2019-2020学年人教版高中英语必修四学练测精练:UNIT 4 BODY LANGUAGE SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修四学练测精练:UNIT BODY LANGUAGE SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 高中英语 必修 四学练测 精练 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 4Body languageSection Learning about Language & Using Language.七选五Questions to Ask Before Getting Your Child a CellphoneAt what age should you get your child a cellphone? 1 However, before you decide to add your child to your family plan, ask yourself these questions. 2 If you and your child ar
2、e not often apart beyond school hours, a cellphone may not be a serious necessity, but if he is independent or involved in extracurricular (课外的) activities outside your home, a cellphone could be useful, especially during emergencies as a convenient means of communication with you.Does your child un
3、derstand the cost?Make sure your child understands the cost of having a cellphone. 3 Some options to help control costs include prepaid and postpaid phones, setting a monthly budget for your child.How can you keep your childs phone usage safe and under control?Before you get your child a phone, you
4、should discuss what it can be used for, rules he is expected to follow, and consequences if he fails to follow them. 4 5 If you prefer to take an extra step towards monitoring his phone use, these application programs allow you to track your childs mobile activity.AWho needs a cellphone?BHow can you
5、 determine whether or not to buy a cellphone for your child?CYou ask your child to make use of his cellphone for learning.DAlso be sure that he can be trusted to stay within his limits from month to month.EAlso, educate yourself on what social media apps are popular with teens.FAccording to Pew Rese
6、arch Center, the average age is between 12 and 13.GFor example, is the phone only to be used to call family, or can it be used socially?【语篇解读】本文是一篇说明文。孩子要不要买手机?什么时候给孩子买手机合适?为什么需要手机?如何规划手机产生的费用?文章就这些问题给出了适当的解释。1解析:选F根据文章的大意和本段首句中的关键信息词“At what age”可知,回答的问题涉及孩子的年龄,故选项F符合语境。2解析:选B根据下一段中的两个if条件句,“如果你孩子不
7、常离开你们”和“如果你孩子很独立或常参加课外活动”来确定该不该买手机,由此可推断出该段的标题为B“How can you determine whether or not to buy a cellphone for your child?”。3解析:选D由上一句提出的“the cost of having a cellphone”和后一句分析的几种选择的方式可知,此空填入D项合适。此外,“Also be sure”与“Make sure”相呼应。4解析:选G由前一句中的关键信息“discuss what it can be used for, rules . and consequences
8、 if he fails to follow them”即可推断出,G“For example, is the phone only to be used to call family, or can it be used socially?”符合语境。G项举例说明了孩子该如何使用手机。5解析:选E由空后一句中的关键信息“these application programs allow you to track your childs mobile activity”即可推断出E项符合语境。E项中的“social media apps”与下文中的“these application progr
9、ams”相呼应。.完形填空Body language is the quiet, secret and most powerful language of all!It speaks 1 than words. According to specialists, our bodies send out more 2 than we realize. In fact, nonverbal (非言语) communication takes up about 50% of what we really 3 And body language is particularly 4 when we at
10、tempt to communicate across cultures.Indeed, what is called body language is so 5 a part of us that its actually often unnoticed.And misunderstandings occur as a result of it. 6 , different societies treat the 7 between people differently. Northern Europeans usually do not like having 8 contact (接触)
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435204.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
二年级下册语文课件-1 古诗两首_冀教版 (共42张PPT).ppt
