2018高考一轮(人教 通用版)英语(练习) 题型组合课时练 选修7 UNIT 2 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考一轮人教 通用版英语练习 题型组合课时练 选修7 UNIT WORD版含答案 2018 高考 一轮 人教 通用版 英语 练习 题型 组合 课时 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、题型组合课时练选修7 Unit 2.阅读理解(2017昆明高三检测)In a science fiction future,well arrive at the hotel in our driverless taxi,check in at the reception desk staffed by androids,and then follow the robot porter (行李员) as it carries our bags to our room.However,this is already a science fact.Robots are already working
2、 in some hotelsthe Hennna Hotel in Sasebo,Japan is manned entirely by machines.In a Marriott hotel in Ghent,Belgium,a humanoid robot named Mario has been working since June 2015.He welcomes guests in 19 languages.Another robot has just taken up a concierge (接待员) position at a Hilton McLean hotel in
3、Virginia.So the rise of the hotel machines seems unstoppable,but will guests really want to stay in robotrun hotels?And will it come at the cost of human interaction and human jobs?US.online bookings company Travelzoo gathered some statistics.Of the 6,000 travellers surveyed globally,nearly two thir
4、ds said theyd be comfortable with the idea of being looked after by machines.Richard Singer,Travelzoos European president,says he welcomes the day when apps and machines will get us from lobbies(大堂) to rooms.But how to stop a robot stealing your job?“A lot of jobs considered nonautomatable in the pa
5、st are now automatable,” said Carl Benedikt Frey from University of Oxford,an expert on technology and employment.But Frey says its still too early to say what effect robots will have on employment levels.In other words,even though robots may soon be checking us in,thats no excuse for us to be out.【
6、语篇解读】在宾馆服务的机器人以往只出现在科幻小说中,而如今这种机器人已经存在于现实生活中。这种机器人的服务被大部分顾客所接受。1Three hotels are mentioned in the text to show that Arobots are already working in hotels in realityBmany common jobs can be done by robotsCrobots can really help people check into hotelsDthere are now some restaurants run by robotsA目的意
7、图题。根据第三段的“Robots are already working in some hotels”并结合文中介绍的三个由机器人提供服务的宾馆可以判断,文中提及这三个宾馆是为了说明在现实中,机器人已经在宾馆工作了,故A项正确。2The company Travelzoo found out that Arobots will put hotel employees out of workBrobots still have a long way to go to replace humansCthe hotel robots are mostly wellreceivedDsome hot
8、el jobs can be automatableC推理判断题。根据第七段的“nearly two thirds said theyd be comfortable with the idea of being looked after by machines”可知,有近三分之二的客户认为由机器人照顾他们是自在的;据此可知,Travelzoo公司的调查结果是宾馆机器人得到了大部分顾客的好评,故C项正确。3What is Richard Singers attitude towards using robots in hotels?ADoubtful.BPositive.CNegative.D
9、Cautious.B推理判断题。根据第八段“Richard Singer.says he welcomes the day when apps and machines will get us from lobbies(大堂) to rooms.”可知,Richard Singer欢迎机器人取代人的工作;据此可以判断,Richard Singer对宾馆机器人持积极的态度,故B项正确。4Which of the following can be the best title of the text?AJapan Opens Worlds First Robot HotelBOur Next Ho
10、tel Will Be Staffed by RobotsCHow to Compete with Robots for a JobDHow Guests React to Robot ServiceB标题判断题。通读全文可知,本文首段通过介绍科幻小说中提及的在宾馆服务的机器人来引出本文的话题;接着介绍在现实生活中已经有三个宾馆使用了机器人;最后介绍对宾馆机器人服务的评价及其优点;据此可以判断,B项最适合做本文标题。.阅读填句(2017南昌十校高三模拟)Everyone wants to help friends when theyre in trouble or have a major l
11、ife decision to make.1. Thats why its important to consider the when,how,what and why of giving advice to a friend.2 Always measure your words carefully,especially if the advice concerns love or money,and most often it will.Weigh the benefits and possible problems of your advice.People will take you
12、r words more seriously if its obvious that you take the time to sincerely analyze their situation.Offer choices to solve the problem.3. By listing choices,you can involve yourself in a discussion with them to arrive at a satisfactory course of action instead of warning them about what to do.Be conci
13、se(简练的) but specific about your suggestions,occasionally giving examples from your own experience.Give the advice constructively.Try to use positive language.Let people know how to change for the better.Focus on how they can take steps to make their life better.4. Listen to your friends.5. If people
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432394.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
