2019-2020学年新北师大版高一英语课时作业:必修1 UNIT 1 LANGUAGE POINTS(Ⅱ).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新北师大版高一英语课时作业:必修1 UNIT LANGUAGE POINTS 2019 2020 学年 北师大 版高一 英语 课时 作业 必修 POINTS
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二)语言知识练习固基础.单句语法填空1The film is based on the truelife story of a cancer sufferer(suffer)2Frankly speaking(speak),how many times do you go to KFC and McDonalds every week?3I wonder if some time I could have a word with you.4Obviously they came here to seek after/for truth.5But it is so typical
2、of this girl to take the easy way out.6I need a flash of inspiration(inspire)to finish my essay.7He applied himself(him)to his new duties with great energy.8Our difficulties passed away when we dealt(deal)with them in the proper way.9His parents as well as he are(be)very kind to me.10We hope your su
3、ggestion will contribute to solving(solve)the problem.完成句子1我设法得到了我要的东西。I managed to get what I wanted.2我的父亲要我当医生。My father intended me to become a doctor.3我们捐赠衣物救济贫民。We contributed clothing to the relief of the poor.4老有别人告诉我应该如何过我的个人生活,我实在受不了了。Im sick and tired of being told what to do with my perso
4、nal life.5她不能全力以赴地安排自己的婚礼。She could not entirely apply herself to the arrangements for her wedding.高考题型练习提能力.阅读理解I had the meanest mother in the world.While other kids ate candy for breakfast,I had to have cereal (麦片粥),eggs and toast.Others had cokes and candy for lunch,while we had to eat a sandwic
5、h.As you can guess,my supper was different from the other kids.But at least I was not alone in my suffering.My sister and two brothers had the same mean mother as I did.My mother insisted on knowing where we were at all times.She had to know who our friends were and what we were doing.We had to wear
6、 clean clothes every day.Other kids always wore their clothes for days.We reached the height of disgrace (丢脸)because she made our clothes herself,just to save money.The worst is yet to come.We had to be in bed by 9:00 each night and up at 7:45 the next morning.So while my friends slept,my mother act
7、ually had the courage to break Child Labor Law.She made us work.I believed she lay awake all night thinking up mean things to do to us.Through the years,our friends report cards had beautiful colors on them,black for passing,red for failing.My mother,however,would merely be content with black marks.
8、None of us was allowed the pleasure of being a dropout (辍学者)She forced us to grow up into educated and honest adults.Using this as a background,Im now trying to bring up my three children.Im filled with pride when my children think I am mean because now I thank God every day for giving me the meanes
9、t mother in the world.【语篇解读】文章讲述的是妈妈对我的要求很严格,甚至到了苛刻的地步,但是对我的成长有很大的帮助。1From the passage we can learn that the writers mother was .Anot generous at allBvery strict with her childrenCvery mean with money mattersDvery cruel to her childrenB推理判断题。根据文章第一段“I had the meanest mother in the world”,还有文章第二、三段可知
10、B正确。2Which of the following things did the writer hate to do most?AEating differently from other kids.BWearing clean clothes which were made by mother.CGoing to bed early and getting up early.DLetting mother know where they were.C细节理解题。根据文章第三段“The worst is yet to come.We had to be in bed by 9:00 eac
11、h night and up at 7:45 the next morning.”可知C正确。3It can be inferred from the passage that .Athe writer worked hard and usually got good grades in studiesBmother was punished for breaking the Labor LawCall the other kids studied better than the writerDthe writers family lived a miserable lifeA推理判断题。根据
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437531.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
