2018版高考英语(课标通用)大一轮复习课时作业:必修一 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语课标通用大一轮复习课时作业:必修一 UNIT EARTHQUAKES WORD版含答案 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 课时 作业 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时作业(四).阅读理解2017山西晋中摸底For many years,machines have been doing work that people once did,including some difficult jobs.Search and rescue operations in dangerous environments are often seen as the first areas that will employ high technology robots.But there is another area where they may soon take jo
2、bs traditionally held by human beings,the restaurant industry.Teams from around the world competed in early June at the DARPA Robotic Challenge Finals in California.A team from South Korea and its robot,called DRCCHubo,won first place in the competition.The second and third place winners were from t
3、he United States.The robots were required to drive a vehicle,climb up steps and do mechanical work.Such activities are easy for humans to perform,but more difficult for machines.Not all of the competitors were successful.The failures showed how difficult it is to design effective walking machines.Ak
4、ihiro Suzuki works at Yaskawa Electric,a company that develops robots.He says robots cannot do everything a human can,but they are able to work without becoming tired.He says robots cannot taste food,change beating levels or seasonings to get the best flavor(风味)But he says if a food can be easily pr
5、epared,a robot can repeat the same movement to reproduce the same meal.One Japanese woman who saw the robots working wanted to bring them home.Masayo Mori says she would like to have a husband who could work like a robot.Suzumo Machinery showed its sushi(寿司) maker robot.It performs the often difficu
6、lt work of wrapping the popular Japanese food.Hiroshi Monden is an official with the company.He says people all over the world now eat sushi,but there are not enough skilled workers to prepare it.He says his machine can help anyone make sushi.1In Paragraph 1,the author tells us_.Arobots just do diff
7、icult jobsBrobots are sometimes dangerousCrobots are widely used in our lifeDrobots are gradually replacing humans2Why did some teams fail at the DARPA Robotic Challenge Finals?ATheir robots cannot be applied at home.BPreparing food is really difficult for robots.CTheir robots can just repeat the sa
8、me movement.DThey failed to design effective walking robots.3We can infer from the last paragraph that_.AJapanese men are lazyBrobots are popular in JapanCJapan has advanced high technologyDrobots usually take the job of making sushi in Japan4In which column can we probably see the text?AEducation.
9、BCulture.CHealth. DScience.答案:解题导语 这是一篇说明文。主要介绍了机器人的用途、机器人竞赛、制作以及机器人在生活中的使用。1C解析:段落大意题。由第一段:For many years,machines have been doing work that people once did,including some difficult jobs. Search and rescue operations in dangerous environments are often seen as the first areas that will employ high
10、technology robots. But there is another area where they may soon take jobs traditionally held by human beings,the restaurant industry.可知机器人应用在很多领域,包括搜救工作以及即将承担餐馆中的工作等,故此段的主要目的是告诉我们机器人在日常生活中被广泛使用。2D解析:细节理解题。由第二段尾句:The failures showed how difficult it is to design effective walking machines.可知,一些参赛团队失
11、败的原因是不能设计有效的步行机器人。3B解析:推理判断题。由最后一段第一、二、三句:One Japanese woman who saw the robots working wanted to bring them home. Masayo Mori says she would like to have a husband who could work like a robot. Suzumo Machinery showed its sushi(寿司) maker robot.可知,一位日本妇女见到正在工作的机器人想将之带回家去,Masayo Mori说她想要一个像机器人一样工作的丈夫,
12、以及后面提到的日本公司用机器人做寿司等可推断,机器人在日本是非常受欢迎的。4D解析:推理判断题。纵览全文可知,本文主要介绍了机器人的用途、机器人竞赛、制作,以及机器人在生活中的使用,这种主题应该出现在科学专栏里。.完形填空One rainy evening I went to fill up at the gas station.A preteen boy approached my car with a thick hoodie(连帽衫)_1_around his face.He asked me for money to help him and his mother stay in th
13、eir hotel for an additional week.He stated that if they did not_2_$25 they would be driven out that_3_evening.Having worked in social services before,and being a little skeptical,I asked how come his mother hadnt sought out social services for_4_.The boy said that they needed to_5_in their hotel for
14、 one more week until his grandmother,who lived out of town,could take them in.I gave the boy what I had$5.He thanked me and continued to_6_the parking lot asking for help.I got my gas and drove away.A(n)_7_time some weeks ago,a boy asked me for money and I told him I didnt have any_8_I did.The skept
15、ic in me had_9_out.Yet,I thought about it,felt_10_at my skepticism and went_11_the boy to give him a dollar.But it seemed that he had disappeared into thin air.“This time,”I thought,“Ill do it_12_.”I reached into my_13_and took out an additional $20;then I returned to the gas station.The boy was_14_
16、there.I observed him_15_approaching strangers who walked past him but took no_16_of him.I pulled up beside a pump and waved_17_the boy to come over.I handed him the $20 bill.He_18_through my car window and gave me a huge hug.His hug told me all I needed to knowthat finally this kid could get out of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431330.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
