2019-2020学年同步人教版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 1 课时跟踪检测(二) WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版高中英语选修八培优新方案练习:UNIT 课时跟踪检测二 WARMING UP 2019 2020 学年 同步 人教版 高中英语 选修 八培优新 方案 练习 UNIT
- 资源描述:
-
1、Unit 1课时跟踪检测(二) Warming Up & Reading Language Points.单词拼写或根据提示写出单词的正确形式1Graduates from Tsinghua University have distinct (明显的) advantage when applying for jobs in famous companies.2The majority (大多数) of people interviewed prefer watching TV to listening to radio.3The most popular means (方式)of transp
2、ortation are bikes and buses.4(2017江苏高考)In the north of India, the population is booming (处于迅速发展时期) due to high birth rates.5We have only a small percentage (百分比) of foreign books.6If other people can endure hardship (困苦), why cant you?7The ship passed through the_strait (海峡) between two islands.8Mo
3、st racial (种族的) discrimination is based on ignorance.9Only about 20 of the people voted in the local government election (elect)10Immigration (immigrate) is a controversial issue in many countries.选词填空a large percentage of, in the majority, make a life, keep up, by means of, live on, in addition 1Yo
4、ure required to practise playing basketball five hours a day. In_addition,_strength training exercises are recommended at least twice a week.2You cant live_on 200 calories a day, or you will be starved to death in a long time.3More and more people tend to communicate with each other by_means_of the
5、Internet.4Although they had a lot of trouble with the new system, they still kept_up their spirits.5Many young people are going to big cities to make_a_life for themselves.6In this club, young women members are in_the_majority,so men have not much right to decide on things.7A_large_percentage_of_sch
6、ool books now have pictures, so they look more attractive.完成句子1The local army men helped the victims of the earthquake by_means_of rebuilding their houses.当地的军人用重建房屋的办法帮助震区灾民。2The picture reminded_me_of_what I had experienced in the village.这幅画使我想起了我在那个村子里的经历。3I know you find the subject difficult,
7、but_that_is_why you should work harder at it.我知道你觉得这门学科很难学,但这就是你要更加努力钻研它的理由。4It_is_reported_that more than 200 people died in the air crash.据报道,有两百多人死于这次空难。5It_is_Li_Na_that has made more and more Chinese people interested in tennis.是李娜使越来越多的中国人对网球感兴趣。.阅读理解ASeagulls are flying overhead. Not far away
8、, a boat is making a big noise. The sounds of people talking and laughing are everywhere. The smell of popcorn is carried on the fresh and pleasant wind blowing off the lake. Duluth is a city full of sights, smells, and sounds. My family visits it often, but each time it is a new adventure.Duluth, M
9、innesota, was founded in 1870. Located at the southeast corner of the St. Louis County, on Lake Superior, Duluth is the third largest city in Minnesota, with a population of 86,918. It was named after Daniel Sieur Du Lhut, a French explorer.Native American settlements were first found in the area by
10、 French explorers in the late 1600s. Soon after, Duluth became an important trade and shipping center for the timber (木材) industry. In 1865, iron was discovered, making Duluth a major ore (矿石) shipping point. When the St. Lawrence Seaway opened in 1959, it became one of the Great Lakes leading ports
11、 for exporting grain.Tourism is very important to Duluth. People are attracted to its natural scenery, as well as the museums, zoos, and of course, the many gift shops downtown. Duluth is the home of the Great Lakes Aquarium, which is the only allfreshwater aquarium in the United States. However, th
12、e Aerial Lift Bridge is the thing that most people want to see when they visit. Standing nearly 400 feet tall, it is a spectacular feat (功绩) of engineering. The Lake Superior Maritime Museum, where youll find more about ore boats, the lift bridge, and other things, is just a short walk away from the
13、 bridge. If you visit Duluth in the winter, you can go to Spirit Mountain to ski or snowboard.From bridges to museums, zoos to shops, Duluth has it all. No matter what your interests are, Duluth has something for everyone.语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了美国明尼苏达州的城市杜鲁斯市的发展历史及其主要旅游景点。1How does the author introduce
14、the topic of the text?ABy giving examples.BBy giving a summary.CBy giving a description.DBy making comparisons.解析:选C写作手法题。分析第一段,作者描述了在杜鲁斯市的所见所闻,以此引出文章的话题。2Who was Daniel Sieur Du Lhut?AThe leader of Native Americans.BThe founder of Duluth, Minnesota.CThe person who gave a name to Duluth.DOne of the
15、first French explorers to Duluth.解析:选D细节理解题。分析第二段和第三段可知,杜鲁斯市以法国探险家Daniel Sieur Du Lhut的名字命名,说明他应该是最早到达杜鲁斯市的法国探险家之一。3Why do most people go to see the Aerial Lift Bridge?AIt is near a famous museum.BIt is a masterpiece of engineering.CPeople can overlook Duluth on it.DIt is the highest building in Dul
16、uth.解析:选B细节理解题。由倒数第二段“Standing nearly 400 feet tall, it is a spectacular feat of engineering”可知,这座桥是一个建筑奇观。4The text is likely to appear in _.Aa news reportBa tourist guideCa history paper Dan art show review解析:选B文章出处题。本文主要介绍了杜鲁斯市的发展历史及其主要旅游景点,最有可能出现在旅游指南上。BOn October 24, 1929 “Black Thursday” a wav
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436552.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
