2019-2020学年英语北师大版必修3习题:第八单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语北师大版必修3习题:第八单元检测 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 北师大 必修 习题 第八 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第八单元检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(导学号58030016)My first visit to London was one and a half years ago.It was a wonderful trip.I stayed in the city for three weeks,and I had many impressions.I visited all the famous place
2、s and Id like to tell you about some of the places I visited in this beautiful city.First,I went to the Tower of London,and I want to say that it is a very interesting historic place.I found out that a long time ago,it was a prison.Later it became a castle for the royal family.Or maybe it is the rev
3、erse;Im not sure,but later they left this place and lived in Buckingham Palace and Kensington Palace.I also enjoyed visiting the House of Parliament and Westminister Abbey,two very popular places for tourists.They are very old and beautiful.In London,you can also enjoy nature.There are many parks su
4、ch as Hyde Park,Green Park,and Holland Park.These parks are wonderful green,quiet places where you can relax and escape the noise of the city.Trafalgar Square is a popular place for students and other young people.You will find lots of pigeons there.If you have time,you can feed them and they will b
5、e very happy.You can buy special food for them,but be careful!Tons of birds are going to surround you if you feed them.Another very special place in London that I like is St.Pauls Cathedral which was designed by Sir Christopher Wren.I also was impressed with the museums in London.Theyre very popular
6、 and you can learn a lot about the history of England.I had a wonderful time in London.I really liked it because it is a city that is rich in history.1The writer writes this passage to .A.recall his/her first travel to LondonB.introduce some parks to readersC.show readers Londons rich historyD.tell
7、readers he/she has visited many places答案A解析写作意图题。本文作者回忆了第一次游览伦敦时的所见所闻,包括一些著名的旅游景点,由此可以推知A项符合题意。2The underlined word “reverse” in Paragraph 2 probably means “”.A.sameB.oppositeC.impossibleD.best答案B解析词义猜测题。根据后文“.Im not sure,but later they left this place and lived in Buckingham Palace and Kensington P
8、alace.”可知作者不太确定这段历史,所以作者意思是也可能和之前说的相反,所以B项正确。3In order to avoid the noise of the city,you would like to travel to .A.Buckingham PalaceB.Holland ParkC.the Tower of LondonD.Westminister Abbey答案B解析推理判断题。根据第三段中的“These parks are wonderful green,quiet places where you can relax and escape the noise of the
9、 city.”可以推知,为了躲避城市的噪音,你可以去Holland Park。4What is attractive to you most in Trafalgar Square?A.Meeting many young people.B.Catching a lot of birds.C.Having a delicious meal.D.Feeding the pigeons.答案D解析细节理解题。文章第三段介绍了Trafalgar Square,根据其中的“If you have time,you can feed them and they will be very happy.”可
10、知,在这里喂鸽子是最有吸引力的。B(导学号58030017)Garrett Celestin,15,set sail on an amazing adventure(冒险经历) to help the environment.He tells TFK all about it.A year ago,the word Pangaea(pan-jee-ah) meant very little to me.Then my younger brother brought home a TFK magazine with an article about a world explorer named
11、Mike Horn.The article explained that kids could join Horn as he sailed across the world,working to save the planet.This past summer,I received the most exciting news of my life:I was selected to go to Malaysia in Horns Pangaea sailboat.Pangaeas goal is to cross every ocean and visit every continent.
12、Pangaea stands for Pan Global Adventure for Environmental Action,and the sailings motto is “Explore,learn,act.”My part of the voyage,with seven other young explorers from around the world,began on October 25,2009.Horn believes that seeing the beauty of our planet makes us want to help protect it.We
13、explored Malaysias beaches,forests,caves and underwater wonders.We saw many different kinds of animals.A scientist in the boat helped us with five different projects.We collected information about coral reefs.We built what will hopefully become a coral reef by creating a structure out of metal bars.
