分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2019-2020学年高二英语人教版选修七同步练习:综合检测 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:432870
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:64KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高二英语人教版选修七同步练习:综合检测 WORD版含答案 2019 2020 学年 英语 人教版 选修 同步 练习 综合 检测 WORD 答案
    资源描述:

    1、 高考资源网() 您身边的高考专家综合检测1、重点词汇1._n. 无能;残疾_adj. 伤残的2._n.野心;雄心_adj.有雄心的;野心勃勃的3._adj.有益的_v. 受益 n.利益;好处4._adj. 独立的_n.独立5._n.鼓励_v.鼓励6._n.(接近的)方法;通道_adj.可接近的;可进入的;可使用的2、 Hobbies not only provide us the oasis (绿洲)like experience in the deserts of our life but also provide us nourishing facts of knowledge alon

    2、g with an escape from monotonous life. Life would be very boring without hobbies; we would appear like robots without feelings, like colour blind creatures, like aliens on our own planet. Hobbies give sense to our existence. Therefore, in order to keep a balance between busy moments and free time, w

    3、e take up hobbies. We could talk about a long list of hobbies or about a list of hobbies and interests. These lists are different,which depend on factors like age, sex, region, family background, education or personality. If you live in a mountain area, you may have : hobbies like mountain climbing,

    4、 you may be interested in different species of plants, animals, birds or insects which have the habitat in your area, or you may have painting landscapes, or taking photos as a hobby. If you have a nice voice, you may start singing and even making a band. Family background is also important in takin

    5、g up a hobby. For example, in a family where one of the members is an artist or a sportsperson, it is very probable that their children have the same hobbies or interests. Hobbies depend on personality. A choleric person could never take up a hobby like making models, as he or she would not have the

    6、 patience necessary.Actually, life is great and you can make a hobby out of the most insignificant thing, with a little imagination, and it will help you have a positive thinking, and you even might consider you a happy person, even if from philosophical point of view ,happiness can be reached very

    7、rarely and only by a few people.LifehobbiesWe wouldlike robots without feelings. colour blind creatures. aliens on our own planet.of hobbiesHobbies make our existence.of taking up a hobbyTo keep a balance between busy moments and free time.Different hobbies,age,sex, region,family background, educati

    8、on or personality A person living in a mountain area may be a. A person with a beautifulbies 6 onvoice may like singing.may take up singing or sports if their parents are artists or sportsmen. A choleric person could never like making models as he is tooto do it.ConclusionA person with a hobby can c

    9、onsider himself a happy person,philosophers say happiness can rarely be reached.3、 Getting less sleep has become a bad habit for most American kids. According to a new survey(调查)by the National Sleep Foundation, 51% of kids aged 10 to 18 go to bed at 10 pm or later on school nights, even though they

    10、 have to get up early. Last year the Foundation reported that nearly 60% of 7- to 12-year-olds said they felt tired during the day, and 15% said they had fallen asleep at school. How much sleep you need depends a lot on your age. Babies need a lot of rest; most of them sleep about 18 hours a day! Ad

    11、ults need about eight hours. For most school-age children, ten hours is ideal(理想的). But the new National Sleep Foundation survey found that 35% of 10- to 12-year-olds get only seven or eight hours. And guess what almost half of the surveyed kids said they do before bedtime? Watch TV. More children a

    12、re going to bed with TVs on, and there are more opportunities(机会)to stay awake, with more homework, the Internet and the phone, says Dr. Mary Carskadon, a sleep researcher at Brown University Medical School. She says these activities at bedtime can get kids all excited and make it hard for them to c

    13、alm down and sleep. Other experts say part of the problem is chemical. Changing levels of body chemicals called hormones not only make teenagers bodies develop adult characteristics, but also make it hard for teenagers to fall asleep before 11 pm. Because sleepiness is such a problem for teenagers,

    14、some school districts have decided to start high school classes later than they used to. Three years ago, schools in Edina, Minnesota, changed the start time from 7:25 am to 8:30 am. Students, parents and teachers are pleased with the results.1.What is the new National Sleep Foundation survey on?A.A

    15、merican kids sleeping habits.B.Teenagers sleep-related diseases.C.Activities to prevent sleeplessness.D.Learning problems and lack of sleep.2.How many hours of sleep do 11-year-olds need every day?A.7 hours.B.8 hours.C.10 hours.D.18 hours.3.Why do teenagers go to sleep late according to Carskadon?A.

