分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步练习:UNIT 4 FILMS AND FILM EVENTS SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:430258
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:13
  • 大小:583.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步练习:UNIT FILMS AND FILM EVENTS SECTION 知能演练轻松闯关
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家A卷 单句语法填空1It was in the library _ they began to know each other.答案:that2How _ earth do they manage to rob the bank?答案:on3I _ go there last night.What happened?答案:did4_ an interesting story it is!答案:What5_ hard they are working now!答案:How6You are the _ man that I want to employ.答案:ver

    2、y7_ was in the park that I met him this morning.答案:It8It was not _ she took off her glasses that we recognized her.答案:until9She _ get up early every day.答案:does10So aloud did he speak _ everyone could hear him clearly.答案:that 阅读理解Children who drink more milk do not necessarily develop healthier bone

    3、s, researchers said on Monday in a report that stresses exercise and modest consumption of calciumrich(含钙丰富的) foods such as tofu and broccoli(花椰菜)The report drew its conclusions from previously published studies and was written by researchers from the Physicians Committee for Responsible Medicine, w

    4、hich advocates a strict vegetarian diet.“Under scientific study, the support for the milk myth is defeated. This analysis of 58 published studies shows that the evidence on which US. milk intake recommendations are based is scant”said study author Dr. Amy Lanou in a statement.The US. government has

    5、gradually increased recommendations for daily calcium intake, largely from milk products. But the Physicians Committees report said increasing consumption of milk products was not necessarily the best way to provide the necessary calcium intake of at least 400 milligrams per day. Other ways to get t

    6、he absorbable calcium found in one cup of cows milk include a cup of orange juice, two packages of instant oats(燕麦), twothirds cup of tofu, or 12/3 cups of broccoli, the report said. And it also pointed out that milk products provide 18 percent of the total fat energy and 25 percent of the total fat

    7、 intake in the diets of American children who are developing increasing rates of obesity.Frank Greer, who specializes in childrens illnesses at the University of Wisconsin in Madison, said the ideal way to achieve the goal of healthy bones is to make sure children exercise and consume up to 1,300 mi

    8、lligrams a day of calcium.【解题导语】 本文主要讲述了仅喝牛奶不能让孩子骨骼强健,理想的方式是进行适当锻炼加上补充足够的钙。1What can be a suitable title for the passage?ACalcium Is More Important Than MilkBVegetarian Diet Becomes PopularCHow to Get Rid of ObesityDDoes More Milk Really Benefit Us?D解析:标题归纳题。本文通过一个研究结论颠覆了传统的思想喝牛奶可满足孩子对钙的需求。除此之外,适当的锻

    9、炼和蔬菜水果也是补钙的途径,故答案为D项。2What does the underlined word “scant” in the second paragraph most probably mean?AAccurate.BEnough.CNot enough. DInaccurate.C解析:词义猜测题。根据第三段第一句话“美国政府建议人们逐渐增加每天的钙的摄入量”可推知原来的摄入量是不够的,故选C项。3Which of the following statements is NOT mentioned as a way to get absorbable calcium?ADrinki

    10、ng cows milk.BDrinking orange juice.CTaking more exercise.DEating some tofu.C解析:细节理解题。第一段中提到使青少年的骨骼健康只喝牛奶是不够的,还需要适当的锻炼和食用含钙的食物,如豆腐和花椰菜,可知A、D两项被提及,C项未提及;根据倒数第二段中的倒数第二句可知B项被提及。4We can see from the passage that _AAmerican childrens obesity has something to do with milk intakeBthe USgovernment has reali

    11、zed exercise is important for healthier bonesCresearchers are all against childrens calcium intake from milk productsDchildren can develop healthier bones only by consuming milk productsA解析:推理判断题。根据倒数第二段最后一句可知牛奶产品占那些变得肥胖的儿童的脂肪摄入量的25%,由此可推断牛奶的摄入和儿童的肥胖有关。 完形填空It was at a concert that I happened to fin

    12、d David.He was holding his head at a strange 1 as if he were staring down at something.Then the truth struck me.He was blind.The last thing he remembers 2 was his daughter being born.Then the world went 3 Bad luck is no stranger to this 44yearold man.His mother died of cancer, and his weak father ha

