分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型2019版英语人教版必修5训练:第五单元检测(B) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437001
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:100.25KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版英语人教版必修5训练:第五单元检测B WORD版含解析 2019 英语 人教版 必修 训练 第五 单元 检测 WORD 解析
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家第五单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Excuse me.Can you tell me where the South Street is,please?W:Take the second turning on the left.M:Is it far?W:No,its on

    2、ly about five minutes walk from here.1How far is the South Street from here?A.Its about five minutes walk from here.B.Its five kilometres from here.C.Its fifteen miles from here.答案:AM:What can I do for you?W:Is Mrs Brown in?M:No.She is not in,Im afraid.W:Could you take a message for her,please?M:Yes

    3、,of course.2Who is the woman hoping to get in touch with?A.Mr Brown.B.Mrs Brown.C.The man himself.答案:BM:Does this bus go to the railway station?W:No,youll have to get off at the bank and take No.65.M:Can you tell me where to get off?W:Its the next stop but one.3Where should the man get off?A.At the

    4、next stop.B.At the next stop but one.C.Right here.答案:BW:East Beijing Road,please.I have to be at the No.1 Middle School by 9 oclock.M:I cant promise,but Ill do my best.W:Is it far from here?M:Not so far,but the traffic is often heavy at this time of day.4Where are the man and woman?A.At home.B.In an

    5、 office.C.In a taxi.答案:CM:Hi,Laura.How are you today?W:Terrible.I gave up my job.M:You mean you have left Mr Brown?W:I cant work for him any more.5What happened to the woman?A.She found a new job.B.She gave up her job.C.She felt terrible yesterday.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个

    6、小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:May I take your order now,sir?M:Yes,please.Ill have the roast beef.W:Yes,sir.Any vegetables?We have cauliflower,carrots,Chinese vegetables and baked potatoes.M:Cauliflower and baked potat

    7、oes,please.W:Would you care for some soup?M:Chicken noodles,please.W:Could I get you anything else?M:One apple pie and a cup of coffee.W:Yes,sir.6How many kinds of vegetables did the man order?A.Two.B.Three. C.Four.答案:A7What drink did the man order?A.Milk.B.Wine.C.Coffee.答案:C听第7段材料,回答第8至10题。W:Which

    8、subject do you like best at school?M:Computer studies.W:Why?M:I can log onto the web and get a lot of information.W:Do your classmates like the subject?M:Yes.More boys than girls like the subject.W:Why dont many girls like computers?M:Hmm,girls and machines never mix.Girls are romantic and most of t

    9、hem like arts.8Which subject does the man like at school?A.Maths.B.Arts.C.Computer studies.答案:C9Which of the following is true?A.Most girls like machines.B.More boys than girls like the computer.C.More girls than boys like the computer.答案:B10Why do most girls like arts?A.They are romantic.B.They are

    10、 pretty.C.They are silly.答案:A听第8段材料,回答第11至13题。W:Can I help you?M:Yes,I wonder if you could look at my leg.W:Whats the matter with it?M:Oh,terrible!It was burnt in a fire.W:Had you done anything for it before you came to me?M:No,nothing.I didnt know what to do.W:OK,put it higher.Let me examine it and

    11、 put some medicine on it.M:Ah,I feel a great pain here.Would you mind me lying down?W:Of course not.Luckily it is not badly burnt.M:But I feel so bad.W:Just stay in bed until next Friday.Dont move a bit.M:But Im going to play in a football match next week.W:No,you cant do that!Take these red pills t

    12、hree times a day,one each time;these white ones twice a day,one each time.Then come to see me in two days.M:Oh.Terrible!Terrible!I hate that!W:Calm,please!You wont be well unless you take them.11What happened to the man?A.His leg was burnt in a fire.B.He caused a terrible fire.C.He hurt himself in a

    13、 football match.答案:A12What do you think the man is going to do next week?A.He is going to play a football game.B.He is going to watch a football match.C.He may be a member of a football team.答案:A13In the end,why does the man keep saying “terrible”?A.Because he is in pain.B.Because he dislikes the do