    16、They are affected by certain body chemicals.B.They tend to do things that excite them.C.They follow their parents examples.D.They dont need to go to school early.4、Sea Life Melbourne Aquarium(水族馆) The all-new Sea Life Melbourne Aquarium, situated in the heart of Melbournes CBD, is one of Victorias l

    17、eading visitor attractions and an unforgettable outing for the whole family. Having 12 amazing zones of discovery, Sea Life Melbourne Aquarium is the very place that you cannot miss when you visit the city. Opening Times Sea Life Melbourne Aquarium is open from 9:30 am until 6:00 pm every day of the

    18、 year, including public holidays. Last ad mission is at 5:00 pm, one hour before closing. Location(位置) Sea Life Melbourne Aquarium is located on the corner of Flin ders Street and King Street, Melbourne. It is situated on the Yarra River, opposite Crown Entertainment Complex. Getting to Sea Life Mel

    19、bourne Aquarium Train Sea Life Melbourne Aquarium is a short walk from either Flinders or Southern Cross train stations. Tram(有轨电车) The Sea Life Melbourne Aquarium tram stop is located on the free City Circle Tram route(公交线路) and also routes 70 and 75. City Circle trams run every 10 minutes in both

    20、directions. Shuttle Bus The Melbourne City Tourist Shuttle is a free bus service, stopping at key tourist attractions in and around the City. Running daily, every 15 minutes from 10:00 am to 4:00 pm. Car Parking While there is no public car parking at Sea Life Melbourne Aquarium, there are several p

    21、ublic car parking lots available only a short walk away. Wheelchair Access Sea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones. Each floor also has wheelchair accessible toilets. Terms Tickets will be emailed to you immediately after purchase or you can downlo

    22、ad and print your ticket once payment has been accepted. Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium. No ticket, no entry!1.Sea Life Melbourne Aquarium _.A.is located at the center of the CBD in the cityB.has 12 most attractive places in Me

    23、lbourneC.admits visitors from 9:30 am until 6:00 pmD.is beside Crown Entertainment Complex2.Getting to Sea Life Melbourne Aquarium, visitors can take _.A.trains from Southern Cross train stationB.shuttle buses around the train stationC.boats across the Yarra RiverD.either tram route 70 or 753.Sea Li

    24、fe Melbourne Aquarium offers visitors _.A.free car parkingB.wheelchair accessC.Internet connectionD.transportation service4.Tickets to Sea Life Melbourne Aquarium _.A.are free to all visitorsB.can be purchased by e-mailC.are checked at the entranceD.can be printed at the ticket office5、 Many people

    25、do not have enough time to play a team sport, so instead they have started going running. In the past,jogging in the street was seen as a bit silly and not very cool. But things are changing. Nowadays, lots of people go out running in their spare time. Some people go to lose weight while others simp

    26、ly go to keep fit. The shops are now full of equipment,clothing and gadgets(小器具) for runners. Many runners also have special watches which can track their route and tell them their speed. Even at 4: 30 oclock in the morning you sometimes see runners in the streets. Scientists say that along with cyc

    27、ling and swimming, running is a very good way to keep fit. Unfortunately, running is often quite unpopular with young people at school. In some schools when it rains and its too wet to play football or hockey, students have to do cross-country running instead. However, now that running has become mo

    28、re fashionable, hopefully more young people will take it up. But, of course, trends change all the time, so lets hope that running is here to stay. Every year in April,the London Marathon takes place. The race covers a fantastic route in which runners pass lots of the famous sites like The London Ey

    29、e and Big Ben. People from all over the world come to take part in the London Marathon. Interestingly,marathon running used to be seen as an extreme sport,but now even people who arc very unfit take pari in marathons every year! Marathons havent got easier hut people have became more interested in r

