2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 24 SOCIETY SECTION Ⅴ 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 24 SOCIETY SECTION 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案 2019 2020 学年 北师大 英语 选修 素养 同步
- 资源描述:
-
1、A卷 单句语法填空1His health demands that he (go) to bed early.答案:(should) go2If I (be) that strong man, I would apologize to her at once.答案:were3You had better (not follow) his advice.答案:not follow4Id rather she (set) out to do the work now.答案:set5Its time for supper.I (go) home.答案:should/ought to go6The b
2、oss ordered all the workers (be) there on time.答案:(should) be7I think you (go) home and take a rest.答案:should go8It is suggested that they (finish) their work before 6:00 pm.答案:(should) finish9She insisted that I (stay) for supper.答案:(should) stay10He made the suggestion that we (go) by train.答案:(sh
3、ould) go 阅读理解ASummer time is a great opportunity for kids to learn how to work and earn a little bit of spending money. If your child needs a summer job, here are a few options to consider:Lemonade/Cookie StandBenefits:Creates a concept of running a business: Your child will be his own boss, set his
4、 own price , and run the show. Its a great introduction to running his own business.Limited StartUp Costs: The things used to make lemonade are cheap, so your child should be able to get back his investment with a handful of sales.What Kids Learn About Money: Your child will learn a very valuable le
5、sson about pricing. The price of his lemonade will decide how much he can sell, if he will recover his investment and the amount of profit.Yard WorkBenefits:Repeated Customers: If a homeowner needs help raking(耙地) this year, hell probably want help again next year. Your child should be able to maint
6、ain a regular set of customers after one season.Safety: Yard work is generally safer than a lawnmowing job. Without having to operate machines, your child will be much safer.What Kids Learn About Money: Because of the variability(变动) in pay, your child will need to learn how to negotiate(谈判) a fair
7、price with homeowners if they ask.LifeguardBenefits:Responsibility: Kids learn a lot about responsibility when lifeguarding. They are within rights to tell whether a certain activity is safe and are allowed to take action as they see fit.Exercise: Lifeguards need to be proficient at swimming and mus
8、t exercise to stay in shape.What Kids Learn About Money: To be a lifeguard, one must be certified. Your child may have to pay for lifeguard training, although some employers provide it onsite.【解题导语】本文介绍了几个适合孩子们在暑假里锻炼的工作。1Which one is not the benefit of selling lemonade or cookies for children?ATo le
9、arn how to run a business.BTo own repeated customers.CTo learn profit and loss.DTo lower the risk of losing money.B解析:细节理解题。根据第一部分中的Creates a concept of running a business可知A正确;根据The things used to make.可知C、D项正确;B项是第二部分的内容。故选B项。2Which is suitable if you want your child to learn communication and neg
10、otiation?ALemonade/Cookie StandBYard WorkCLifeguard DAll of the aboveB解析:推理判断题。根据Yard Work中的Because of the variability(变动) in pay, your child will need to learn how to negotiate(谈判) a fair price with homeowners if they ask.可知,孩子可以从这项体验中学会交流和谈判。故选B项。3If your kid wants to be a lifeguard, he or she has
11、 to do all the following except Akeeping a good figureBexcelling at swimming Creceiving training for freeDlearning to take action when necessaryC解析:推理判断题。根据第三部分中的They are within rights to tell whether a certain activity is safe and are allowed to take action as they see fit.和Lifeguards need to be pr
12、oficient at swimming and must exercise to stay in shape.可知,lifeguard所需要的条件。故选C项。BI am 26. Im clear that Im never going to catch up with Mother Teresa. But I want to do something to help people every single day like her.Everybody thinks we just serve food and soda. The safety training is serious and
13、stressful. Caring for 49 people in a business class in 90 minutes is not easy. I had a roommate who was a waitress; she just left a candle and a table cloth burning, and I used a fire extinguisher(灭火器) to put out the fire. If something goes bad at her job, she calls the police. But if something happ