    13、d to 4 11yearold David to the care of the state.Things seemed always to go from bad to 5 Two years ago, his beloved guide dog pulled him out of the 6 of a truck.David was not hurt.The dog 7 But David does not feel sorry for himself.“These are just little obstacles(障碍) you have to 8 in your life,” he

    14、 said.He has to make a daily twohour trip to his working placethe Xray department of an 9 room.It was a hard job to 10 Before he got it, David was determined to escape the workshop run by the Lighthouse, an organization 11 to help blind people.He wanted a job of developing Xray film, something 12 ,

    15、not just he, must do in the dark, including people with 13 eyesight.The Lighthouse called many hospitals, with no result, 14 they offered to pay his first three months salary.David works alone in a dark room that 15 of chemicals.He cannot wear gloves. 16 , he could not feel.Since this is an emergenc

    16、y room, lives can be put 17 or out of danger.His directress says she trusts him 100 percent.He makes $20, 000 a year.But his motivation(动机) goes 18 money.“By working, I can actualize my own 19 Thats the most important!” he said.What a shining example for us to 20 !1Aankle BdirectionCangle DaltitudeC

    17、解析:根据下文可知他看东西的角度与平常人不一样, 结合前面的介词的搭配, at a(n).angle表示 “以角度”。故选C项。2Adoing BfeelingCseeing DhearingC解析:上文的blind已暗示出, 他记得他能看得见的最后一件事情是女儿的出生。故选C项。3Ablank BcolorfulCempty DsilentA解析:根据上文知道他是盲人, 可知他的世界应为blank “空白的”。colorful丰富多彩的; empty空的; silent沉默的,均不符合题意。4Abring up Bbring inCgive up Dgive inC解析:根据句意 “他的父亲

    18、把他交给国家来照顾” 可知选C项, give up.to.表示 “把交给”。5Aworse BgoodCbetter DmadA解析:根据句意可知此处意为 “每况愈下”, from bad to worse是固定短语。6Abottom BpathCwheel DbackB解析:根据句意可知他的导盲犬把他从路上拉开, 结果导盲犬死了, 他没有受伤。根据前面的介词out of可知选path “道路”, 符合句意。7Akilled BsacrificedCdied DinjuredC解析:kill和injure是及物动词应用被动形式, sacrifice多用来说明人, 故选C项。8Aseek Bov

    19、ercomeCsurround DsearchB解析:根据上下文可知空处应表示 “克服”。overcome obstacles克服障碍。9Aupstairs BemergencyCinformation DundergroundB解析:从倒数第三段中的Since this is an emergency room, lives can be put.可知应选B项。10Adeal with Bget throughCtake up Dcome byD解析:根据下一句Before he got it可推知此处应为 “这份工作不容易得到”, come by表示 “设法得到”。11Aintended

    20、BaimedCoffered DdevotedA解析:根据句意可知Lighthouse是打算帮助盲人的。intend to do sth.打算做某事; aim to do sth.也有 “目的是做某事”的意思, 但要用主动形式; offer to do sth.主动做某事, 和organization之间为主动关系。be devoted to中的to为介词, 与本题不符合。12Aeveryone BnobodyCsomeone DnoneA解析:根据常识可知不管是谁冲洗X光片都要在黑暗的地方, 故空处应选 “每个人”, 即A项。13Acommon BpoorCnormal DactualC解析

    21、:根据上下文可知此处是拿David和正常人相比, 故选择C项, 正常的。14Abecause BifCin case Deven thoughD解析:根据上下文可知即使Lighthouse愿意支付前三个月的工资也没有人愿意来这里。even though即使, 符合句意。15Aconsists BsmellsCallows DfillsB解析:根据常识可知暗室闻起来有化学药品的味道, 空处应表示 “闻起来”。16AHowever BBesidesCOtherwise DButC解析:根据他是盲人可知他要用触觉感知周围的东西, 故不能戴上手套, 否则就不能感知事物。otherwise否则, 要不然