14、Throughout the journey,we cleaned up beaches.My exciting time in Horns boat taught me that I can do anything I set my mind to,and that together,we can save the world.5We can learn from the passage that Pangaea is the name of .A.a boatB.a coral reefC.an explorerD.a website答案A解析细节理解题。根据第二段最后的“.I was s
15、elected to go to Malaysia in Horns Pangaea sailboat.”可知,Pangaea是一艘船的名字。6The underlined word “it” in Para.4 refers to .A.MalaysiaB.the beachC.the seaD.the earth答案D解析代词指代题。“Horn believes that seeing the beauty of our planet makes us want to help protect it”的句意是:Horn认为,领略我们这个星球的美丽会让我们愿意去保护它。故此处的it指代的是地
16、球。7What is the fifth paragraph mainly about?A.What the five projects were.B.What the scientist did in the boat.C.What the explorers did during the journey.D.How to collect information about coral reefs.答案C解析段落大意题。第五段主要讲述了探险家们在航行过程中主要做了什么,只有C项与此相符。8What did Celestin think of his exploration in Malays
17、ia?A.It was not as interesting as he expected.B.It was fun but he felt lonely.C.It was dangerous and tiring.D.It helped build his confidence.答案D解析推理判断题。由“.I can do anything I set my mind to.”可知,Celestin觉得他在马来西亚的探险增强了他的信心。CWalt Whitman was born in eighteen nineteen in New York City.During his long li
18、fe,he watched America grow from a young nation to the strongest industrial power in the world.Whitman was influenced by events around him.But his poetry speaks of the inner self.He celebrated great people like President Abraham Lincoln.He also celebrated common people.As a young man,Whitman worked a
19、s a school teacher,a printer and a newspaper reporter.He was thirty-six years old when his first book of poetry was published.He called it Leaves of Grass.It has only twelve poems.The poems are written in free verse.The lines do not follow any set form.Some lines are short and some are long.The word
20、s at the end of each line do not have a similar sound.They do not rhyme.One of Americas greatest thinkers and writers immediately recognised the importance of Leaves of Grass.Ralph Waldo Emerson praised Whitmans work.But most other poets and writers said nothing or denounced it.The American Civil Wa
21、r began in eighteen sixty-one.During the war,Whitman worked without pay at army hospitals.He helped care for the wounded and dying soldiers.He sat beside these men for hours.He brought them food and wrote letters for them.After the Civil War,Whitman worked for government agencies.He watched the Unit
22、ed States try to heal itself and increase democracy.To Walt Whitman,democracy was more than a political system or idea.It was the natural form of government for free people.Whitman believed democracy was meant to honour the rights of every person and the equality of all people.In eighteen seventy-th
23、ree,Walt Whitman suffered a stroke.He spent the last few years of his life in Camden,New Jersey and wrote more poems.Whitman was poor and weak during the last few years of his life.He died in eighteen ninety-two.9Walt Whitman expressed his feelings by .A.singing songsB.celebrating great peopleC.writ
24、ing poemsD.praising common people答案C解析细节理解题。根据第一段中的“But his poetry speaks of the inner self.”及上下文语境可知,惠特曼通过写诗抒发自己的感情。10Leaves of Grass was published in .A.1855B.1819C.1861D.1873答案A解析年代计算题。根据第二段中诗集出版时他的年龄及第一段中他出生的时间可算出草叶集出版于1855年,故选A项。11The underlined sentence “But most other poets and writers said n
25、othing or denounced it.”(in Paragraph 3) is most likely to tell us that .A.many great writers liked Whitmans poems very muchB.a lot of people agreed with EmersonC.many poets and writers thought ill of Whitmans poemsD.few poets and writers didnt like talking to Whitman答案C解析句意理解题。根据第三段中的“Ralph Waldo E
26、merson praised Whitmans work.”及画线部分中的“But”可以推知,该句的意思是许多人对他的诗歌并不看好或评价不高。12It can be inferred from the fourth paragraph that Whitman was .A.a brave soldierB.a man of devotionC.an honest officialD.a great politician答案B解析推理判断题。根据文章第四段前半部分中的“Whitman worked without pay at army hospitals”及下文对惠特曼关心和照顾受伤战士的描
27、述可以推知,他是一个乐于奉献的人。D(导学号58030018)Lakes,ponds,and beaches mean summer fun and cool relaxation from hot weather.But water also can be dangerous for kids if you dont take great care.Nearly 1,000 kids die each year by drowning.Here are some tips to keep your kids safe in the water:At the Lake or PondDont
28、let little kids swim alone without adults supervision lakes or ponds may be shallow near the bank and are suddenly deep sharply further out from shore.Ponds and lakes may hide jagged(锯齿状的)rocks,broken glass,or rubbish.Make sure kids wear foot protection;even in the water,they should wear socks or wa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429967.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级英语上册 Unit 1 Hello听力训练作业课件 人教PEP.ppt