    14、ctor.C.Because he doesnt feel like taking the pills.答案:C听第9段材料,回答第14至16题。M:Hello,Carol.What seems to be the trouble?W:So kind of you to come to see me.I dont know whats wrong.Three days ago,while planting roses in the garden,it rained and I got completely wet,and Ive had a cough since that night.Now

    15、 I ache all over.M:Well,let me take a look at you.Are you still coughing a lot?W:Yes,and my stomach has been upset.In addition,I always feel sick.M:Hmmm.Youre running a high fever,Im afraid.W:Oh,no wonder Ive got a hot face.M:Well,Carol,I think youve got the flu.These days there has been a lot of fl

    16、u going around.I want you to stay in bed for at least two days,drink plenty of water,and take the medicine three times a day.Ill look in on you tomorrow morning.W:Very good.Thank you so much.14What is the man?A.A nurse.B.A doctor.C.A chemist.答案:B15What is wrong with the woman?A.She is wet all over.B

    17、.She has a bad headache.C.She has had a cough for three days.答案:C16What does the man tell the woman to do?A.Stay in bed for some time and take some medicine.B.Go around from time to time.C.Come to see him tomorrow morning.答案:A听第10段材料,回答第17至20题。Some countries have large numbers of earthquakes.Others

    18、dont have many;for example,there are few earthquakes in Britain.There is often a great sound during an earthquake.The ground moves and houses fall down.Sometimes thousands of people are killed in different ways.Earthquakes may also happen under the sea,or near volcanoes,but this is not always true.T

    19、he powerful forces inside the earth separate rocks and great waves appear.They travel long distances and are strong enough to break down houses and other buildings.Sometimes they break more buildings than the earthquake itself.A terrible earthquake happened in Assam,India,in 1986.The land near Shill

    20、ong suddenly moved 1.5 feet to one side,and then back again.It continued to act like this 200 times a minute.Few buildings could stand when that was happening and great stones flew four feet up into the air.17What can happen during an earthquake according to the passage?A.Many people get killed.B.Ma

    21、ny houses will fall down and the ground usually moves.C.Both A and B.答案:C18What do you think of the powerful forces inside the earth?A.Theyre as strong as earthquake itself.B.Sometimes theyre stronger than earthquake itself.C.Theyre always stronger than earthquake itself.答案:B19In which year did a te

    22、rrible earthquake happen in Assam?A.In 1980.B.In 1988.C.In 1986.答案:C20How often did the land near Shillong move?A.20 times a minute.B.12 times a minute.C.200 times a minute.答案:C第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AYou may need to give first aid.First aid is de

    23、fined as the emergency care given to a sick or injured person.The goals of first aid are to prevent death and to prevent injuries from becoming worse.Each emergency condition is different.However,the following rules apply to any kind of emergency.1.Be aware of your limitations.Do not try to do more

    24、than you are able to.Nor should you do things if you are unfamiliar with them.Do what you can under the conditions at the time.2.Stay calm.Acting calmly will help the victim feel safe.3.Make a quick look to see if the victim is bleeding,and if there is a pulse.4.Keep the victim lying down and do not

    25、 move him or her.You could make an injury worse if you move the victim.5.Take necessary emergency steps.6.Call for help or ask someone to make the SOS system(急救系统) start.7.Do not move clothing unless you have to.If clothing must be removed,tear the clothes along the seams(线缝).8.Keep the victim warm.

    26、Cover the victim with a blanket.Coats and sweaters can be used if a blanket cannot be found.9.Reassure(使安心) the victim.Explain what is happening and that help has been called.10.Do not give the victim any food or fruit.11.Keep the bystanders(旁观者) away from the victim.If bystanders want to have a loo

    27、k,offer advice,and say something about the victims condition,the victim may believe that the condition is worse than it really is.21The main idea of the passage is.A.how to save a manB.what to do when an accident happensC.how to call for helpD.how to give first aid答案:D解析:主旨大意题。通读全文便知本文主要讲述如何进行急救。22W

