2019版英语人教版选修11训练:UNIT 3 FINDING THE CORRECT PERSPECTIVE 单元检测 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版英语人教版选修11训练:UNIT FINDING THE CORRECT PERSPECTIVE 单元检测 WORD版含解析 2019 英语 人
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第三单元检测(时间:60分钟满分:100分).阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)AIt was one of those terribly hot days in Baltimore.Needless to say,it was too hot to do anything outside.But it was also scorching in our apartment.This was 1962,and I would not live in a place with an air conditioner for another ten yea
2、rs.So my brother and I decided to leave the apartment to find someplace indoors.He suggested we could see a movie.It was a brilliant plan.Movie theaters were one of the few places you could sit all day andmost importantsit in air conditioning.In those days,you could buy one ticket and sit through tw
3、o movies.Then,the theater would show the same two movies again.If you wanted to,you could sit through them twice.Most people did not do that,but the manager at our theater,Mr Bellow,did not mind if you did.That particular day,my brother and I sat through both movies twice,trying to escape the heat.W
4、e bought three bags of popcorn and three sodas each.Then,we sat and watched The Music Man followed by The Man Who Shot Liberty Valance.Wed already seen the second movie once before.It had been at the theater since January,because Mr Bellow loved anything with John Wayne in it.We left the theater aro
5、und 8,just before the evening shows began.But we returned the next day and saw the same two movies again,twice more.And we did it the next day too.Finally,on the fourth day,the heat wave broke.Still,to this day I can sing half the songs in The Music Man and recite half of John Wayne and Jimmy Stewar
6、ts dialogue from The Man Who Shot Liberty Valance!Those memories are some of the few I have of the heat wave of 1962.Theyre really memories of the screen,not memories of my life.1In which year did the author first live in a place with an air conditioner?A.1952. B.1962.C.1972.D.1982.答案C解析细节理解题。根据文章第一
7、段“This was 1962,and I would not live in a place with an air conditioner for another ten years.”可知,那年是1962年,作者在没有空调的房子里又生活了十年。所以可以得知,作者第一次生活在有空调的屋子里应是1972年。2What does the underlined word “It” in Paragraph 3 refer to?A.The heat.B.The theater.C.The Music Man.D.The Man Who Shot Liberty Valance.答案D解析代词指代
8、题。根据文章第三段中“Then,we sat and watched The Music Man followed by The Man Who Shot Liberty Valance.Wed already seen the second movie once before.”可知,画线词it指的是上文提到的电影The Man Who Shot Liberty Valance,故D项正确。3What do we know about Mr Bellow?A.He loved children very much.B.He was a fan of John Wayne.C.He sold
9、air conditioners.D.He was a movie star.答案B解析细节理解题。根据文章第三段最后一句“It had been at the theater since January,because Mr Bellow loved anything with John Wayne in it.”可知他是约翰韦恩的一位影迷。故B项正确。4Why did the author and his/her brother see the same movies several times?A.The two movies were really wonderful.B.They w
10、anted to avoid the heat outside.C.The manager of the theater was friendly.D.They liked the popcorn and the soda at the theater.答案B解析推理判断题。根据倒数第二段最后一句“Finally,on the fourth day,the heat wave broke.”以及第二段第一句和第三段第一句可知,他们反复看同样的影片,就是为了在电影院避暑。故B项正确。5What can we learn from the last paragraph?A.The author t
11、urned out to be a great singer.B.The author enjoyed the heat wave of 1962.C.The authors life has been changed by the two movies.D.The author considers the experience at the theater unforgettable.答案D解析推理判断题。根据文章最后一段所述内容可知,直到今天,当时的情景仍历历在目,甚至其中的一些台词作者都能背诵。因此可以看出,这段经历对作者来说是难忘的。故D项正确。BExercising during t
12、he day can keep you awake at night instead of putting you to sleep,according to new research from the United States.It was believed a good workout helps to send you off by making you more tiredbut it now appears that the opposite is true.A study of fourteen participants who wore a piece of equipment
13、 monitoring their movements for 23 days found the more active they were the less they napped.Surprisingly,total sleep time increased by an average of 42 minutes a night after days with low activity.The findings suggest exercise and sleep have a more complicated relationship than many people realize.
14、Heart specialist Dr Am Eliasson,who led the research,said the results were the opposite of expectations.Quality of sleep did not improve after days of increased exercise.The data collected included total sleep time,the exercise energy that has been used,the height and weight of the participants.Dr E
15、liasson speculates the findings may be explained by personality types.Individuals who are ambitious and active during the day may also be more “vigilant (警惕的)” at night and therefore sleep less.Meanwhile,less ambitious people who are less active may have no difficulties falling or staying asleep.Ano
16、ther explanation may be that job and life stresses lead to busier days,more exercise and more calories burned but may interfere with (干扰) sleep.It was believed that exercise improves sleep because it produces a rise in body temperature,which is then followed by a drop a few hours later.It is the dro
17、p in temperature that apparently makes you sleepy.So the traditional advice has been to exercise at least three to four hours before your bedtime to give your body time to cool down and avoid having a hard time falling asleep.But now scientists may have to think again.6From the text we can learn tha
18、t all the participants .A.had sleep problems before the studyB.improved their quality of sleep after the studyC.had all their activities recorded all the timeD.put on weight more or less soon afterwards答案C解析细节理解题。从文章的第二段我们知道参与者在为期23天的观察中所有活动都是被监控的,故答案为C项。7The research mentioned in the text was desig
19、ned to .A.call on more people to exercise before sleepB.expect people to reduce their exercising timeC.change peoples traditional idea about exercise and fitnessD.find out the relationship between exercise and sleep答案D解析推理判断题。这项研究成果是通过对参与者的活动和睡眠的监测得出来的,所以研究的目的就是想找出这两者之间的关系,故答案为D项。8Who has the best s
20、leep according to Dr Eliasson?A.A government official who is busy.B.A senior who wants to go to college.C.A librarian who has an easy and satisfying job.D.A clerk in the bank with lots of customers.答案C解析推理判断题。根据文章第四和第五段得知,白天忙忙碌碌、野心勃勃、心理压力大等因素会影响睡眠,而没什么野心、活动量小的人可能会睡得更香。综合考虑,“一个有着既轻松又令人满意的工作的图书管理员”应该是
21、相对压力小,工作强度也不大,因此睡眠应该最好,故答案为C项。9What may scientists have to think about again?A.The truth of the new findings by Dr Am Eliasson.B.The traditional suggestion about the time for exercise.C.The exact amount of time for the drop in temperature.D.The necessity of the study on exercise and sleep.答案B解析细节理解题
22、。文章的最后一句提到科学家可能会重新考虑,其考虑的问题应是上面陈述的内容,即“the traditional advice.”,故答案为B项。10It can be inferred from the text that .A.the latest finding is suspected by some scientistsB.people with low activity may have a longer sleep timeC.more people will start to take exercise in the eveningD.one can improve his qua
23、lity of sleep by exercising more答案B解析推理判断题。根据文章第二段“参与者在随后的几天里降低了活动量,平均睡眠增加了42分钟”,因此答案为B项。.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)Begin doing the work you love as soon as possible,even if you dont get paid for it,or you can only work at it 11.Albert Einstein was 12 to get a job as a physics professor.He could have
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437009.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021-2022学年高中英语人教版选修7课件:UNIT3 UNDERTHESEA 单元重点小结 .pptx
