2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT 7 THE SEA SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT THE SEA SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案
- 资源描述:
-
1、 品句填词1They had a _(航行) in space last year答案:voyage2The _(精神) is willing but the flesh is weak答案:spirit3I dont think I can move a step _(更远)答案:further/farther4The cause of the accident remained _(不知道的)答案:unknown5Remember to test your _(刹车) regularly答案:brakes6Its _(骇人的) to think how easily children ca
2、n be hurt答案:frightening7We have _(劝服) him to accept our ideas答案:persuaded8My _(祖先) were French答案:ancestors9They _(道歉) for the late departure of this flight just now答案:apologised10She hopes to get a job on the local newspaper and _(最终) works for The Times答案:eventually 单句改错1From her frightening look,
3、we knew that she must have seen something terrible_答案:frighteningfrightened2We were caught in the traffic jam, but we made that to the ceremony_答案:thatit3The woman came to the village in search for her friend_答案:forof4When she walked in the street, she found herself fly slowly_答案:flyflying5The old m
4、an has some trouble carry the water to his house_答案:carrycarrying 完成句子1When he turned around, he _(发现有人在盯着他看)答案:found someone staring at him2When she entered the classroom, she _(发现自己被老师看见)答案:found herself seen by her teacher3Do you have anything _(要说的) on the question?答案:to say4The girl is _(第一个考上大
5、学的) in the village答案:the first one to be admitted into university5That is _(被叫做) Haicheng答案:what is called 课文语法填空The Vikings were a group of people 1_ ancestors came from Scandinavia They 2_(control) the seas and coasts of Northern Europe for a long time In 982 AD, a man 3_(call) Eric the Red was fo
6、rced to leave Iceland According to the old stories of Iceland and Norway, Eric the Red committed a murder, 4_ which he got into troubleHe reached Greenland and returned to Iceland He persuaded some people 5_(go) back with him to Greenland and 14 ships make 6_ to Greenland with him Not long after thi
7、s, Biarni set sail from Iceland in search of Erics party 7_(fortunate) he was blown off course and found 8_(he) in an unknown land,from where he eventually reached Greenland In 1002,Eric the Reds son Leif sailed to what is 9_(believe) to be the coast of presentday Canada Eric the Red and Leifs deeds
8、 are the first records we have of Europeans 10_(sail) to the Americas答案:1whose2controlled3called4for5to go6it7Unfortunately8himself9believed10sailingA卷 单句语法填空1I entered the room and found the window _(break)答案:broken2The bookshop _ I bought this book is not far from here答案:where3He had no money and
9、no place _(live)答案:to live4The police searched every nook and corner _ the escaped criminal答案:for5Do we have enough time to make _ to Bremen today?答案:it6We had trouble _(persuade) him to come with us答案:persuading7I knew your boss long _ I came to this city答案:before8I must apologize for not _(be) abl
10、e to meet you答案:being9We finally persuaded him into _(accept) our views答案:accepting10The sound we heard last night was so _(frighten)答案:frightening 阅读理解One Sunday, I took my daughter to the seaside On arriving at the beach, I saw JoJo, a wealthy man in hotel business We sat down to chat in an open a
11、ir cafe while I watched my daughter enjoy herself on the swings in front of usSuddenly, our conversation was interrupted by a stranger, who politely asked permission to speak to me privately People often want to tell me something about my TV showWe stood a bit away from my table He said,“Im James, t
12、he father of a 7yearold girl whos very sick The doctors said that if she was treated in the UK, she would probably survive But Im poor, so can you help me, please?”I stared into the mans eyes full of tears and asked how I could help After I went back, JoJo asked me,“Whats wrong?” I told him about it
13、 and he was very sorry for that familyAll day I thought about Jamess family I even thought about making a special TV show to raise money for the sick childOn Monday morning, JoJo walked into my office Actually, JoJo was very busy, and I never imagined he would have the time to come and see me“Please
14、, call the man and tell him Ill pay all the expenses for the girls treatment,” JoJo said with a cheque in his hand“Ive been married for 35 years; I wasnt lucky enough to have a child Sometimes I feel lonely I want to help this child” I picked up the phone to call JamesNow Jamess daughter is well and
15、 JoJo sometimes goes to visit her Im so happy that there are so good people on this earth【解题导语】作者讲述了自己的一个生意上的熟人热心帮助一个生病孩子的故事。1According to the passage, the writer _Aoften goes to the beach with his daughterBis often troubled by his audienceCwas unwilling to help JamesDmet JoJo at the beach by accide
