carolina.Rockmonts duty of developing boys into healthy young men is accomplished through age-appropriate skills,activities,
5、and challenges that help campers to know themselves better.Address:375 Lake Eden Road,Black Mountain,North Carolina 28711Phone:828-686-3885PrimitivePursuitsOvernightCampsPrimitive Pursuits Overnight Camps offer week-long Summer Adventure Overnight Camps in New Yorks Finger Lakes to your children age
6、d 11-15.Campers experience a week of nature-based skills training,inspiring challenges,and fun activities under the guidance of skilled instructors.Address:611 County Rd 13,Van Etten,New York 14889Phone:607-272-2292 1.Where should a girl of 7 go camping?A.Toyon Way,San Bruno.B.611 County Rd 13,Van E
7、tten.C.375 Lake Eden Road,Black Mountain.D.321 Niles Pond Road-Suite ISC,Honesdale.答案: D解析: 细节理解题。根据CampCayuga下面的“CampCayugaisaprivatesummercampforchildrenaged6to16.”可知,七岁的女孩可以参加这个私人夏令营,其对应的地址是321NilesPondRoad-SuiteISC,Honesdale,故选D项。2.What is special about Camp Rockmont?A.Its targeted at young men.
8、B.It provides skills training.C.It is located in the mountains.D.It has something to do with religion.答案: D解析: 细节理解题。根据CampRockmont下面的“CampRockmontisaChristiansummercampforboys”可知,该夏令营是为信仰基督教的男孩们准备的,也就是说,这个夏令营带有宗教色彩,故选D项。3.Who is the text most likely intended for?A.Campers.B.Educators.C.Parents.D.Ch
9、ildren.答案: C解析: 推理判断题。根据第一段中的“Yourchildrenareprecioussoweofferthehighestqualityofcampsthatwillmeeteachchildsneedsandinterests.”可知,本文的读者针对人群是父母,故选C项。BMary is a nice girl,but she is a little shy and she doesnt like to meet new people.As a daughter,she has no secrets from her mother.But recently she ha
10、s become a little strange,and not so open as before.She has a diary that she keeps under lock and key.Her mother cannot help worrying about her:what if she falls in love,which is too early for a girl of her age.One weekend Mary came to tell her mother that she was going to the cinema with her school
11、mate and would return late.This was the first time her mother agreed,and she couldnt help worrying because her daughter had never been away at night before.The mother waited till nine and her uneasiness got the upper heart over her.She decided to go out to meet her daughter.Just at that moment the n
12、oise of a car pulling up drew her to the window and there was her daughter,waving goodbye to a boy.Her heart missed a beat.When Mary came in,the mother was watching TV,pretending nothing had happened.“Mum,Im back.”“Yeah.”“Sorry to be late.Still sitting up?”“Yes,oh,that.Whos that boy?”Mary was stunne
13、d for a moment.“Ah.Its my monitor.He gave me a lift on his way home.Mum,Im going to bed.”Next morning when the mother went to the daughters room to do some tidying,she found her diary left at her pillow.After a few minutes hesitation she finally opened it to the entry of the night before.It reads:Mu
14、m,its love that made you ask,but it would show your understanding of me if you hadnt.Holding the diary,the mother fell into thought.4.Why did Mary leave the diary under the pillow?A.She forgot to hide it when she left.B.She didnt want her mother to see it.C.She wanted her mother to read it.D.She hop
15、ed to read it when she was back.答案: C解析: 推理判断题。根据Mary前一天晚上写的日记内容“Mum,itslovethatmadeyouask,butitwouldshowyourunderstandingofmeifyouhadnt.”可知,她是故意把日记放在枕头下面让妈妈看的。5.Whichisthecorrectorderaccordingtothestory?a.Shetookaliftbackinhermonitorscar.b.Shewenttoseeafilmwithherclassmate.c.Shewrotesomethinginherd
16、iary.d.HermotherpretendedtowatchTV.e.Hermotherworriedaboutherdaughtersreturninglate.A.e,b,a,d,cB.b,e,a,d,cC.b,a,e,d,cD.b,e,a,c,d答案: B解析: 细节理解题。根据文章内容可知,正确顺序为:Mary去看电影;妈妈担心;Mary回来;妈妈假装看电视;Mary写日记。6.From the diary we can see Mary .A.thanked her mother for asking herB.thought her mother cared about her
17、 very muchC.thought it was her mothers duty to askD.thought her mothers understanding is better than simple love答案: D解析: 推理判断题。根据“.butitwouldshowyourunderstandingofmeifyouhadnt.”可知,Mary想得到的是妈妈的理解。7.Which can be the best title for this story?A.Mothers True LoveB.Worries Between StudentsC.To Ask or No
18、t to AskD.Dangerous Age答案: C解析: 主旨大意题。对于女儿的隐私,问是对女儿的爱,不问是对女儿的理解,那么“是该问还是不该问呢?”,所以选C项作标题可以引起读者的好奇心。CAlpha 2,the “worlds first family robot”,has attracted a large number of people at Consumer Electronics Show(CES).The voice-controlled robot can do everything from turning on the lights,organizing your
