2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE SECTION Ⅳ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT LIFE IN THE FUTURE SECTION 课时作业 WORD版含答案 2020 年人
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1Everyone needs to learn new things constantly (constant) on the job and it is common practice for people to go back to school.2Guided(guide) by the sun,they walked towards their destination through the woods.3When Li Qiang arrived in the fu
2、ture at first, he found that the new surroundings were difficult to_tolerate (tolerate)4All passengers on board are expected to_fasten (fasten) the seat belts when the plane takes off and lands.5Faced (face) with the increasing unemployment,many people went on strike in most of the European countrie
3、s. 6.The boy lay, relaxed (relax) on the sofa.7Many children at the school do not live in the town,but come from the surrounding (surround) countryside.8Paper, iron and glass are all materials which can be_recycled (recycle) and used again.9As far as I know,the government will speed up the pace of o
4、ur economic reform.10Having no motivation (motivate) to study may be the most dangerous thing for a student.阅读理解AWe can find robots everywhere. Robots build cars, play chess and can clean your house. They may drive your car in the near future. Two robots, named Spirit and Opportunity, were sent to M
5、ars on a mission (任务) to explore the red planet. Robots also help people in natural disasters. They are used in search and rescue operations following an earthquake or a nuclear accident.In most cases, robots are sent to places considered to be unsafe. The problem is that all of those types of situa
6、tions are extremely unpredictable and unfriendly. And it is very likely that robots in those situations become damaged. When a dog loses a leg, the animal eventually finds the best way to get around on three legs. In a short time, the dog learns to deal with its physical disability. Now, scientists
7、have developed robots that behave in the same way.Jeff Clune, a computer scientist, is developing the latest and advanced technology so that robots will continue operating after the first sign of injury. He wants the machines to have the ability to analyze the cause and change to continue performing
8、 until they can be repaired.The researchers have added one more operation to the skill set of robots working under complicated conditions. They programmed a hexapod robot with six legs and a robotic arm. Their findings were reported in the journal Nature. Once the hexapod robots become damaged, they
9、 can use their own knowledge of how their body works to find a solution.The hexapod robots are also programmed with childlike curiosity. In other words, they are always asking questions and looking for the answers. The whole process just takes about a minute for the robots to overcome the damage and
10、 continue to carry out the task.【解题导语】如今,机器人无处不在,它们被应用于各个领域。科学家们正在研发一种新的技术,使机器人遭到损坏时能够迅速做出改变并继续执行任务。1What do we know about robots?AThey usually work in dangerous places.BThey may do great harm to people.CDogs are used to help them work well.DPeople cant live normally without them.解析:选A细节理解题。由第一段可知,机
11、器人应用很广泛。由第二段可知,在大多数情况下,机器人被派往危险的地方。2According to Jeff Clune,the new technology _.Ahelps robots deal with the damageBprotects robots from serious harmCmakes robots have selfrepair abilityDallows robots to realize possible danger解析:选A细节理解题。由第三段可知,杰夫正在开发研究新技术使机器人在受损后能够分析原因并做出改变以继续执行任务。3What can we infe
12、r about the hexapod robots?AThe idea of them is from Nature.BThey can sense peoples feelings.CThey look like children in appearance.DThey can make changes in a very short time.解析:选D推理判断题。由第四、五段可知,六足机器人能够找到方法以克服损伤并继续执行任务,整个过程大约只需要一分钟的时间。4Whats the best title for the text?AHow to use robots properlyBR
13、obots are helpful to humansCDamaged robots learn to keep workingDThe development of the hexapod robot解析:选C标题归纳题。本文主要讲了科学家利用先进技术发明了六足机器人,这种机器人遭到损坏后仍然可以继续工作。BIts 8 am., Tuesday, Nov. 18,2028, and you are headed for a business appointment 300 miles away. You step into your circle, twopassenger aircushi
14、on car, press a series of buttons and the national traffic computer notes your destination, figures out the current traffic situation and signals your car to slide out of the garage. Hands free, you sit back and begin to read the morning paper which is flashed on a flat TV screen over the cars dashb
15、oard. Tapping a button changes the page.The car speeds up to 150 mph in the citys countryside,and then hits 250 mph in less builtup areas, driving over the smooth plastic road. You fly past a string of cities, many of them covered by the new domes (圆屋顶) that keep them evenly climatized all year roun
16、d. Traffic is heavy, typically, but theres no need to worry. The traffic computer, which sends and receives signals to and from all cars on the road between cities, keeps vehicles at least 50 yds apart. There hasnt been an accident since the system began.Suddenly your TV phone buzzes. A business par
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429339.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