    28、hich of the following is TRUE?A.You should do more than what you can to help the injured in emergency conditions.B.Dont remove the clothes of the injured whatever happens.C.It is necessary to keep the victim warm.D.If the injured feels hungry,you should give him or her some food.答案:C解析:细节理解题。从急救知识中的

    29、第1、7、8、10条可知C项是正确的。23When a person is badly injured on the road,you should.A.move him or her to a safe placeB.do whatever you want to do freelyC.not move him or herD.make the injured stand up答案:C解析:细节理解题。由急救知识中的第4条可知,当有人在路上受了重伤,你不应该挪动他或她。24The most important purpose of first aid is.A.to prevent deat

    30、hB.to keep the injured calmC.to help the victim stay in a safe placeD.to see if the injured is still living答案:A解析:细节理解题。从第一段第三句话可知,急救的最重要的目的就是预防死亡。BThe Sidamo lark(非洲云雀),discovered by scientists in 1968,is known only from a small area of southern Ethiopia.The bird is one of the most ancient types of

    31、 lark known anywhere.The Sidamo lark has brown feathers.Male and female Sidamo larks look alike.It calls with a series of quick and short sounds,typically heard as it flies high in the air.The Sidamo lark has very special habitat requirements,having only been found in grassland with a few bushes.For

    32、 thousands of years,both the wild animals and humans kept the grasslands in good condition.This habitat is now being destroyed.Wild animals are too few to stop bushes regrowing,while increasingly developed agriculture is damaging the grasslands.It is thought to have a very small population now.The S

    33、idamo lark could soon be the first bird on mainland Africa to die out since modern records began.Research has found that just a few hundred of the larks survive in Ethiopia.Unless action is taken to save it,the bird will disappear.It will be the first recorded bird dying out on the continent.To save

    34、 the bird from extinction,environmentalists have suggested the creation of small fields in which cattle could eat grass.This would stop damage to the grassland and protect the grass cover.Bushes should also be removed,while a limit should be placed on crops coming further into the birds habitats.25W

    35、hich of the following is TRUE about the Sidamo lark?A.It has existed on earth for a little more than 40 years.B.It is found only in southern Ethiopia.C.It is the most ancient type of lark.D.It is found all over African mainland.答案:B解析:细节理解题。从文章第一段可知,只有B项正确,非洲云雀只生活在埃塞俄比亚南部。26What kind of habitat does

    36、 the Sidamo lark need?A.Grassland with thick bushes.B.Grassland with no bushes.C.Grassland covered with bushes here and there.D.Grassland with a few bushes.答案:D解析:细节理解题。由文章第二段第四句话可知,非洲云雀需要在有少量灌木的草原上生存。27What do we know about the Sidamo larks habitat now?A.It is under good protection now.B.It has bee

    37、n replaced by small fields in which cattle eat grass.C.It is being damaged by agriculture.D.It has been removed to some other places.答案:C解析:细节理解题。从文章第二段倒数第二句话可知,非洲云雀的栖息地因为不断发展的农业而受到了破坏。28We can infer from the passage that .A.too many bushes are harmful to the survival of Sidamo larkB.Africa has the

    38、most kinds of lark in the worldC.larks only exist in African mainlandD.larks are found where there is grassland答案:A解析:推理判断题。从文章第二段倒数第二句话中的“Wild animals are too few to stop bushes regrowing.”可知,灌木疯长对云雀的生存不利。CFirst aid means the aid or the help that can be given to an injured person first,that is,befo

    39、re any other help arrives.Nowadays there is usually a telephone not far away and the first we should do,if a serious accident happens,is to call for an ambulance.Sometimes quick action by us may save someones life.Shock.People often suffer from shock after receiving an injury,sometimes even when the

    40、 injury is a small one.The face turns grey,and the skin becomes damp and cold.They breathe quickly.They should be kept warm.Cover them with a blanket and give them a warm drink.Broken bones.Do not move the patient.Send for an ambulance at once.Bleeding.A little bleeding doesnt harm.It washes dirt fr

    41、om the wound.But if the bleeding continues,try to stop it by placing a clean cloth firmly over the wound until the bleeding stops or help arrives.Poison.A person who has taken poison should be taken to a hospital at once.With some poisons,sleeping pills,for example,it is a good thing to make the pat