19、day and reading your children bed-time stories.Thanks to its 20 small machines that control its body,the robot can also move around like a human.The 17 by 19 inch robot is the work of a Chinese company,UBTech.The robot uses voice and facial recognition(面部识别) to tell who its talking to and what its a
20、sked to perform.A front-facing camera can also take photos and post them on social media of itself.The company uses its own software,but it is now asking developers to make apps that will improve its abilities even further.It can do the following jobs:Organizing weekly calendars and providing alarms
21、 for daily tasks.Having conversations and following instructions.Controlling the security system(安全系统) and raising an alarm if there are any thieves.Entertaining children and guests.Reporting the weather,searching the web and downloading apps.Teaching yoga and languages.“Alpha 2 is just like a smart
22、 phone but without a screen,so you can download apps from an app store,”a spokesman of the company said.“So you can make Alpha 2 do anything.For example,if you want it to be a nurse,you can download health management,or if you want it to be an English teacher,you can download an app to teach English
23、.Alpha 2 can also learn from languages and habits to be smarter.”At CES in Las Vegas,the company showed that it began selling Alpha 2 for around $1,300 when it was released in March.An Alpha 2 can communicate with other Alpha 2 robots.8.At Consumer Electronics Show in Las Vegas,.A.people were attrac
24、ted by Alpha 2B.people were served by Alpha 2C.a number of people bought Alpha 2D.Alpha 2 read bed-time stories to children答案: A解析: 细节理解题。根据第一段的“Alpha2,.hasattractedalargenumberofpeopleatConsumerElectronicsShow(CES).”可知,在拉斯维加斯的消费电子产品大展中Alpha2吸引了很多参观者。9.Which job is this kind of robot able to do?A.Pr
25、edicting weather.B.Cooking in the kitchen.C.Helping children with homework.D.Improving itself and making itself smarter.答案: D解析: 细节理解题。根据倒数第二段的“Alpha2canalsolearnfromlanguagesandhabitstobesmarter.”可知,这种机器人可以自我学习语言和习惯,使自己变得更机灵。10.What can we learn about Alpha 2?A.It can raise an alarm if unexpected g
26、uests come in.B.It is a smart phone with some small computers inside.C.It can help teachers to make their class interesting.D.Alpha 2 robots can communicate with each other.答案: D解析: 细节理解题。根据最后一段的“AnAlpha2cancommunicatewithotherAlpha2robots”可知,这种名为Alpha2的机器人可以和其他的Alpha2机器人互相交流。11.This passage is writ
27、ten mainly to tell readers .A.the CES in Las Vegas this yearB.the first family robot in the worldC.a great achievement in technologyD.the most useful and safest robot答案: B解析: 主旨大意题。根据文章内容尤其是第一段的“Alpha2,theworldsfirstfamilyrobot”可知,作者在本文主要介绍了这个中国制造的世界上的第一个家用机器人。DWhen the child dug the first egg,the p
28、ossibilities were endless,but not all of them were frightening.Maybe a little chick was inside;that would be fun.The eggs were dug from the sandpit(沙坑) outside St.Josephs Catholic school on the east coast of Australia.When volunteers from a wildlife protection group arrived at the school,they decide
29、d the 43 eggs were those of reptiles(爬行动物),and thought they might be water dragons:pretty lizards(蜥蜴) that are sometimes kept as pets.But when wildlife volunteer Rod Miller shone a light through one of the eggs,he saw no bird or lizard,but a baby snake.Then Millers group,Fawna,looked into that,and a
30、nnounced these 43 eggs contained the deadliest snakes:eastern brown snakes.They can grow more than six feet long and have killed two-dozen Australians since 2000,usually when one slithers(滑行) into someones home,and that is an increasingly common sight even in cities.The groups volunteers spent three
31、 days digging at the school to find more.They said maybe Mommy and Daddy brown snakes were slithering around behind the sandpit,and the volunteers took the eggs away and reburied them in nearby bushes.Fawna is a wildlife protection group,after all.Soon skepticism came about.Bryan Fry,a biologist at
32、the University of Queensland,who had at first told the “Guardian” the eggs were of snakes,began to reconsider.Others also told the “Telegraph” much the same thing.Fawna was forced to say sorry in public,but Miller pushed back.With his own eyes,he said,he had seen inside an egg what looked like a sma
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425109.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
