2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练5 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练5 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 听说 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家听说训练5Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。Almost eleven kilometers deep,the Pacific is the deepest body of water on the planet.But sometimes,the seabed shoots to the surface.Behold one of the natures rarest sightsthe creation of a new island.This is Kavachi,one of the most active und
2、ersea volcanoes in the world.Powerful waves keep sweeping its efforts away.Today,only 1% of this vast ocean is land,and much of it owes its existence to the powers of volcanoes like Kavachi.The never-ending rise and fall of land in the Pacific will continue to produce strange and wonderful worlds.At
3、 the start of it all will always be the incredible natural force that created land here in the first placethe ocean volcano.Almost eleven kilometers deep,the Pacific is the deepest body of water on the planet.But sometimes,the seabed shoots to the surface.Behold one of the natures rarest sightsthe c
4、reation of a new island.This is Kavachi,one of the most active undersea volcanoes in the world.Powerful waves keep sweeping its efforts away.Today,only 1% of this vast ocean is land,and much of it owes its existence to the powers of volcanoes like Kavachi.The never-ending rise and fall of land in th
5、e Pacific will continue to produce strange and wonderful worlds.At the start of it all will always be the incredible natural force that created land here in the first placethe ocean volcano.答案Pacific psIfIkseabed sibedshoots utscreation krIeInvolcanoes vlkeInzowes zexistenceIzIstnsproduce prdjusocea
6、n nPart B听录音回答问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第12题。对话仅播放一遍。注意做好记录。W:Hi,Tom!I heard youve just had a new-born son.M:Yes,Mary.Im very excited.I had never thought that having a baby would make me think a lot about the future.W:Oh?What are you thinking about?M:Im wondering what life will be in ten years.W:So you are
7、 predicting the future?M:Not really.Being a teacher,Im not sure if his education will be a lot different from what it was like for us when we were ten or twelve.提示:Mary与朋友Tom谈论过去与未来的学生生活。听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:Why was Tom so excited?Question 1:Answer 1:听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:What does To
8、m do for a living?Question 2:Answer 2:答案Question 1:Why was Tom so excited?Answer 1:Because he just had a new-born son.Question 2:What does Tom do for a living?Answer 2:He is a teacher.2.听第二段对话,并回答录音提问的第35题。对话播放两遍。注意做好记录。W:How was the school when you were twelve?M:I remember I had a classroom with ab
9、out twenty students in it.Teachers used the white board rather than the computer screen in the classroom.There was not so much homework to do after class.So we had a lot of time to do sports outside.W:Do you think that sports will be the same?M:Its hard to say.I just wonder if he will play games wit
10、h his friends in the park.Actually,it worries me that kids dont play sports freely as we did.I remember when I was twelve we would always play basketball games or baseball games.I dont know if kids do that so much anymore.They may do something really different.You know,things change quickly these da
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
