人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷五 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版2019届高考英语一轮复习仿真模拟卷五 WORD版含答案 人教版 2019 高考 英语 一轮 复习 仿真 模拟 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、仿真模拟卷五满分:120分 时间:100分钟 成绩评定:_第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项。AEveryday Foodby Martha StewartNo matter how busy you are, at the end of the day you want meals that are easy to prepare. And you want lots of choices and variations. Youll find all of that in
2、 this book:250 simple recipes for delicious meals that bring freshness and nutrition.Paperback, published by Random House, $16.79. Zeroesby Scott Westerfield, Margo Lanagan, Deborah Biancotti New York Times bestselling author Scott Westerfield teams up with Margo Lanagan and Deborah Biancotti in the
3、 book about six teenagers with amazing abilities. These teenagers have powers that set them apart. They can do things ordinary people cant.Paperback, published by Simon & Schuster, $12. 99Mrghty Jackby Ben HatkeJack dislikes summer. But hes got a good reason:summer is when his single mom takes a sec
4、ond job and leaves him at home to watch his sister, Maddy. Its lots of responsibility, and its boring, too, because Maddy doesnt talk. Ever. But one day, at the market, Maddy does talk to tell Jack to trade their moms car for a box of mysterious seeds. Its the best mistake Jack has ever made. Hardco
5、ver, published by First Second, $14.15 Only Daughterby Anna Snoekstra Shes caught stealing. Shes homeless and on the run. But she happens to look the same as a girl who went missing a decade ago, Rebecca Winter. She assumes Rebeccas identity, using it as a way out. Little does she know her new life
6、as Rebecca is itself a prison and it looks like a killer might be after her. Kindle edition, published by Harlequin Enterprises,$8.881. Who wrote a book to help you cook a meal?A. Martha Stewart. B. Anna Snoekstra. C. Ben Hatke. D. Scott Westerfield. 2. How is Zeroes different from the rest books?A.
7、 It tells a story. B. Its in paperback. C. Its quite popular.D. Its a cowritten book. 3. What do we know about Only Daughter?A. Its heroine enjoys her life on the run. B. Its heroine lives with a false identity. C. It provides different kinds of editions. D. It is written by Harlequin Enterprises. 【
8、语篇解读】本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了几本不同的书的信息,吸引读者去看。 1. A细节理解题。根据文章第一部分No matter how busy you are,at the end of the day you want meals that are easy to prepare. And you want lots of choices and variations可知,Martha stewart 写的书可以教你做饭,故选A。 2. D细节理解题。 根据文章第二部分第一句可知,Zeroes是由三位作家一起完成的,故选D。3. B细节理解题。根据文章第四部分Sh
9、e assumes Rebeccas identity,using it as a way out. Little does she know her new life as Rebecca is itself a prison and it looks like a killer might be after her可知,这本书的女主角是假身份,故选B。BA few years ago, I read about an eightyearold girl who studied elephant poaching in school and made a poster for her loc
10、al grocery store. The slogan read, “Save the elephants. Dont buy Ivory Soap, or they will die out.” What the girl had done taught me a lesson. Since then, I have looked at eightyearolds in a different way. As an environmental educator, I used to teach eightyearolds about the harm of elephant poachin
11、g, rainforest destruction, and global warming. I had a degree in natural sciencebut not in child development. What did I think I was accomplishing by putting my environmental concerns on the shoulders of kids who still believe in fairy tales?Kids develop the fear of nature when their primary contact
12、 with the natural world is hearing bad news about the environment. If I wanted to inspire conservation action, I needed to change my ways, but now? I came across a research by psychologist Louise Chawla. She wanted to know what had gone on in the childhoods of adults who are good environmental citiz
13、ens. She found two things most common. They had free time to explore the rivers or woods down the street, and they had an adult in their lives who was enthusiastic about the natural world. I understand now that what turned me into a good person today was a childhood spent playing in the field and ha
