2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES 课后限时作业(十五) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE TRIP ALONG THE THREE GORGES 课后限时作业十五 WORD版含答案 2019 2020 学年 外研版 高中英语
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十五)(见课时作业P29)语言知识练.单句语法填空1Students are forbidden to enter(enter) the net bar to play games.2It being(be) hot, we decided to go swimming.3He left the party seconds before smoke was spotted rising(rise) along the stairs.4In view of the weather, the event will be held indoors.5Only if you run fa
2、ster than I can you marry me.6Mother made a promise that if I passed the College Entrance Examination, she would buy me a mobile phone.7Many people attended the meeting, most of them scientists. 8.A good teacher should learn about the varied(vary) needs of each student.9Many children in mountainous(
3、mountain) areas have no chance to go to school.10I found it hard to meet all the guests requirements(require).句型训练1他们的父亲禁止他们去游泳。Their father forbade them to go swimming/forbade them from going swimming.2我只有找到了工作,才有足够的钱去上学。Only if I get a job will I have enough money to go to school.3鉴于社会实践的需要,越来越多的人
4、对学英语感兴趣了。In view of practical need of society, there are more and more people interested in learning English.4我们队赢得第一的消息是真的。The news that our team has won the first place is true.5公共汽车翻车了,致使7人当场死亡,另有29人受伤。The bus overturned, leaving seven dead on the spot and 29 others injured. 高考题型练.阅读理解ADogs are k
5、nown as mans best friends throughout the world. They come in hundreds of different types and sizes. Some are big, some are small, some have big ears, and some have small ears. No matter what kind you choose, your dog is a pet for life.Pet dogs are used in our lives in a variety of ways. For example,
6、 one man will buy a dog to guard his home. Every dog has a different purpose depending on their owner.There is not a puppy alive without peoples love. Their little bodies and tiny paws interest a grown man at the sight of them and have all children crying to their parents to buy them one. But the tr
7、uth is that a puppy should never be taken away from its mother between the ages of eight to ten weeks as their behavioural skills are being developed at this time. To take them away early would be to leave them socially lacking. Once they have left their mothers, they are taken to their new homes wh
8、ere they are fully loved and trained by their new families.At about six weeks of age they should receive their first vaccine(疫苗) and at twelve weeks you should take them for their second vaccine, with their third and final one given at sixteen weeks. This process is then repeated again when they are
9、 one. Food is especially important at this stage of their development and should be fed on puppy food until they reach eighteen months old.As your puppy grows, you will begin to take him/her out for walks. Now that you understand all of the basics, you and your new dog can grow together with a happy
10、 relationship that will last a lifetime and more.本文为说明文。狗是人类最好的朋友,人们养狗的目的虽不尽相同,但都要付出努力和爱心。本文说明了养狗时需要注意的问题。1Whats the main idea of the passage?ADogs can guard our homes.BDogs are truly mans best friends.CThere are various kinds of dogs for us to choose from.DDogs can be alive without our love.解析 B主旨大
11、意题。本文开篇点题:Dogs are known as mans best friends,下文围绕该主题展开说明,故选B项。2When can a puppy be taken to a new family?AWhen its mother wants it to leave.BAt about six weeks of age.CAfter developing behavioural skills.DBetween the ages of eight to ten weeks.解析 C推理判断题。根据第三段第三句可知,在八到十周之间小狗不应该离开妈妈,因为它们的行为技能在这个时期形成。
12、由此可推知,等到小狗的行为技能形成以后,它们才可以离开妈妈进入新家,故选C项。3What can we know from the third paragraph?AA dog will die if we dont love it.BOnly grown men fall in love with dogs at the first sight.CDogs need peoples love and care.DA mother should never take a puppy away.解析 C推理判断题。根据第三段第一句可知,狗需要人类的关爱,故选C项。BWhen I was nine
13、 years old, I loved to go fishing with my dad. But the only thing that wasnt very fun about it was that he could catch many fish while I couldnt catch anything. I usually got pretty upset and kept asking him why. He always answered, “Son, if you want to catch a fish, you have to think like a fish.”
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437087.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