    22、。17Aat risk Bin briefCup with Din chargeA解析:根据并列连词or可知at risk与out of danger对应。18Ainto BbeyondConto DbelowB解析:根据句意可知David来工作的目的不只是为了钱, 所以说他的目的 “超越” 了金钱。beyond超出, 超越, 符合句意。19Ablindness BincomeCvalue DexperienceC解析:根据句意可知这份工作能够实现他个人的价值, actualize ones value实现某人的价值。blindness失明; income收入; experience经历。均不

    23、符合句意。20Aset BtakeChold DfollowD解析:follow.example表示 “以为榜样”。B卷 阅读理解AA Bite of China, made by CCTVs Documentary Channel(纪录片频道), sparked discussion not only on Chinese food, but also on locally made documentary programs.When you think of documentaries, you may think of them as long, boring programs. But

    24、 documentaries can be wonderful and bring stories from the real world into our homes. With fascinating footage(影片片段) and stories, documentaries encourage us to think about interesting issues we wouldnt necessarily know about.So, what makes a good documentary, and what should we pay attention to when

    25、 we watch one? Here, we offer a few easy strategies to help you get the most out of watching documentaries.Pay attention to the themesWhile watching a documentary, keep your eyes and ears peeled for the themes people talk about and what ideas they focus on. Is it meant to be informative or raise a c

    26、ertain emotional response?Think criticallyListen to what the people in the documentary are saying and ask yourself the following questions: If you were debating with someone or introducing a new concept, would you say the things the people in the documentary are saying? Do the arguments make sense?C

    27、heck the sourcesIf youre sitting at the computer and cant think of anything to do, why not look up the points the documentary made and see if they are accurate? You could even read more about what is presented in the documentary.Who are the creators?The creators or financial backers of a film will u

    28、sually be involved with how the subject matter is presented. For instance, as the documentary 2016: Obamas America was directed in large part by a conservative writer, its not surprising that its critical of President Obama from the beginning.【解题导语】当提到纪录片时,人们想到的可能是枯燥、冗长,然而穿插着故事和电影的纪录片会变得非常具有吸引力。在本文中

    29、,作者提供了几种方法来欣赏纪录片。1Which of the following is the most proper to describe documentaries?ANonfictional. BControversial. CSubjective. DThoughtful.A解析:A项“非虚构的”;B项“有争议的”;C项“主观的”;D项“深思的”。根据文章第二段的.the real world.以及常识可知纪录片是纪实的,故选A。2The passage is mainly written to _Ainform us of factors of good documentaries

    30、Bhelp us enjoy documentaries betterCintroduce ways of making documentariesDhelp us figure out themes of documentariesB解析:根据文章第三段的Here, we offer a few easy strategies to help you get the most out of watching documentaries.可知B选项正确。3Why is 2016: Obamas America mentioned in the article?ABecause the auth

    31、or dislikes Obama.BBecause it is directed by a writer.CBecause it is quite popular in China.DBecause it is a persuasive example.D解析:根据文章末段The creators or financial backers of a film will usually be involved with how the subject matter is presented. For instance.可以判断2016: Obamas America是被作者用作例子,来证明作者

    32、观点的,故选D。4According to the passage, _Ait is always difficult to get the themes of documentariesBfinancial backers often appear in documentariesCits better to think twice about what is in documentariesDmany points of documentaries are not accurateC解析:根据文章第二段的When you think of documentaries, you may th

    33、ink of them as long, boring programs. But documentaries can be wonderful and bring stories from the real world into our homes.可知有时候人们对于纪录片的理解是不正确的,故答案选C。BHere are some top cities to visit in the world.Cape Town, South AfricaCape Town shines at the southern point of the African continent. Explore Tab

    34、le Mountain National Park, which spreads along the Atlantic coast from Signal Hill to Cape Point. At Boulders Beach near Cape Point, share the sand with nearly 3,000 African penguins. Within the national park is Lions Head peak. Walk up Lions Head for excellent views of the coast and Robben Island.Z

    35、ermatt, SwitzerlandThis Alpine Swiss city is most famous for the Matterhorn, a huge mountain with one of the highest summits(顶峰) in Europe. In its shadow is tiny Zermatt, a carfree town of just over 5,000 people. While winter is the most popular time for worldclass skiing, summer is a great time to

