2019年高考英语一轮精选练Unit5NelsonMandel_amodernhero试题新人教版必修120180828578.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 精选 Unit5NelsonMandel_amodernhero 试题 新人 必修 120180828578
- 资源描述:
-
1、Unit 5 Nelson Mandela modern hero李仕才一、阅读理解。(2018广东七校联合体高三联考)Driving on up to Yosemite with my family was exciting but nerveracking(令人紧张的)I had never been to such an amazing national park before, yet I wasnt the most athletic person so I knew that I couldnt stick through all the hiking up and down. I
2、t actually ended up being a fun and adventurous experience.The ride there was definitely long but worth it. As I woke up from my nap, I saw the beautiful scenery of the tall mountains and beautiful streams. The trails were made nicely for visitors. The waterfalls were breathtaking. Climbing up rocks
3、 was one of my favorite parts. Even though I fell a couple of times, I still had a lot of fun. The fact that my family and I spent so much time together all trying to find out which route to take and what views to watch really brought us closer together. The great thing about nature is that, its jus
4、t you, the views, and the people around you. Theres nothing to bother you and its the best way to relax and enjoy yourself. Yosemite has 5 of the worlds highest waterfalls, and about 300 lakes. The structure of each mountain is incredible;its formed in ways that almost take your breath away. Some of
5、 them are of a deep dark color with waterfalls forming; some are formed with spots of green peeking(窥探) out. Its definitely something you wouldnt want to miss.Yosemite isnt the only great national park but based on my experience I highly recommend going out and enjoying nature with family and friend
6、s. Its a great time to bond, laugh, and take in what Mother Nature offers.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者通过讲述自己和家人一起自驾游览Yosemite公园的经历,建议人们多去户外亲近大自然。1The author writes the first paragraph mainly to Aintroduce the topic of this passageBoffer an example to usCtell us his future plan for hikingDdescribe a national pa
7、rkA解析:写作意图题。通读全文尤其是第一段的第一句可知,文章主要介绍了作者和家人去Yosemite公园游玩的经历;据此可以判断,第一段旨在引出文章主题,故A项正确。2While climbing up rocks, the author was AnerverackingBinjuredCpleasedDworriedC解析:推理判断题。根据第二段中的“Climbing up rocks . a lot of fun.”可知,攀岩是作者最喜欢的项目,作者从中体会到了许多乐趣。C项意为“高兴的”,符合语境,故C项正确。3According to the passage, Yosemite Ai
8、s crowded with visitors every dayBis the only great national parkCis worth travelling toDis nothing but a common destinationC解析:推理判断题。根据第一段的最后一句和第二段的第一句以及最后一段“Yosemite isnt the only great . Mother Nature offers.”可知,去Yosemite公园是一次快乐而冒险的经历;据此可知,Yosemite公园值得一游。4The author suggests Akeeping a good bond
9、with other peopleBvisiting Yosemite now and thenCtrying to protect the environmentDgoing out to enjoy the beauty of natureD解析:细节理解题。根据最后一段中的“I highly recommend going out and enjoying nature with family and friends.”可知,作者建议我们到外面去欣赏大自然的风光,故D项正确。二、单句语法填空1You cant imagine the trouble I had (persuade) hi
10、m to change his mind.答案:persuading2These ancient buildings (witness) the rapid growth of the city as well as the growth of this country.答案:have witnessed3Although he made a serious mistake in his work, he was lucky to escape (fire) by his boss.答案:being fired4This job could be done (equal) well by a
11、computer.答案:equally5Everything begins hard. Dont hesitate to turn me if you are in difficulty.答案:to6Everyone who reached the top of Mount Tai (reward) with a magnificent view.答案:was rewarded7Her (devote) to the job left her with very little free time.答案:devotion8There is no reason to be disappointed
12、. As matter of fact, this could be rather amusing.答案:a9Maggie thought it was (fair) that women were not allowed to receive education.答案:unfair10The last time I went to Scotland was in May, the weather was beautiful.答案:when三、完形填空阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。(20172018洛阳市上学期尖子生第一次联考)One
13、Saturday afternoon,my mother was driving home.On the halfway,after _1_ her credit card to buy something at the store near the gas station,she put her wallet on the top of her car just for a moment to _2_ my phone call.And then _3_,she forgot and drove off.When arriving home,she realized that and tho
14、ught that the _4_ of getting it again was small.She was so _5_ surprised when she found a _6_ on her door from a person who said he and his friend found her wallet a few hours earlier.Patrick and Catherine saw the wallet in the middle of the road a few _7_ from the gas station.They stopped their car
15、 to _8_.It was filled with all the things one usually kept in a wallet,including some _9_ and other cash,however,no phone number._10_ this,they managed to get a(n) _11_ from my mothers driving licence, and without hesitation,they decided to drive to our home to _12_ it.When my mother went to get her
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429588.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