14、ens up in the air, its up to us.Im single and have no kids. Ive flown every Christmas since 1995. If I fly, someone else can be with their kids. Christmas in an airport can be depressing, but its the little things that make a difference.Were not robots. Its hard to put on a smile and just pretend ev
15、erything is great when it isnt. Ive seen coworkers lose a family member the day before a trip and just pull themselves together (take control of their feelings and behave in a calm way). At the end of a 14hour flight, its like, “It was really nice to help you, but Im ready for you to get off the pla
16、ne.” Those last 15 minutes can be the longest 15 minutes of your life. You cant wait to turn off the flight attendants voice and get something to eat without anyone saying “Excuse me.” Sometimes I go all day and never hear a “please” or a“thank you.” When you say “thank you”, its huge. It makes us f
17、eel like you actually see us as fellow humans. Were up there together at a height of 30, 000 feet, enjoying the miracle(奇迹) of the modern flight.【解题导语】作者是一位飞行人员。作者在本文中讲述了自己工作的辛苦和复杂。4Whats the authors attitude towards Mother Teresa? AGrateful.BFearful.CDoubtful. DAdmiring.D解析:观点态度题。根据文中第一段的Im clear t
18、hat Im never going to catch up with Mother Teresa. But I want to do something to help people every single day like her.可知, 作者的态度是崇拜的。5How did the author like her roommates job? AIt was the same as hers.BIt was more interesting than hers.CIt was easier than hers.DIt was more serious than hers.C解析:推理判
19、断题。根据文中第二段的she just left a candle and a table cloth burning, and I used a fire extinguisher (灭火器) to put out the fire.可知, 室友的工作比自己的要容易得多。6Why does the author fly every Christmas? ABecause she has nowhere to go.BBecause shes trying to be a helpful coworker.CBecause she owes her coworkers some favors.
20、DBecause shed like to earn more money.B解析:推理判断题。根据文中第三段的Im single and have no kids. Ive flown every Christmas since 1995. If I fly, someone else can be with their kids.可知, 作者在圣诞节也要飞是为了让其他同事可以和孩子在一起。故选B项。7What does the author imply by saying the underlined sentence “Were not robots.” ? AFlight attend
21、ants are not stronger than robots.BFlight attendants also experience emotions.CFlight attendants get tired while robots dont.DFlight attendants need to rest now and then.B解析:推理判断题。根据画线句子后的Its hard to put on a smile and just pretend everything is great when it isnt.可知, 飞行人员也有自己的感情, 当发生了不好的事情时, 装出一副笑脸
22、是很难的。 语法填空Russian artist Svetlana Petrova has become 1. (know) for her online artwork of famous paintings featuring her big cat Zarathustra. She explains why she first created the artwork and how digital technology is helping to create new art forms.“I 2. (lose) my mother a few years ago. I got 3. (
23、terrible) depressed after her death. A friend advised me 4. (make) an art project with the cat my mother left me because hes so funny.”“Ive had cats before and included them in my work, like playing in theatre shows. But I thought, 5. can I do with Zarathustra, because hes so fat?”“Zarathustra likes
24、 posing(摆姿势) and is a really 6. (intelligence) cat. He likes to lie on his back and make strange 7. (face) like hes speaking with somebody, so I began taking photos 8. him and inserted them into paintings. I made a website, and now Zarathustra is all over the Internet!”“Now we have special photo ses
25、sions with a professional photographer and a team 9. entertain Zarathustra.”“People usually think art is something they cannot touch, but there is a lot of art in the Internet world. For me it was a(n) 10. (possible) to create something beautiful and make people investigate something new and interes
26、ting, and try and create some art themselves.”1known解析:考查过去分词作表语。设空处作表语,因为know与Svetlana Petrova之间是逻辑上的动宾关系,故填known。2lost解析:考查一般过去时。由a few years ago可知,设空处表示的动作发生在过去,应用一般过去时,故填lost。3terribly解析:考查副词。设空处作状语修饰形容词depressed,故填副词terribly。4to make解析:考查不定式作补语。advise sb. to do sth.意为“建议某人做某事”。5What解析:考查疑问词。设空处
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436007.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋人教版九年级语文上册同步作业课件:21智取生辰纲(共27张PPT).ppt