    36、hike the surrounding Alps.Barcelona, SpainThis magical city in the Catalonia region of Spain has everything from grand beaches to Antoni Gaudis imaginative architecture. Take an hourlong train ride to the mountain of Montserrat and see the amazingly shaped rocks that influenced Gaudis work.Prague, C

    37、zech RepublicThis Eastern European city is the modern capital of the Czech Republic and the historical capital of the Kingdom of Bohemia. Walk across the Charles Bridge and visit the John Lennon Wall to get a sense of the citys quiet revolutionary(革命的) soul. From the unique art of David Cernyoften h

    38、idden in plain sightto the growing counterculture(反主流文化) scene, Prague is full of surprises.Goreme, TurkeyThis city is home to Goreme National Park, an openair museum and UNESCO World Heritage Site. Visit the 10thand 11thcentury cave churches that display rare examples of Byzantine art. Goreme is a

    39、popular destination for backpackerstravelers often on monthslong trips. The area is also an excellent place to enjoy Turkish food and wine.【解题导语】 作者向我们推荐了世界上一些很不错的旅游城市,鼓励我们去那里旅游。5Cape Town would probably attract those who want to _Awatch some lionsBsee some penguinsChike the surrounding AlpsDwalk al

    40、ong the Pacific coastB解析:细节理解题。根据Cape Town,South Africa部分的“At Boulders Beach near Cape Point, share the sand with nearly 3,000 African penguins.”可知,答案应选B项。6Where would you go if you want to experience worldclass skiing?APrague. BBarcelona.CZermatt. DGoreme.C解析:细节理解题。根据Zermatt,Switzerland部分的“In its s

    41、hadow is tiny Zermatt, a carfree town of just over 5,000 people.While winter is the most popular time for worldclass skiing”可知,答案应选C项。7What can you do if you go to the capital of the Czech Republic?AVisit an openair museum.BEnjoy the art of David Cerny.CVisit John Lennons house.DLook at Antoni Gaudi

    42、s works.B解析:细节理解题。根据Prague, Czech Republic部分的“From the unique art of David Cernyoften hidden in plain sight”可知,答案应选B项。CIn the twentieth century,movie houses were springing up.Customers were happy to pay the price of a movie ticket,usually 10 cents,to see the latest moving picture show.At first,singl

    43、e reels(卷) of film were projected onto the big screen.By 1907,many reels of film were connected and presented as feature films.Early audiences were attracted into the movie houses not only by the western feature shown every Saturday but also by the promise of seeing still shots of themselves up on t

    44、he big screen.Traveling photographers earned a living,moving from town to town,taking photos of local peopleespecially childrenand nearby scenes of interest to show on the screen of the local movie house.Eventually,these still shots of local people and places were replaced by newsreels of current ne

    45、ws events,such as the world wars in Europe.These newsreels showed flickering(忽隐忽现的) images of real men going off to battle.The reels played before the main feature and were eagerly awaited reports of current events in the world.The early features shown every Saturday and occasionally during the week

    46、 were silent films.A local,talented pianist usually sat in the front of the theater supplying a musical backdrop for the action.Soon,the feature films were no longer silent:recorded sound was now possible,and the feature films were now referred to as“talkies”and became even more popular.The films we

    47、re all in black and white,with color films not appearing until the late 1930s.With the invention of air conditioning,movie theaters became cool places in summers sultriest(最闷热的) weather.The theaters heavily advertised the cool comfort of the theaters,and summer ticket sales surgedEager customers sli

    48、pped in out of the heat and enjoyed the cooled air and watched the latest feature film.Today,movie theaters remain cool places of sight and sound entertainment.Missing are the still photographs of local children or scenes.The only remaining clues as to their part in the development of the industry a

    49、re faded copies of the original photographs now folded away in dusty family albums.【解题导语】本文是一篇说明文。文章主要讲述了电影的发展。8The 20thcentury movie audiences _Afound movies interestingBgot involved in filmmakingChad free time only on SaturdaysDthought movies were expensiveA解析:细节理解题。由第一段中的Customers were happy to p

    50、ay the price of a movie ticket.to see the latest moving picture show.和Early audiences were attracted into the movie houses.可知,在20世纪初期,电影院开始兴起,观众都喜欢看电影。9Why were the early features accompanied by a piano?AFilms were silent.BFilms were colorless.CAudiences preferred pianos to violins.DViewers were mak

