2019-2020学年英语北师大版必修4习题:听说训练3 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语北师大版必修4习题:听说训练3 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 北师大 必修 习题 听说 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家听说训练3Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。Half of the worlds population is affected by Asian monsoons,but monsoons are difficult to predict.American researchers have put together a 700-year record of the rainy seasons,which is expected to provide guidance for experts making weather p
2、redictions.Every year,damp air masses,known as monsoons,produce large amounts of rainfall in India,East Asia,Northern Australia and East Africa.All this wet air is pulled in by a high pressure area over the Indian Ocean and a low pressure area to the south.Half of the worlds population is affected b
3、y Asian monsoons,but monsoons are difficult to predict.American researchers have put together a 700-year record of the rainy seasons,which is expected to provideguidance for experts making weather predictions.Every year,damp air masses,known as monsoons,produce large amounts of rainfall in India,Eas
4、t Asia,Northern Australia and East Africa.All this wet air is pulled in by a high pressure area over the Indian Ocean and a low pressure area to the south.答案population ppjleI()nmonsoons mnsunzpredict prIdIktrecord rekdguidance aIdnsexpertseksptspredictions prIdIknzdamp dmppressure prePart B听录音回答问题1.
5、听第一段对话,并回答录音提问的第12题。对话仅播放一遍。注意做好记录。M:Good evening,Mary.Why didnt you go to the party this afternoon?It was so fun.W:Its because I was ill.M:No,but you looked just fine this morning.Tell me why you didnt go.W:Well,I just didnt have the time.OK?M:But you were sleeping the whole afternoon?Come on.Tell
6、me exactly why you didnt go there.W:OK,you want to know why?Im telling you why.I wasnt invited.Thats why.提示:Mary和朋友谈论没去聚会的原因。听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:When was the party held?Question 1:Answer 1:听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:Why didnt the woman go to the party?Question 2:Answer 2:答案Question 1:When
7、 was the party held?Answer 1:In the afternoon.Question 2:Why didnt the woman go to the party?Answer 2:She didnt get an invitation./She wasnt invited.2.听第二段对话,并回答录音提问的第35题。对话播放两遍。注意做好记录。W:Hi,Bill.How is your study going?M:Hi,Mary.It seems that university is much harder than high school.W:Yes,I agree.
8、Im very pleased that I finished my studies and started my job in a supermarket.OK,now.What do you want to see tonight?M:I dont know.I quite like comedy and drama,but adventure is always my favorite.W:Well.There is a new movie on at the Circle Cinema tonight.Will that do?M:Yeah.Why not?W:Well,would y
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429990.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