14、ving a dad who knew that finding a lobster under a rock was better than finding treasure.So thats what I was doing when I was eight years oldlooking under rocks, climbing trees, and picking wild flowers. I didnt know a thing about the Clean Air Act that was being debated in congress at that time. I
15、didnt hear a lot of environmental problems. But I built a relationship with nature and I grew up to care. Now I treat my own kids like the child I was. My kids turn off the water when they brush their teeth and turn off the lights when they leave a room.4. How did the author feel after reading about
16、 the eightyearold girl?A. Inspired. B. Excited.C. Worried. D. Doubtful.5. What can be inferred from the first two paragraphs?A. The author felt very proud of herself.B. The author took action to save the elephants.C. The author thought her teaching was a failure.D. The author doubted the natural sci
17、ence.6. How do children react when learning about environmental problems?A. They tend to ignore the problems.B. They become scared of nature.C. They hate to learn natural science.D. They want to help solve the problems.7. The author mentions the research in order to show_A. how to have a happy child
18、hoodB. what the best way to get close to nature isC. how to change childrens bad behaviorD. what makes children care about the environment【语篇解读】本文讨论的是发展孩子自然观念的正确方法。4. A推理判断题。根据第一段中What the girl had done taught me a lesson. Since then, I have looked at eightyearolds in a different way.可知,作者受到八岁小女孩的鼓舞
19、。故选A。5. C推理判断题。根据第一段中倒数第二句和第二段中的第一句可推知,作者认为她的教学是一个失败。 6. B细节理解题。根据第二段第一句可知,在学习环境问题时孩子们对大自然变得恐惧。 7. D推理判断题。根据第二段中I came across a research by psychologist Louise Chawla. She wanted to know what had gone on in the childhoods of adults who are good environmental citizens. She found two things most commo
20、n.可知,作者提到研究目的是为了展示是什么让孩子们关心环境。 CIts 10:00 on a beautiful Sunday morning in California. To my left is some of the most beautiful coastline. Im walking along a road ordinarily packed with cars on days like this, but today, thanks in part to my $135 entry fee, it is closed to traffic.Theres only one pr
21、oblem: I should be running, not walking. Over the past year, Ive spent hundreds of dollars on running gear(设备) and race entry fees. Ive jogged than 1,600 miles training for this event.Dozens of runners pass me on either side, each of them experiencing varying degrees of sadness similar to my own. Mo
22、st of them, like me, have traveled hundreds of thousands of miles to get here, spending $500, $1,000 or more to participate in this event.Actually Im by no means a competitive athlete. My best finish ever was fourth place, in a 5kilometer race with only 74 participants, many of whom were walking the
23、 entire course.Last year, over 500,000 runners completed a marathon in the US. alone. Nearly all of these runners had absolutely no chance of victory. The PRpersonal recordis everyones definition of a “good race,” whether he finishes in first or 301st.I should buy a new watch that not only tracks my
24、 location by GPS, but also by counting steps. This can more accurate and much more expensive. Finally, I have reached the finish line. I know that the official race photographers will be taking photos as I cross the line, so I raise my arms in “victory” I finish, in a time of 3:37:55, good for 354th
25、 place.A few days after the race, the race organizers email me a link to a site where I can preview my official photosand download them, for a fee, of course.I wish I could say the feeling was unique; its probably not indeed probably a feeling most runners get in most marathons. Running a lot of mar
26、athons, in fact, may not even be good for your health.In America, marathoning is a rich persons sport.8. Which of the following is free of charge for the marathoners according the passage?A. Race entry. B. Coastal scenery.C. Running gear. D. Official photos. 9. What was the author sure of before ent