    30、unning. After the marathon every year the streets suddenly become full of runners. People find it so inspiring that they want to try it themselves. All you need is a bit of determination, so what are you waiting for?1.It can be inferred from the first paragraph that_.A.the busier you are, the more y

    31、ou should exerciseB.running is a way of losing weight quicklyC.old concepts are changing over timeD.its unnecessary to buy the equipment2.What concerns the author is that_.A.running will become out of date some dayB.students pay little attention to runningC.students are only into football and hockey

    32、D.schools dont establish the competition rules3.What do we know about the runners in the marathon?A.They are the most excellent runners from all over the world.B.They are forbidden to run around tourist attractions.C.They desire to taste the pleasure of running.D.They will make enormous achievements

    33、 by taking part in it.6、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Both men and women are living longer these days in industrialized countries._In general, they can expect to live six or seven years more than men. One reason for this is biological.One important biological factor that helps women liver

    34、 longer is the difference in hormones between men and women. _Between the ages of about 12 and 50, women produce hormones that are involved in fertility(生育能力). These hormones also have a positive effect on the heart and the blood flow. In fact, women are less likely to have high blood pressure or to

    35、 die from heart attacks._They help the body defend itself against some kinds of infections. This means that women generally get sick less often and less seriously than men. The common cold is a good example: women, on average, get fewer colds than men._Scientists are still not exactly sure how genes

    36、 influence aging, but they believe that they do. Some think that a womans body cells have a tendency(倾向) to age more slowly than a mans. Others think that a mans body cells have a tendency to age more quickly._A.However, women, on average, liver longer.B.The biological factor plays an important part

    37、.C.Women are also helped by their female genes.D.The female hormones helped by their female genes.E.Recent research seems to support both of these possibilities.F.Therefore, women are more healthy than men and can live a better life.G.Hormones are chemicals which are produced by the body to control

    38、various body functions.7、完形填空: We were travelling in the car from home to visit my sister. I was looking out of the window. At the time I didnt 1 that we were speedingnot until I saw the trees and passers-by 2 by the car really fast. I asked the driver to slow down, 3 he ignored me. I became anxious

    39、 and 4 him to slow down. To my horror,he 5 ignored me. I started getting really 6 when I noticed that a car in front of us stopped. To 7 hitting the car,we turned around quickly. Sadly,we lost 8 over two lanes (车道) of traffic and knocked into some trees. I lost consciousness at the time, but my frie

    40、nd 9 the car and lay on the ground. The driver was 10 in the car and was later saved by the police. I had 11 serious bleeding vso I was taken to hospital 12 . The operation lasted 10 hours and I was still in a bad 13 .I was sent to another hospital. On the way there,my lungs 14 .1 remained in ICU (重

    41、症监护室)for a couple of weeks before I became better.Since then I have 15 hospital six times,for operations and things that have gone 16 . I know Im able to do my 17 things,but I will never be able to do the things that I want to. I still have a couple of 18 to go throughout my life. This 19 not only c

    42、hanged my life, but also changed the life of the people around me.Id like to tell driversplease never drive toofast on the road,as it leads to 20 .My story is a good example.1.A.understandB.rememberC.noticeD.hope2.A.runB.fallC.followD.rush3.A.butB.soC.asD.if4.A.watched overB.shouted atC.turned toD.l

    43、ooked at5.A.alsoB.evenC.stillD.almost6.A.curiousB.surprisedC.excitedD.scared7.A.avoidB.tryC.stopD.remind8.A.mindB.controlC.breathD.interest9.A.kept away fromB.knocked onC.broke intoD.got out of10.A.trappedB.hitC.killedD.protected11.A.causedB.sufferedC.receivedD.found12.A.finallyB.kindlyC.terriblyD.i

    44、mmediately13.A.environmentB.positionC.conditionD.place14.A.failedB.droppedC.survivedD.beat15.A.looked intoB.returned toC.searched forD.turned to16.A.necessaryB.pleasantC.strangeD.wrong17.A.everydayB.favouriteC.greatD.important18.A.experiencesB.chancesC.operationsD.events19.A.storyB.accidentC.differe