16、ntD解析:细节理解题。根据文中的On arriving at the beach, I saw JoJo, a wealthy man in hotel business可知,作者与JoJo是在沙滩偶遇的。2James turned to the writer for help probably because he _Aguessed the writer was rich enough to help himBwanted the writer to ask JoJo for helpCthought the writer could help him through TVDknew t
17、he writer was warmheartedC解析:推理判断题。根据文中的People often want to tell me something about my TV show和“But Im poor, so can you help me, please?”可知,James向作者求助,是因为他认为作者可以通过电视节目来帮助他。3Why did JoJo make up his mind to help James?ATo show his love for a childBTo remove his loneliness by doing somethingCTo show
18、his warm heart and kindnessDTo build a relationship with James familyA解析:推理判断题。根据文中的Ive been married for 35 years; I wasnt lucky enough to have a child Sometimes I feel lonely I want to help this child可知,JoJo帮助这个孩子只是为了表示对这个孩子的爱。 完形填空The Value of an HourIt was Thanksgiving morningIn the crowded kitch
19、en of my small home I was busy preparing the traditional Thanksgiving turkey _1_the doorbell rangI opened the front door and saw two small children in _2_ clothes and thin little sandals(凉鞋), staying together at the door on the top step“Any old_3_, lady?” asked one of themI was_4_I wanted to say “no
20、” until my eyes_5_their sandals, which were wet with heavy snow“_6_and Ill make you a cup of hot cocoa” They walked_7_and sat down at the tableTheir wet sandals left marks upon the_8_I served them cocoa and bread with jam to fight_9_the freezing cold outside_10_I went back to the kitchen and started
21、 again on my household budget for Thanksgiving DayThe silence in the front room struck meI looked inThe girl held the empty cup in her hands, looking at itThe boy asked in a flat voice, “Lady, are you_11_?” I looked at my old sofa coversThe girl put her cup back in its saucer(托盘)_12_and said, “Your
22、cups match your saucers” Her voice was_13_with a need that no amount of food could supplyThey left after that, _14_ their papers against the windThey hadnt said “Thank you” They didnt need toThey had_15_me that I had so much for which to be gratefulPlain blue china cups and saucers were_16_worth fiv
23、e penceBut they matchedI tasted the potatoes and the meat soupPotatoes and brown meat soup, a roof over our heads, my man with a good steady jobthese_17_, tooI moved the chairs back from the fire and_18_the living roomThe muddy(沾上泥的)_19_of small sandals were still wet upon my floorLet them be for a
24、while, I thought, just in case I should begin to_20_how rich I am【解题导语】作者正在厨房中为圣诞节准备火鸡,这时有人敲门,是两个穿着破烂衣服的孩子。这两个孩子使作者意识到了自己应该感恩生活。1AbeforeBwhileCwhen DasC解析:本题是表示我正忙着做火鸡的时候, 门铃突然响起来了。故选C。2Aworn BstrangeCordinary DsmartA解析:根据后文提到的thin little sandals(凉鞋)和heavy snow可知, 在冬天脚上还穿的凉鞋, 小孩应该是很可怜的, 所对应的衣服应该也是破旧
25、的。故选A。worn破烂的, 穿旧的, 用旧的。3Aclothes BpapersCcups DshoesB解析:根据下文, 作者让小孩子们带走了一些纸, 可以知道, 小孩子们是在这里找她要一些旧纸张。故选B。4Asad BnervousCbusy DhappyC解析:根据前文所说的I was busy preparing the traditional Thanksgiving turkey可知, 作者当时的状态应该是非常忙碌的。故选C。5Afell upon Bcame atCwent through Dgot intoA解析:根据上文的eyes和下文的their sandals可知, 作
26、者是想表示她的眼睛突然转向了他们的鞋子, 故选A。6AStand back BTurn aroundCGet out DCome inD解析:根据后文作者邀请小孩们喝一些热可可可以知道, 这时候作者是要邀请孩子们进入她家。故选D。7Aover BoutCoff DonA解析:根据后文可知, 作者邀请小孩进入她家, 小孩已经坐下了。所以前文要表示小孩走过来了。根据选项判断, 故选A。8Adoor BfloorCground DwallB解析:根据前文可以知道, 穿着湿鞋子走进来的孩子们, 在地板上留下了脚印。故选B。9Aabout BagainstCfor DinB解析:根据后文的the fre
27、ezing cold可知, 这个地方是表示抵御外面的寒冷。故选B。10AThus BButCThen DSoC解析:根据后文I went back to the kitchen and started again on my household budget for Thanksgiving Day可以得知, 作者给他们提供了热饮之后, 又回到了厨房继续准备火鸡。根据选项意思判断, 故选C。11Arich BkindChelpful DhealthyA解析:根据文章最后提到how rich I am可知, 此处小孩在问作者, 她是否非常富有。故选A。12Acuriously Bhopefull
28、yCcarefully DsilentlyC解析:根据前文小男孩的flat voice, 说明两个小孩到陌生人家里, 拿着带有托盘的茶杯, 话都不敢大声讲, 与前文照应, 此处应该表示女孩也很小心翼翼, 故选C。13Ahungry BpleasantCdeep DcoldA解析:根据后文no amount of food could supply可知, 小孩说话就像没有吃饱饭似的, 所以根据选项, 故选A。14Aturning BdeliveringCpushing DholdingD解析:根据后文their papers against the wind是表示他们在寒风中紧紧抓住他们得到的那
29、些纸张, 根据选项, 答案选D。15Areminded BpromisedCpersuaded DtoldA解析:根据后文I had so much for which to be grateful可知, 作者是想说明, 这些小孩让我想起了, 我还有很多值得我去感激的东西。所以根据选项, 答案选A。16Areally BevenCwell DonlyD解析:后文的but是一个转折。作者表示茶杯和托盘只值5便士, 但是它们却能够相匹配。故选D。17Amatched BworkedCmixed DagreedA解析:作者提到了自己的土豆和肉汤, 丈夫和一个好的稳定的工作, 想说明属于自己的一切都搭
30、配得非常好。而且上文也有提到茶杯和杯垫也是matched。故选A。18Adecorated BequippedCemptied DcleanedD解析:根据后文提到的muddy可知, 被鞋子踩过的地板脏了, 所以作者要把地面的泥巴打扫干净。故选D。19Alines BprintsCsigns DstepsB解析:根据后文small sandals were still wet upon my floor可知, 留在地板上的是一些脚踩过的鞋印。故选B。20Arealize BdoubtCforget DproveC解析:本题题意是表示, 作者希望能够将那些脚印留在那里一会儿, 以免自己开始忘记自
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435890.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
优化课堂2012高一英语精品课件:UNIT 1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE (新人教版必修4).ppt