27、ering for the marathon?A. His winning the victory.B. His improvement of speed.C. His falling behind many others.D. His setting up a new record.10. How did other runners feel while running on the coastline road according to the author?A. Happy. B. Unhappy. C. Unique. D. Excited.11. What would the aut
28、hor agree with?A. Marathons are not worth it.B. Marathon can improve our PR.C. Marathons are based on attitudes.D. Marathons are good for our health.【语篇解读】本文讲述了作者参与马拉松的所见所闻,其间主人公对其之前参加的马拉松比赛进行了回想,并对自己参赛时的心理活动进行了详细的描述。8. B细节理解题。根据第二段第二句及倒数第三段可知,参与马拉松需要在entry fee,running gear以及official photo 这几个方面收费。9
29、. C细节理解题。根据第三段第一句话的Dozens of runners pass me on either side可知 C项正确。根据第四段可知,作者最好的成绩是第四名,所以A项不正确。B和D两项均未提及。10. B细节理解题。根据第三段可知,从我身旁匆匆而过的跑者们,他们中的每一个人都像我一样正经历着程度不一的悲伤。 11. A推理判断题。通读整篇文章我们可以发现作者对马拉松各项花费有所不满,以及文章最后部分作者对自己内心的描写,可以发现作者并非对马拉松这项运动持有一种积极的态度。 DCrime fighters could have a new tool at hand. Resear
30、chers have developed a cuttingedge technique to identify human hair. Their test is quicker than DNA analysis techniques currently used by law enforcement.DNA testing is commonly used for identification because DNA is unique to each individual (个体). However, environmental and chemical processes can d
31、egrade DNA, limiting its usefulness over time. Protein (蛋白质) in hair, on the other hand, is more stable than DNA but can also have variations (变体) that may be unique to the individual.“Our analysis process can be used universally,” says Ms. Huang. “One of our samples (样本) even included dyed hair and
32、 the test was 100 per cent accurate. The test was able to distinguish East Asians, Caucasians and South Asians.”Dr. Beauchemin says she has got in touch with law enforcement agencies about using the new technology. She is also planning to collect more hair samples and continue her research with a go
33、al of finding where exactly in the world the hair sample is from, to look for more races and determine specific age.“We are in a very similar place with proteinbased identification to where DNA testing was during the early days of its development.” said chemist Brad Hart. “This method will be a game
34、changer, and while weve made a lot of progress toward improving it, there are steps to go before this new technique is able to reach its full potential.”12. Whats the main purpose of the text?A. To analyze crime scenes.B. To distinguish different races.C. To show the usefulness of DNA testing.D. To
35、introduce a new identification method.13. Which will be the most useful in identifying a person according to Brad Hart?A. Chemical materials. B. Protein in hair.C. DNA variation. D. Blood samples.14. Whats the advantage of the proteinbased identification over DNA testing?A. Stability. B. Popularity.
36、C. Security. D. Convenience.15. What can be inferred from the last paragraph of the text?ADNA testing will soon reach its full potential.BProteinbased identification remains to be improved.CProteinbased identification has replaced DNA testing.DDNA testing develops as rapidly as proteinbased identifi
37、cation. 【语篇解读】本文主要介绍了一种比DNA更快捷准确的通过鉴别头发中的蛋白质来侦破犯罪的新科技。12. D目的意图题。根据第一段第二句和下文的详细描述可知,本文主要是介绍一种比DNA更快捷准确的通过鉴别头发中的蛋白质来侦破犯罪的新科技。13. B细节理解题。根据最后一段中的第一句话可知,Brad Hart认为鉴别一个人最有效的方法是利用头发的蛋白质。14. A细节推理题。根据第二段可知,DNA较难保存,容易降解,而头发中的蛋白质比DNA更加稳定,而且不同个体的蛋白质也可能有相应的变体,所以蛋白质鉴别比DNA鉴别更稳定。15. B推理判断题。根据最后一段可知,通过化学家Brad Ha
38、rt的话可知这种蛋白质鉴定技术还处于早期发展阶段,如同DNA检测技术的早期阶段一样,还需要不断提高,来充分发挥其潜能。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Do you have what it takes to survive in the desert in the event of an accident or emergency? If youre thinking of traveling in the desert, you may consider studying up to learn so
39、me desert survival skills before you go. But you dont have to be a survival expert to stay alive in the desert, as long as you can keep some important tips in mind.Keep your head covered. Its been said that the biggest dangers in desert survival are exposure and dehydration (脱水). _16_ One of the bes
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
医学考试-初级药师专业实践能力-2-1.pdf
