2019-2020学年人教版高中英语选修七培优练习:UNIT 2 ROBOTS 课时跟踪检测(三) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修七培优练习:UNIT ROBOTS 课时跟踪检测三 WORD版含解析 2019 2020 学年 人教版 高中英语 选修 七培优 练习 UNIT 课时 跟踪 检测
- 资源描述:
-
1、Unit 2课时跟踪检测(三) Learning about Language & Using Language.单词拼写或用所给单词的正确形式填空1As students, we are supposed to obey (遵守) the school rules.2His father has a small factory with a staff (员工) of just over one hundred. 3The couple quarreled a lot and eventually ended in divorce (离婚)4She has a great affection
2、 (感情) for her hometown.5She is proud that her child has a talent (天赋) for music.6He made a careful assessment (assess) of the present situation in this area.7It is said these books are designed to develop the imagination (imagine) of the children.8For those who design things, these are not just theo
3、retical (theory) questions.9Everybody said Jane was a talented (talent) girl because she did well in all her subjects.10Molly is more of a giver than a receiver (receive).选词填空as a result of, in all, at one time, set aside, take . seriously, be bound to, after all 1.She liked the novel so much that s
4、he set aside her homework and began to read it. 2He visited, in all, ten hospitals in China.3Jenny nearly missed the flight as a result of doing too much shopping.4There was a temple on the hill at one time.5If you dont take your study seriously, you will fail in the coming exam.6We know that we Chi
5、nese people are bound to win the battle against the present severe smog with the help of our government.7Dont be too hard on him. After all, he is only 6 years old.完成句子1This hospital is attached to the medical college nearby.这家医院附属于附近的那所医学院。2My sister showed a talent/gift for literature when she was
6、 very young.我妹妹很小的时候就表现出文学方面的才能。3My elder sister had her wallet stolen on a bus last month.上个月,我姐姐的钱包在公共汽车上被偷了。4Having worked for just two weeks, he is junior to those who have been in the company for a long time.由于刚刚工作了两周,对于那些在公司工作了很长时间的人来说他资历尚浅。5We live in an age when more information is available
7、 with greater ease than ever before.在我们生活的这个时代,有更多的信息可以比以往任何时候都更加容易获得。.完形填空Iyehezkiel Parudani lost his eyesight at age six from chicken pox (水痘). He now teaches English to blind and visually impaired students at the Pajajaran Special School in the city of Bandung. Iyehezkiel Parudani says 1 English
8、 can help 2 people feel better about themselves and find jobs.“ 3 learning English, they can be an English teacher. They can be an interpreter. They can be a translator, and also they can be a tourist 4 .”Students read using Braille (布拉耶盲文), a writing system in which letters are 5 by a series of rai
9、sed dots. To 6 , students use special tools: a slate (写字板) and stylus (触针)He says blind people should not let their 7 limitations affect their dreams. In 2008, the Ford Foundation gave him a twoyear scholarship to study at the University of Texas. There, he 8 a Masters degree in curriculum developme
10、nt. He wants his students to learn English so they also can 9 overseas.“In the US everything is 10 . If I go to the university to study, everything is available like Ebook, Braille book. Here in Indonesia, you know, its 11 to find a reference book in Ebook or in Braille. We have to make it 12 . But
11、when I was in the US, all books, references I 13 are available in the library . I can easily move wherever I want because everything designed really accessible for people 14 blindness.”Eha Lestari was one of Iyehezkiel Parudanis star students. She is almost completely blind from an eye cataract (白内障
12、) she suffered 15 she was four years old. She says learning English has 16 her life.“I study English 17 I love English very much. I want to be an interpreter. Its one of my 18 , so thats why I want to learn English. If I am a(n) 19 , I can go to the other countries and then I can 20 many people from
13、 all over the world.”语篇解读:本文是记叙文。6岁失明的Iyehezkiel Parudani现在是一名英语教师,他通过自己的经历让学生们知道盲人能够通过学英语而找到合适的工作,本文还谈到了他对未来美好的憧憬。1A.translatingBlearningCspeaking Dhearing解析:选B根据第二段中的“learning English”可以得出答案是learning。2A.dumb BdeafCstupid Dblind解析:选D根据第一段中“blind and visually impaired students”可以推断应该是blind people“盲人
14、”。3A.In BWithCBy DAt解析:选Cby doing sth.“通过做某事”,by表示方式、手段。4A.teacher BbossCguide Dreporter解析:选Ctourist guide意为“导游”。5A.represented BwrittenCprinted Dpublished解析:选A根据常识,布拉耶盲文中没有字母,而是用突起的点来代表字母。represent“代表”,符合语境。6A.listen BspeakCread Dwrite解析:选D根据后面的“a slate (写字板) and stylus (触针)”可以得知是write“写”。7A.mental
15、 BpsychologicalCphysical Dchemical解析:选C盲人看不见东西应该是身体方面的限制,physical“身体的”。mental“精神的”;psychological“心理的”;chemical“化学的”,不符合语境。8A.refused BearnedCaccepted Dattempted解析:选Bearn a Masters degree“获得硕士学位”。9A.live BstudyCtravel Ddevelop解析:选B根据上文“In 2008, the Ford Foundation gave him a twoyear scholarship to st
16、udy at the University of Texas”可知,Iyehezkiel Parudani获得了福特基金会两年的奖学金到美国的得克萨斯大学去学习。所以可推断出他希望自己的学生也能到国外去学习。10A.accessible BallergicCinconvenient Dexpensive解析:选A根据下文中available的提示,可知accessible“可接近的,可进入的”符合文章语境。11A.difficult BeasyCdifferent Dsafe解析:选A这句话与上一句形成了对比。在美国一切都是很容易得到的,而在印度尼西亚,找到一本参考书是很难的。所以选择diff
17、icult“困难的”。12A.yourself BthemselvesCourselves Dhimself解析:选C句意:我们必须自己制作参考资料。13A.may BcanCneed Dmust解析:选C句意:但是当我在美国的时候,所有的书,包括我需要的参考书都是可以在图书馆找到的。need在这里是实义动词“需要”而不是情态动词。14A.on BinCwith Dfor解析:选Cwith表示伴随,意为“带有”。15A.when BifCuntil Donce解析:选A句意:当她4岁的时候,她因为患了白内障而几乎完全失明。when引导时间状语从句。16A.made BchangedCconqu
18、ered Dled解析:选B根据上下文的语境,应该是学习英语改变了她的生活。17A.so BwhileCwhen Dbecause解析:选D学习英语和后面的喜欢英语是因果关系,所以选择because。18A.dreams BcompetitionsCdiscussions Dcontests解析:选A根据句子“I want to be an interpreter”和“so thats why I want to learn English”可知,当一个口译者是她的梦想。19A.interpreter BtranslatorCmanager Dofficial解析:选A根据前面句子“I wan
19、t to be an interpreter”可知选择interpreter“口译者”。20A.see BmeetCfind Dlearn解析:选B句意:如果我成为口译者,我就能去别的国家,见到很多世界各地的人。meet“遇见”符合语境。.阅读理解ARobots performing tasks according to a predetermined set of instructions are nothing new. But robots able to learn how to cook by watching videos are a completely different ap
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435255.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册语文习题课件-回顾·拓展五|人教新课标 (共11张PPT).ppt