    51、ing too much noise.A解析:细节理解题。由第三段的描述可知,早期的电影都是无声电影,会有钢琴伴奏来为剧情中的动作提供音乐背景。10What does the underlined word “surged” mean?AEnded. BDropped.CIncreased. DVaried.C解析:词义猜测题。由倒数第二段中的The theaters heavily advertised the cool comfort of the theaters和Eager customers slipped in out of the heat.watched the latest

    52、feature film.可知,影院内凉爽舒适,夏季的影院票房也飙升了;由此推断,surged意为“上升,升高”。11What is the text mainly about?AThe development of the film industry.BWhy movies are entertaining.CWhat feature films are.DTypes of movies.A解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述了电影行业的发展。 语法填空The relationship between parents and children has always been a ho

    53、t topic. Many students may feel 1._ (stress) because of their parents. Most parents have good intentions, 2._ some of them arent very helpful with the problems their sons or daughters have in 3._(adjust) to college, and a few of them seem to go out of their way to add to their childrens 4._ (difficu

    54、lty)For one thing, parents are often not aware of the kinds of problems their children face. They dont realize that the 5._ (compete) is stronger, that the required standards of work are 6._ (high), and that their children may not be prepared for 7._ change. They may be upset by their childrens poor

    55、 grades. At their kindest, they may 8._ (gentle) ask why John or Mary isnt doing better, whether he or she is trying as hard as he or she could, and so on. At their worst, they may threaten 9._(take) their children out of college or cut off living expenses.Sometimes parents think it right and natura

    56、l that they determine 10._ their children should do with their lives. They forget that everyone is different and that each person must develop in his or her own way.【解题导语】文章介绍父母和孩子之间存在的问题,很多孩子有压力,但是父母不能理解他们,不能帮助他们。1stressed解析:feel是连系动词,后面接形容词,修饰人用过去分词形式的形容词。故填stressed。2but解析:上文说:大多数父母用意是好的,下文说:他们对问题

    57、也无能为力。表示转折关系。故填but。3adjusting解析:介词in后面接动名词。故填adjusting。4difficulties解析:childrens后面接名词,difficulty表示“困难的事情”是可数的,和childrens搭配用复数。故填difficulties。5competition解析:这个空是填that后面宾语从句的主语,用名词。故填competition。6higher解析:和上文的stronger并列用形容词比较级。故填higher。7the解析:特指上文的“竞争更强,工作要求更高”这样的“改变”,用定冠词。故填the。8gently解析:修饰动词ask用副词。故

    58、填gently。9to take解析: threaten to do sth.威胁要做某事。故填to take。10what解析:determine后面是宾语从句,宾语从句do缺少宾语,故填what。 书面表达下面是有关电影哈利波特的简介,请根据提示写一篇100词左右的短文。1根据(base on)英国作家J.K. Rowling的小说改编;由Chris Columbus执导(direct)。2哈利失去双亲,在姨母家受到虐待(be badly treated)。11岁生日时被邀请到Hogwarts魔法学校(a magic school)上学,这是一个神奇莫测的魔幻世界(a world of m

    59、agic and wonders)。3在Hogwarts,哈利学习了魔法,经历了许多冒险(adventurous)和神奇(wonderful)的事,并交了一些好朋友,同时学会了怎样获得真正的友谊,并学会了勇敢。4哈利波特是一部非常成功的电影,风靡(be popular with)全世界。通过这部电影,我们应该学会相信自己和帮助别人。_One possible version:Harry Potter is a fairy tale movie which is based on the novel of the English writer JK. Rowling and directed b

    60、y Chris Columbus.In the movie, Harry, whose parents are dead, is badly treated at his aunts home.But on his birthday of eleven, he is invited to go to Hogwarts, a magic school.Its a world full of magic and wonders.At Hogwarts, Harry learns magic, has many adventurous and wonderful experiences and makes several good friends.He learns how to get true friendship and how to be brave.The movie Harry Potter is a great success and it is popular with people all over the world.Through it, we should learn to believe ourselves and help others.高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修八新素养同步练习:UNIT 4 FILMS AND FILM EVENTS SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430258.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1