2019-2020学年同步译林版高中英语必修二培优新方案练习:UNIT 2 WISH YOU WERE HERE 单元质量检测(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版高中英语必修二培优新方案练习:UNIT WISH YOU WERE HERE 单元质量检测二 WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 译林版 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、单元质量检测(二)(时间:100分钟满分:120分).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AIf youre traveling with kids or teenagers in London, many London hotels have amazing services and features to help the family holiday, offering services to kids as well as games, bike hire and free ice cream!Athenaeu
2、mThe fivestar Athenaeum is a brilliant family hotel, particularly with the addition of its kids services.Even before you arrive, theyll be in touch to make sure your kids have their favorite DVDs, treats and anything else to keep them happy.And they can arrange your perfect family activities, from b
3、ike hire to theater tickets.NovotelNovotels family rooms are designed to accommodate two adults and two children.Accommodation and breakfast are free for under16s (up to two staying in their parents room)You can also enjoy a late checkout at 5 pm. on Sundays, and while you lie in, the kids can enter
4、tain themselves with the Cartoon Network.Chessington Safari HotelAt Chessington Safari Hotel, kids will love staying in an African adventurethemed room, having breakfast, overlooking the animals of the Wanyama Reserve, watching familyfriendly movies and getting into the theme park before it opens.Th
5、e RitzKids at the Ritz are treated just as well as their parents, if not better! Children can enjoy computer games and DVDs, free ice cream and their own bathrobes and slippers.Under16s can stay for free in their parents bedroom, depending on the room type.Marlin ApartmentsMarlin Apartments operate
6、more than 700 serviced apartments in London.Apartments are all within five minutes walk of the Tube (Good for tired little legs!) with flat screen TVs,fully equipped kitchens and free WiFi.Oneor twobedroom family apartments have extra room for folding beds in the living area.语篇解读:本文是一篇应用文。主要介绍了伦敦五家各
7、具特色的酒店。1Before you check in Athenaeum, _.Ayou should ask about the kids servicesByou can buy bikes and order theater ticketsCyou will be asked about what your kids likeDyou must arrange your family activities解析:选C细节理解题。由第二段可知,你到达之前,他们会与你联系,以便于弄清楚你孩子最喜欢的DVD、吃的东西和其他让孩子们开心的东西。因此他们会提前了解你孩子的喜好,C项(向你了解孩子喜
8、欢的东西)符合题意。2If your kids love to see animals, you will choose _.AAthenaeumBChessington Safari HotelCNovotelDThe Ritz解析:选B细节理解题。由第四段可知,孩子们会喜欢待在以非洲冒险为主题的房间里,吃早餐,俯瞰Wanyama自然保护区里的动物。因此如果你的孩子喜欢动物的话,你应该选择Chessington Safari Hotel,故选B项。3If you choose to stay at Marlin Apartments, _.Ayou can enjoy the best se
9、rvice in LondonByou can enjoy free ice creamCyou can have an extra room for freeDyou can surf the Internet free of charge解析:选D细节理解题。根据最后一段中的“Apartments are all .fully equipped kitchens and free WiFi.”可知,Marlin Apartments有设备齐全的厨房和免费的无线网络,故D项(你能够免费上网)正确。BIn Canada you can find dogs, cats, horses, etc.
10、 in almost every family. These are their pets. People love these pets and have them as their good friends.Before they keep them in their houses, they take them to animal hospitals to give them injections so that they wont carry disease. They have special animal food stores, though they can get anima
11、l food in almost every kind of stores. Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food. When you visit peoples houses, they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them. You will also find that almost every family has a bird feeder in their g
12、arden. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. They are free to come and go and nobody is allowed to kill any animal in Canada. They have a law against killing wild animals. If you killed an animal, you would be punished. If an animal happened to get run over by a car, people w
13、ould be very sad about it.People in Canada have many reasons to like animals. One of them might be: Their family ties are not as close as ours. When children grow up, they leave their parents and start their own life. Then the old will feel lonely. But pets can solve this problem. They can be good f
14、riends and never leave them alone.语篇解读:本文主要讲述了宠物在加拿大人心中的重要地位以及加拿大人热爱动物的具体表现。4The passage mainly talks about _.Ahow to keep pets away from diseaseBpets in CanadaChow to take good care of petsDlife of the old in Canada解析:选B主旨大意题。文章第一段就概括出了本文的主要内容:加拿大人喜欢养宠物。故选B。5Canadians give their pets injections bef
15、ore keeping them at their houses because _.Athe pets are sickBthe pets are wildCthey want to stop them from carrying diseaseDthey want them to sleep on the way home解析:选C细节理解题。根据第二段第一句“Before they keep them . so that they wont carry disease”可知选C。6This passage shows that Canadians _.Alove animalsBofte
16、n kill animalsChate animalsDdont keep pets inside their houses解析:选A推理判断题。通读全文尤其是第一段“People love these pets and have them as their good friends.”和最后一段“People in Canada have many reasons to like animals.”可知加拿大人很喜欢动物。故选A。7In Canada, children leave their parents when they grow up because _.Atheir parent