    45、nceD.opportunity20.A.wondersB.diseasesC.disastersD.losses8、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。 Venus and Serena Williams are sisters. They are also both tennis championsoften have to play with each other. Venus is now eleventh in the world, andis very famous. Her younger sister Serena(move)up to

    46、 third up to now. The two sisters were born inpoor and dangerous area of California. It was full of drugs and(violent). In a recent interview, Venus spoke about the timeshe and Serena were practising tennis and they had to run and hide as bullets started(fly). Finally, in 1991,the sister and their f

    47、amily moved to a safer area andthen they have never looked back. The sisters father,Richard, has been very stricthis daughters,(train)them hard to compete against each other. Today, both sisters are studying design at college. They have already expressed a keen interest in working in design after th

    48、eir tennis career came to an end. 9、假如你是王华,最近你在浏览一个美国中学网站时,看到一位名叫Stephen的中学生的留言,他计划在暑假期间到中国的一些具有文化特色的地方去旅游,希望能有一名中国学生做他的导游。你对此很感兴趣,请根据以下提示写一封e-mail给他,介绍你的相关情况。词数100个左右,可适当发挥。1.如何得知他的愿望;2.希望做他的导游;3.打算如何给他做导游;4.期盼他的回复。_ 答案以及解析1、答案及解析:答案:disability; disabled; ambition; ambitious; beneficial; benefit; i

    49、ndependent; independence; encouragement; encourage; access; accessible 2、答案及解析:答案: without ; appear; Importance/Significance; meaningful; Purpose; depending; mountain-climber; Children ; impatient; though/although 3、答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.B解析:1.细节理解题。根据文章第一段列举的一系列数字可知,国家睡眠基金会对一定年龄段孩子的睡眠习惯进行了调查,这也呼应了本段

    50、第一句“Getting less sleep has become a bad habit for most American kids.”,故选A项。2.细节理解题。根据文章第二段第四句“For most school­age children,ten hours is ideal.”可知选C项。3.细节理解题。根据文章第三段第一句“More children are going to bed with TVs on,and there are more opportunities to stay awake,with more homework,the Internet and t

    51、he phone.”以及第二句“.these activities at bedtime can get kids all excited and make it hard for them to calm down and sleep.”可知,孩子们在睡觉前看电视、写作业、上网或打电话都容易让他们产生兴奋感而不愿意睡觉,故选B项。 4、答案及解析:答案:1.A; 2.D; 3.B; 4.C解析:1.本文为应用文,题材为广告。本广告旨在介绍水族馆开放时间、地理位置、交通等。本题为细节理解题。根据文章第一段第一句“.situated in the heart of Melbournes CBD.

    52、”可知本题选择A项。2.细节理解题。根据“Tram”中第一句“.and also routes 70 and 75.”可知本题选择D项。3.细节理解题。根据“Wheelchair Access”部分可知本题选择B项。4.细节理解题。根据文章最后一段第二句“Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium.”可知本题选择C项。【长难句分析】While there is no public car parking at Sea Life Me

    53、lbourne Aquarium, there are several public car parking lots available only a short walk away.在墨尔本海洋生物水族馆虽然没有公共停车场,但是离水族馆仅几步之遥有好几家停车场可用。该句为主从复合句。其中While引导让步状语从句,在从句和主语中都使用了there be句式,后面主句中的主语是several public car parking lots, available作主语补足语,only a short walk away作地点状语。 5、答案及解析:答案:1.C; 2.B; 3.C解析:1.推理

    54、判断题。由第一段中的“In the past, joggingin.in their spare time. ”可知,旧的观念在改变。故选C。2.细节理解题。由第二段可知,作者担心的是学生对跑步的关注不多。故选B。3.细节理解题。由最后一段中的“The race covers a fantastic route. the London Marathon. ” 及 “ After the marathon every year. . try it themselves. 可知,人们想要体会跑步的乐趣。 6、答案及解析:答案:A; G; D; C; E解析:本文是一篇说明文:介绍了女性比男性长寿的