    42、ient throw up by pressing your fingers down his throat.Remember:When an accident happens,send someone to telephone for an ambulance at once.Keep the injured person warm and quiet.Give him plenty of air.Do not let other people crowd around him.29How many common accidents are mentioned in this passage

    43、?A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.答案:C解析:细节理解题。由文章第二、三、四、五等段落的首句可得出答案。30If someone goes into shock after receiving an injury,youll find that .A.the face turns greyB.the skin becomes damp and coldC.the patient breathes quicklyD.All of the above.答案:D解析:细节理解题。由文章第二段第三、四句“The face turns grey,and the skin bec

    44、omes damp and cold.They breathe quickly.”可得出答案。31Which of the following statements is WRONG according to the passage?A.First aid means to give an injured person necessary help at once before the doctor comes.B.If an injured person goes into shock,we must try to keep them warm.C.Dont move the injured

    45、 person if he has broken his legs.D.When a person has taken poison,we must make him throw up.答案:D解析:推理判断题。由文章第五段第三句可知并非是让吞了任何毒药的人都呕吐,而只是说对一部分毒药来说这种方法是可以的。32The passage mainly tells us .A.some advice on how to deal with common accidentsB.some facts about some common accidentsC.some examples of common

    46、 accidentsD.something we must remember答案:A解析:主旨大意题。非常明显本文就是告诉读者面对一些常见的事故,如休克、骨折、流血和吞毒药等应采取怎样的急救措施。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Recently some American scientists have given a useful piece of advice to people in industrialized nations.They say people should eat more of

    47、 the same kind of food eaten by humans living more than 10,000 years ago.33.The scientists say that the human life has changed greatly.Our bodies have not been able to deal with these changes in lifestyle and this have led to new kinds of sicknesses.34. So they are called “diseases of civilization(文

    48、明病)”.Many cancers and diseases of the blood system are examples of such diseases.Scientists said that people in both the Old Stone Age and the New Stone Age enjoyed very little alcohol(酒精)or tobacco(烟草),probably none.35. However,a change in food is one of the main differences between life in ancient

    49、 times and that of today.Stone Age people hunted wild animals for their meat,which had much less fat than domestic ones(家养的).They ate a lot of fresh wild vegetables and fruit.They did not have milk or any other dairy products,and they made very little use of grains. 36. We eat six times more salt th

    50、an our ancestors(祖先).We eat more sugar.We eat twice as much fat but only one third as much protein and much less vitamin C.37. But scientists say that we would be much healthier if we eat much the same way the ancient people did,cutting the amount of fatty,salty and sweet food.A.In stone Age people

    51、lived a simple life.B.But today,we enjoy eating a lot of these.C.In that case,they would live much healthier.D.Ancient people also got lots of physical exercise.E.These new sicknesses were not known in ancient times.F.People today probably dont want to live like our ancestors.G.Modern people used to

    52、 suffer from “diseases of civilization”.答案:3337 CEDBF第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。Everyone wants to be healthy and happy.38,illness or accidents may occur without any39.Frequently the person who is40can be cared for at home if there is

    53、someone who can41him under the doctors42.Sometimes arrangements can be43for a visiting nurse to give the necessary44once a day,or often,if necessary.The responsible one at home45on with the rest of the care during the interval (间隔) between the nurses 46.The rapid diagnosis (诊断) and47treatment on the

    54、 spot of an accident or sudden illness,48 waiting for the arrival of doctors,is called first aid and quite 49from the home nursing.When illness does come,the50family is affected.Many adjustments have to be made51the family routine neednt be disturbed (打乱) completely.Often it can be52with home duties

    55、 simplified (简化) to 53time and energy,thus reducing strain (压力) on the family.The 54work for giving nursing care is usually55by one person,frequently the mother.56,in order that she may have some rest,or57 she herself is ill,other members of the family should learn how to help when sickness occurs.3