17、s houses are too smallBthey dont love their parents any moreCthey can only find jobs far from their parentsDthey start thein own life and dont have to depend on their parents any more解析:选D推理判断题。根据最后一段“When children grow up, they leave their parents and start their own life.”可以推断出选D。CRoute 66 is home
18、 to some of the oldest roadside attractions.Here are some attractions you should see along the Mother Road: Paul Bunyan and a Hot DogRoute 66 travelers pass by many fiberglass giants right along the road.These giants, built in the 1960s, were a popular form of advertising.The first fiberglass giant
19、was a “Paul Bunyan” figure.Paul Bunyan is a famous lumberjack (伐木工人)It originally advertised the Paul Bunyan Cafe.Paul Bunyan still stands there today, nearly six meters tall, with one giant hot dog in hand.Crown Candy KitchenCrown Candy Kitchen has been serving Route 66 travelers from the very begi
20、nning.The familyrun shop opened more than 100 years ago.On weekends, people sometimes wait in line for a table for over an hour.Luckily there is free entertainment right outside.The Worlds Largest Rocking ChairJust off the road sits an almost 13metertall rocking chair.The structure was completed in
21、2008 on April Fools Day.The same year, the Guinness Book of World Records awarded it the title of “Worlds Largest Rocking Chair”People are not permitted to climb the chair.We suspect, however, that it probably happens once in a while when no one is watching.Big Texans Steak ChallengeSince 1960, it h
22、as appealed to travelers with a big love of beef.It is hard to miss the restaurant or the giant cow statue that sits out front.What has made this steak famous: a “free” 2kilogram steak.There is one trick: the steak is only free if you can eat the entire thing in one hour.A special table is in the mi
23、ddle of the restaurant for the diners who accept the challenge.Since 1990, more than 9,000 diners have eaten the entire 2kilogram steak.语篇解读:在美国66号公路(Route 66)的路边,有许多古老并且吸引人眼球的景点,文章介绍了其中的四处。8What did the “Paul Bunyan” figure advertised?AA farm.BA factory.CA cafe. DA restaurant.解析:选C细节理解题。根据第二段中的“It
24、originally advertised the Paul Bunyan Cafe.”可知,它是为一家咖啡厅做广告。9What can we inferred from the text?APaul Bunyan has a preference for hot dogs.BCrown Candy Kitchen is very popular with people.CThe rocking chair is so large that no one can climb it.DThere is a large cow statue in the Texan restaurant.解析:选
25、B推理判断题。根据第三段中的“On weekends, people sometimes wait in line for a table for over an hour.”可知,这家餐馆非常受欢迎,在周末,有时候人们要排队等候一个多小时才能就餐。10How can you get a free steak?ABy climbing the giant cow statue in one hour.BBy advertising the restaurant for one hour.CBy eating the large steak in one hour.DBy attracting
26、9,000 diners in one hour.解析:选C细节理解题。根据最后一段中的“ .the steak is only free if you can eat the entire thing in one hour.”可知,如果你能在一个小时之内吃掉这块2千克的牛排,那么牛排将会免费,故C项正确。11Among all the attractions, which one has the longest history?APaul Bunyan and a Hot Dog.BCrown Candy Kitchen.CThe Worlds Largest Rocking Chair.
27、DBig Texans Steak Challenge.解析:选B推理判断题。第一处景点建于20世纪60年代;第二处景点是在100多年前开张的;第三处景点于2008年愚人节完成;第四处景点建于1960年。由此可知第二处景点历史最为悠久。DAre you dreaming of taking a trip on your own? Here is some advice on how to make your onceinalifetime journey and how to stay safe when you get there.Before you begin to look at pl
28、aces, activities and plane tickets, you must set a budget.When you search through the websites about travelling, it can be so easy to add another week here or there, or choose an extra activity.Setting a budget can avoid (避免) creating a huge bill, which starts very small.With so many countries on th
29、is planet, it is difficult to decide where to go.By narrowing down your search to voluntary (自愿的) work or a relaxing holiday, you can save a lot of time looking through websites.After deciding where to go, you need to research the country.Find out when each season is.It would be disappointing if you
30、 were taking part in an outdoorbased activity and it rained most days.Look into medical information, as you may need certain medicine for certain countries.Above all, make sure you can afford to go to this country and take part in the activities you have dreamt about.Dont raise your hopes too high b
31、efore you know for certain it is within your budget.By carrying a credit (信用) card with you at all times, it is possible to stop yourself getting lost.Mobile phones are very important as well.However, do not depend completely on them, since electronic machines can break without warning.Therefore, al
32、ways carry a list of emergency (紧急情况) phone numbers, names and addresses.Finally, learn a little of the language.Dont expect that the people there speak your own language.After all, you are in their country.语篇解读:本文是一篇说明文。主要给出了一些独自旅行的建议。12What is the best title for the passage?ATake a Relaxing TripBS
33、ave up to Travel AloneCCreate a Pleasant TripDPrepare for Travelling Alone解析:选D标题归纳题。根据第一段中的“Here is some advice on how to make your onceinalifetime journey and how to stay safe when you get there.”可知,本文主要给出了一些独自旅行的建议。故选D项。13From the passage, we can know that _.Atravelling in a foreign country costs
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436824.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
