2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题14 必修一 UNIT 5 NELSON MANDELA-A MODERN HERO WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题14 必修一 UNIT NELSON MANDELA-A MODERN HERO WORD版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ADear readers,Medical related emergencies are on the rise. More seniors are seeking an independent lifestyle and better quality of life.Over 1 in 3 people over the age of 64 will fall this year. Nearly half will not be able to get up without support.Medical expenses can increase when a person i
2、s not given timely support. You can prevent a medical catastrophe with our 24hour emergency response system. Our solution is highly recommended by doctors,healthcare professionals,and hospitals.We are offering a FREE Medical Alert System to seniors or their loved ones who call now. For a limited tim
3、e, there will be no setup fees and the medical monitoring starts at less than a dollar a day. The system is topranked and easytouse. The pendant is 100% waterproof and it can travel with you. Our new system can detect falls automatically.Call TollFree 18003600405 and gain peace of mind.There is no l
4、ongterm contract.Our medical alert professionals can walk you through everything over the phone.The first 100 callers to order will receive:Free Medical Alert System ($ 300 Value)24 Hours a Day/7 Days a Week LIVE Monitoring and SupportFree Waterproof Necklace Pendant or WristbandNo LongTerm Contract
5、Free ShippingDont wait until after a fall to give us a call. Take advantage of this special offer now to protect yourself or a loved one.Call Now TollFree 18003600405.Sincerely,Jim NelsonPresident语篇解读本文主要是给读者推荐一种老人医疗预警系统。1Whats the function of the Medical Alert System?ATo detect your falls automatic
6、ally.BTo prevent all kinds of diseases.CTo monitor medical treatments.DTo gain peace of mind.解析:细节理解题。根据第三段最后一句“Our new system can detect falls automatically.”可知,这个医疗预警系统的功能是可以自动检测出老人是否摔倒,故选A。答案:A2What will the first 100 callers to order receive?A300 dollars.BFree Waterproof Wristband.CA longterm co
7、ntract.DTimely medical support.解析:细节理解题。根据第五段第三条“Free Waterproof Necklace Pendant or Wristband”可知,前100名打电话预订的人可以获得免费的防水项链挂件或者腕带,故选B。答案:B3In which column may you find this article in a magazine?AEconomy.BEducation.CPsychology.DAdvertisement.解析:推理判断题。根据全文的整体内容可知,本文是一篇广告,是关于一款针对老年人的医疗预警系统的推介,故选D。答案:DBI
8、 had the honour of being elected chief of my tribe (部落)With the title came great responsibility,it was my job to make peace with the Maori Tamaki tribe, whose village we visited.Their soldiers jumped from a canoe and faced us down with fierce crying, sticking eyes and much noise of sticks.They laid
9、a palm leaf on the ground and, as head, I was forced to accept this peace offering by picking it up, then touching noses with their chief.“Kia ora”, he said, welcoming us into the woodland home of his people.My “tribe” was my New Zealand coach tour group, who had forced me into being their leader. W
10、ed been warned that the ceremony was a serious occasion and that to laugh or even smile would be considered rude to the Tamaki. After that it was nonstop fun as they demonstrated their ancient customs and I received instruction in performing the haka, the war dance immortalized(使不朽)by the All Blacks
11、 rugby team.Then they pulled our dinner of lamb, beef and vegetables out of the ground.It had been slowcooked in the heat just below the surface in the geothermal (地热的) area of North Island, a Maori tradition known as a hangi that goes back an extremely long period of time.Obviously, this form of it
12、 is put on for tourists but it was hugely enjoyable. The journey back to the hotel was alone worth the effort, our elder Maori driver being deserving of his own television show.“The wheels on the bus go round and round,”he got us singing, while he circuited a roundabout three times.A couple of days
13、from the end of our trip, there was still something missing, a New Zealand icon I wanted to see to make my grand tour complete. Riding over a ridge, there it was Aotearoa. The Maori name for New Zealand translates as “the land of the long white cloud”Can I say “Kia ora, Aotearoa?”You bet I can.语篇解读本
14、文为一篇记叙文,作者讲述了他去新西兰旅游时接触到的毛利文化。4How were the visitors greeted in the tribe?AThe soldiers made a palm leaf road.BThe soldiers touched their noses.CThe soldiers shook sticks fiercely.DThe soldiers made noise with shut eyes.解析:细节理解题。根据第一段中的“Their soldiers jumped from a canoe and faced us down with fierc
15、e crying,sticking eyes and much noise of sticks.They laid a palm leaf on the ground.”可知,毛利部落的勇士们从独木舟上跳下来,用狂热的叫喊、瞪大的眼睛和巨大的棍棒晃动声将作者一行人镇住了,他们还在地面上放置一片棕榈叶。这些都是毛利人对游客表示欢迎的方式。故选C。答案:C5Which refers to the Maori cooking custom?AKia ora.BHaka.CHangi.DTamaki.解析:细节理解题。根据第三段中的“Then they pulled our dinner of lam
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439534.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
1109二年级【语文(统编版)】《语文园地五》第一课时-2PPT课件.pptx