    56、8A.SometimesB.UnfortunatelyC.ActuallyD.Naturally答案:B解析:sometimes的含义是“有时”;unfortunately的含义是“不幸地”;actually的含义是“事实上”;naturally的含义是“自然地”。由上文的“人人都想健康快乐”,然后笔锋一转,“,疾病和事故却会降临”,上下文有明显的句意转折,只有unfortunately可以表达出这层含义。39A.reasonB.noticeC.warningD.signal答案:C解析:reason表示“原因”;notice的含义是“通知”;warning的含义是“警报”;signal的含义

    57、是“信号”。without warning是“没有预兆;没有警报”,“疾病和事故往往就是这样悄无声息地降临”,与上文中的“人人都想健康快乐”相呼应。40A.weakB.patientC.illD.healthy答案:C解析:weak表示“虚弱的”;patient的含义是“耐心的”;ill表示“生病的”;healthy的含义是“健康的”。因上文提到“疾病”,下文又提到“cared for”,由此可以推知C项正确。41A.wait forB.look forC.look afterD.look at答案:C解析:wait for表示“等待”;look for的含义是“寻找”;look after的

    58、含义是“照顾”;look at的含义是“看”。生病的人应是得到家人的照顾,即选择“look after”。42A.introductionB.controlC.decisionD.direction答案:D解析:introduction的含义是“介绍”;control的含义是“控制”;decision的含义是“决定”;direction的含义是“指导”。家人对病人的照顾,应在医生的指导(direction)下进行。43A.doneB.madeC.placedD.supplied答案:B解析:词组make arrangements为固定短语,意思是“做安排”;动词do,place和supply均

    59、不和arrangements连用。44A.lookB.cureC.treatmentD.training答案:C解析:look的含义是“看”;cure的含义是“治愈”;treatment的含义是“治疗”;training的含义是“训练”。根据上下文意思,此处应指“治疗”。45A.worksB.carriesC.looksD.depends答案:B解析:work on表示“继续工作”;carry on的意思是“继续开展;继续进行”;look on的含义是“袖手旁观”;depend on的含义是“依靠”。由句意可知此处应用词组carry on。46A.wordsB.lettersC.visitsD

    60、.hopes答案:C解析:word表示“话语,单词”;letter的含义是“信件,字母”;visit的含义是“探望,参观”;hope表示“希望”。家人在家照顾病人,但护士还要按时过来看看,因此C项为正确答案。本句句意是“在护士探视的间隔里,家人要继续对病人进行护理”。47A.immediateB.quickC.earlyD.late答案:A解析:immediate的含义是“即刻的,直接的”;quick表示“迅速的”;early的含义是“早的”;late表示“晚的,迟到的”。一旦发生事故,我们应该立刻进行急救,因此应用immediate。48A.beforeB.whileC.earlyD.lat

    61、e答案:B解析:before表示“在之前”;while表示“在的时候”;early表示“早的”;late表示“晚的”。对伤口的处理应是在等医生到来的过程中。49A.similarB.differentC.urgentD.separate答案:B解析:similar的含义是“相似的”,常与to连用;different 的含义是“不同的”,常与from连用,表示“与不同”;urgent的含义是“紧急的”;separate的含义是“单独的,各自的”。此处指“急救和家庭护理有很大不同”。50A.bigB.halfC.wholeD.all答案:C解析:big表示“大”;half表示“一半”;whole的

    62、含义是“整个的”,位于冠词the的后面;all表示“所有的”,位于冠词the的前面。指整个家庭时要用“the whole family”。51A.andB.butC.unlessD.since答案:B解析:上下文有明显的转折关系。本句的意思是“需要做出许多调整,但正常的家庭常规没有必要被完全打乱”。52A.learnedB.triedC.solvedD.rearranged答案:D解析:learn表示“学习”;try表示“尝试”;solve的含义是“解决”;rearrange表示“重新安排”。既然不想完全打乱家庭常规,就必须对其进行重新安排。53A.saveB.wasteC.getD.lose