    55、生理原因:1.A过渡句。根据下文的介绍可知,女性比男性的寿命更长,故选A, 与上句构成转折关系。2.G细节句。上句中提到hormones,因此在考虑选项时应从词语复现的角度考虑,故G项正确。3.D主旨句。通过浏览本段内容并结合They help the body defend itself against some kinds of infections.可知本段主要讲述女性荷尔蒙还以另外种方式保护其身体,故D项正确,4. C主旨句。通过浏览本段内容并结合Scientists are still not exactly sure how genes influence aging中的genes

    56、,从词语复现的角度可判断C 项正确,5.E 细节句。本段中提到了Some think that a womans body cells have a tendency (倾向)to age more slowly than a mans.和 Others think that a mans body cells have a tendency to age more quickly.这两种观点,因此本句应是:最新的研究似乎支持这两种可能性。 7、 完形填空:答案及解析:答案: 1.C; 2.D; 3.A; 4.B; 5.C; 6.D; 7.A; 8.B; 9.D; 10.A; 11.B; 12

    57、.D; 13.C; 14.A; 15.B; 16.D; 17.A; 18.C; 19.B; 20.C解析: 1.根据语境及not until的提示可知,一开始作者只是看窗外,并没有“注意到(notice) ”他们的车速很快。2.作者后来发现他们的车开得很快。发现路边的树和行人后退得很快,这里选D项,突出速度之快。3.根据he ignored me可知,此处需要一个表示转折的连词,虽然作者叫司机减速,但司机并没有这样做。4.根据语境可知,由于司机不听劝,此时作者的情绪升级。为了让司机减速,作者开始朝司机“叫喊(shouted at)。5.根据To my horror及下文的turned arou

    58、nd quickly可知,司机依然没有听作者的劝告 ,故选C项。6.看到前面的车停下,作者应该感到很“害怕 (scared)”。作者的情绪又一次升级。7.根据we turned around quickly可知,司机是为了“避免(avoid)”撞到那辆车。8.根据当时的情景可推断,司机转向太快,车子应该失去了“控制(control)”。9.根据lay on the ground可知,作者的朋友从车里出来后躺在了地上,故选D项。10.根据was later saved by the police可知,司机是被困在了车里,故选A项。11.suffer“遭受之苦”,故选B项。12.根据下文作者多次做

    59、手术这一语境可知,作者“失血太多”,所以“立即(immediately) ”被送到医院去了。13.根据上文作者重伤的语境及still 词可知,做了十个小时的手术后,作者的“状况(condition)”仍然不好。14.根据语境可知,作者在转院的路上,肺衰竭了,所以会进重症监护室。fail在这里意为“(身体的某方面)衰退”。15.作者受伤很严重,后来又去了六次医院,故选B项。16.这里是指由于需要手术或者身体某些部位出现了毛病,故选D项。17.作者受伤严重,手术后也留下很多毛病,所以这里是指作者还能做一些“日常(everyday)”事务,但很多作者想做的事情都做不了了。18.这里是指作者以后还要去

    60、医院接受一些“手术 (operations)”。文中多处提到的operation词为提示。19.这里是指所发生的这次车祸,故选B项。这次车祸改变了作者和身边一些人的一生。20.根据作者的这次经历可知,作者建议司机不要开快车,因为开快车会导致“灾难(disasters) ”。 8、答案及解析:答案: who/that; she; has moved; a; violence; when; flying/to fly; since; with; training 9、答案及解析:答案:Dear Stephen, Recently,while browsing a senior high schoo

    61、l website of the USA,I saw the message you posted on it,I know you have planned to travel to China and need a student to serve as your guide.Im writing to apply for the job. Ill show you around many places of interest introducing a large number of old buildings,traditional customs,special cultural a

    62、ctivities to you.You will have a deeper impression of these places.And Ill also invite you to play and talk with the local people to learn more about their lives.I think I can help you with your communication well. All in all,I hope youll believe in my excellent ability of guiding.Looking forward to your immediate reply.Yours,Wang Hua 高考资源网() 您身边的高考专家

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高二英语人教版选修七同步练习:综合检测 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432870.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1