2019年高考英语(人教版)一轮总复习配套练习:第一部分 必修2 课时提能练8 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019年高考英语人教版一轮总复习配套练习:第一部分 必修2 课时提能练8 WORD版含答案 2019 年高 英语 人教版 一轮 复习 配套 练习 第一 部分 必修 课时 提能练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时提能练(八)必修2Unit 4Wildlife protection(对应学生用书第299页).阅读理解(2017年合肥市2018届高三调研性检测)Social networks are a big part of nearly every teenagers life in this day and age.Many teens have QQ,WeChat,or Weibo but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest o
2、f their lives.Everything you post online is part of a digital footprint that can always be traced (追踪)back to you.That includes every post,even every like,comment,favorite and forward that you have ever committed.All pictures youve posted or will post have been stored in a digital database,and it is
3、 the companies right to keep all of these documents that you believe to have been deleted or hidden.With every post comes a consequence;whether it is good or bad,what you post could be seen by anyone.That is why you have to be very careful of what you decide to post or comment.If you think you are s
4、afe from Servite finding out about one funny comment you made six months ago on a meaningless picture,you are probably wrong.Recently,a senior,Aaron,at Servite learned this lesson the hard way this year.He wrote a series of ugly comments towards Connelly girls on a web page,ignoring potential conseq
5、uences.This student,however,did have to face consequences from Servite as he was removed from all of his leadership roles in the school.Surprisingly enough,he fully agreed with his punishment handed down by the administration and fully understood why he was given such severe discipline(处罚)“When you
6、agree to come to Servite,you are agreeing to defend what Servite stands for,”the young man said.“That continues from 8 am to 2 pm.Its at all times.”So,next time youre about to post something you think could be received as offensive or inappropriate,think twice,or dont press the “Send”【语篇解读】本文是一篇议论文。
7、当下很多青少年拥有微信、QQ、微博等网络社交工具,但是他们很多人都不知道要对自己所发布的内容负责。文章通过一名高中生的事例说明,在网上发布信息应当慎重。1What does the author think the teens should do in the first paragraph?AAvoid using social media.BRemove their own digital documents.CBe responsible for what they put online.DLearn to balance their online and offline time.C考
8、查细节理解。根据第一段第二句“Many teens have QQ,WeChat,or Weibo but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest of their lives”可知,很多青少年都有QQ、微信或微博,但很多人都不知道,他们应当对自己在网上发布的任何信息负责;据此可知,作者认为,青少年应当对他们发布在网上的信息负责,故C项正确。2What mistake did Aaron make online?ADrawing s
9、ome meaningless pictures.BMaking some bad comments.CFailing to take his lesson.DBreaking down a special web page.B考查细节理解。根据第三段尾句“He wrote a series of ugly comments towards Connelly girls on a web page,ignoring potential consequences”可知,Aaron在一个网页上写了一系列针对康纳利女孩的难听的评论。故B项正确。3What did Servite do with Aa
10、rons case?AIt reached an agreement with Connelly girls.BIt helped Aaron get rid of ill effects.CIt gave Aaron a severe punishment.DIt stood on Aarons side.C考查细节理解。根据第四段第二句中的“he was given such severe discipline(处罚)”可知,由于在网站上的不负责行为,他在学校受到了严重处罚,故C项正确。4For whom is the text probably intended?ATeenagers.B
11、Teachers.CParents.DNetwork engineers.A考查推理判断。通读全文内容可知,本文第一段第一句“Social networks are a big part of nearly every teenagers life in this day and age.Many teens have QQ,WeChat,or Weibo but little do a lot of teens know that they can be held responsible for everything they post for the rest of their lives
12、”为文章主旨句;结合下文内容可知,本文主要论述了青少年应当对自己在网上发布的任何信息负责的问题,据此可以判断,本文的阅读对象是青少年,故A项正确。.阅读七选五(2017年辽宁大连双基测试)Of all the things that can be stolen from youyour possessions, your youth, your health, your words, your rightswhat no one can ever take from you is.How you feel about yourself.It takes a long time to learn
13、 how to NOT judge yourself through someone elses eyes._1_Your attitude towards life.The last of your freedom is to choose your attitude in any given circumstance.Choose to be happy and positive.It is not always easy to find happiness in ourselves, but it is always impossible to find it elsewhere._2_
14、3_The measure of your life will not be in what you accumulate, but in what you give away.And 99 percent of the time you get what you put in, so give freely.If you want to be happy, make those around you happy.Your knowledge and life experiences.Character and wisdom are formed over time._4_Your best
15、stories will come from overcoming your greatest struggles.So keep standing, keep learning, and keep living.Your choice to move on enthusiastically._5_Dont let someone or something that didnt make it in your life continue to hurt you.Learn the lesson, forget the pain, and move on.AYour attitude towar
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-438648.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