    63、答案:A解析:save表示“节省,拯救”;waste表示“浪费”;get表示“得到”;lose的含义是“失去”。将家庭事务简单化,目的是为了节省(save)时间和精力。54A.technicalB.entireC.allD.reasonable答案:B解析:technical的含义是“技术的,工艺的”;entire的含义是“整个的,完全的”;all的含义是“所有的”;reasonable表示“合情合理的”。表达整个一件事,应用entire。55A.gotB.doneC.madeD.sent答案:B解析:此处考查被动结构。do the work表示“做工作”;get the work的含义是“得

    64、到工作”;make和send不与the work连用。56A.ConsequentlyB.MoreoverC.UnexpectedlyD.However答案:D解析:consequently的含义是“因此”;moreover的含义是“此外”;unexpectedly的含义是“出乎意料地”;however的含义是“然而”。上下文的意思有着明显的转折关系,应用however。57A.in factB.in caseC.as a resultD.on the contrary答案:B解析:in fact表示“事实上”,在句子中做状语;in case是连词,意思是“万一”;as a result的含义

    65、是“因此”;on the contrary的含义是“相反”。由句意知此处应该用in case。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。The best way to deal with sports injuries is to keep them from happening in the first place.Knowing the rules of the game youre playing and using the right 58.(equip) can go a long way toward preve

    66、nting injuries.If you think youve been injured,pull 59.(you) out of the game or stop 60.(do) your activity or workout.Let a coach or parent know what happened in case you need to see a doctor.Serious head and neck injuries happen most often to athletes 61. play contact sports like football.Keep the

    67、injured person still with his or her head 62.(hold) straight while someone calls for emergency 63.(medicine) help.If the person 64.(lie) on the ground,do not try to move him or her.Your first question after a sports injury will 65.(probable) be,“When can I play again?”This depends on the injury and

    68、what your doctor tells you.Even if you cant return to your sport right away,a doctor might have suggestions and advice 66. what you can do to stay fit.Always check with your doctor 67. trying any activity following an injury.答案:58.equipment59.yourself60.doing61.who/that 62.held63.medical64.lies/is l

    69、ying65.probably 66.about/on67.before第四部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。A 9-year-old girl with leuke

    70、mia(白血病)will be leaving the world,and she completed her wishto marry a 7-year-old boy with same disease in America.Doctors announced that Cooper can only live a few weeks longer.Learned the news,Cooper made the most important decisionto marry the 7-year-old boy Jose.That is reported that Coopers “sw

    71、eetheart” Jose have on the whole recovered(恢复),but Cooper will die soon.Her mother Lisa said,“She was only 9 years old.I can do all which I can to realize her dream.”Although Jose is only 7 years old,but he promised to be a very good “bridegroom”.This unusual “wedding” was held in Sunday,February 22

    72、.The wedding hall was filled with flower and wedding gifts.答案:第一句:andbut;same前加the第二句:cancould第三句:LearnedLearning第四句:ThatIt;havehas第五句:whichthat第六句:去掉but第七句:inon第八句:flowerflowers第二节书面表达(满分25分)请根据下面的内容,以“A Traffic Accident”为题,写一篇100词左右的短文。昨天上午,假设你的朋友李华被一辆汽车撞伤而住进了医院。事情的经过是:昨天上午,李华正要穿过大街。他很小心,直到看到绿灯亮时才

    73、开始过马路。可他刚要走到街心时,右侧(right-hand side)突然出现了一辆轿车,径直向他开来。他躲闪(dodge)不及,被撞出了几米远。他被立即送进了医院,并动了手术。昨晚你去看他时,他虽已脱险,但仍脸色苍白。 参考范文A Traffic AccidentYesterday morning,I was surprised to hear that my friend Li Hua had been hit by a car and was in hospital then.The other day when he was going to cross a street,he was

    74、 very careful and didnt go until he saw traffic lights turn green.But hardly had he got to the middle of the street when he saw a car suddenly appear on his right-hand side and come directly towards him.It was too late for Li Hua to dodge.He was hit by the car and thrown a few meters away.He was sent to a hospital immediately and had an operation.When I went to see him last night,he was out of danger but still looked pale.Im looking forward to his recovery.- 15 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版英语人教版必修5训练:第五单元检测(B) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437001.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1