2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题2 选修七 UNIT 4 SHARING WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题2 选修七 UNIT SHARING WORD版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题 部分 练习 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解APeople love cellphones,which is why nine in ten Americans own one.But does heavy use of cellphones pose a risk of cancer? This question has caused controversy for many years.A new study in rats now augments those concerns.Its data linked longterm,intense exposure to radiation from cellphones w
2、ith an increased risk of cancer in the heart or brain.The results have yet to be confirmed,the authors note.Indeed,although the rat study found a link between cellphone radiation and cancer,it offers no clues to why such a link might exist,notes Jonathan Samet.He teaches preventative medicine and di
3、rects the Institute for Global Health at the University of Southern California in Los Angeles.Still,he calls the new studys findings “significant”They could lead to studies researching how cellphone radiation might cause cancer,he says.Phone signals are relayed between cell towers and cellphones via
4、 radio waves.This radio frequencyor RF radiation is a type known as nonionizing(非电离的)Unlike Xrays,nonionizing radiation does not deposit enough energy into cells to release electrons from atoms or molecules,producing ions. So it tends to be far less harmful than ionizing radiation,such as Xrays.But
5、that does not mean radio waves might not cause harm.In very large doses(量) this radiation will heat the body and cause tissue damage.But its not yet known what much lower RF levels might do,such as those from cellphone use.Five years ago,the World Health Organizations International Agency for Resear
6、ch on Cancer,or IARC,concluded that cellphone use “is possibly carcinogenic (致癌的)”Its conclusion was based on what little research data was available at that time.But notice that IARC was not certain.It said only that phone use might “possibly” cause cancer.So scientists at the National Toxicology P
7、rogram,or NTP,investigated further.语篇解读本文是一篇说明文。人们喜欢用手机,90%的美国人都有手机。那么,过度使用手机是否会有患癌的风险呢?一项新的研究给出了一些线索。1Which of the following can replace the underlined word “augments”?Afigures outBputs outCrefers toDadds to解析:词义猜测题。画线词前面提到过度使用手机是否有患癌的风险这一问题多年来引发的争议不断,再根据画线词后的“concerns”和“Its data linked longterm,in
8、tense exposure to radiation from cellphones with an increased risk of cancer in the heart or brain.”可知,现在一项在老鼠身上进行的新研究增加了那些忧虑。故画线词与adds to意义相近。答案:D2In which aspect does Jonathan Samet think the new study in rats is significant?AIt assists him with his teaching.BIt indicates a new research direction.
9、CIt warns people to mind cellphone safety.DIt makes a breakthrough in cancer research.解析:推理判断题。根据第二段中的“They could lead to studies researching how cellphone radiation might cause cancer,he says.”可知,这项研究会促使科学家去查明手机辐射可能是怎样致癌的,也就是说它为科学家提供了一个新的研究方向。答案:B3What is Paragraph 3 mainly about?AHow phone signals
10、 are delivered.BHow cellphones produce radiation.CFeatures of radiation from cellphones.DDifferences between ionizing and nonionizing radiation.解析:段落大意题。根据第三段的内容尤其是“nonionizing radiation does not deposit enough energy into cells to release electrons from atoms or molecules,producing ions. So it tend
11、s to be far less harmful than ionizing radiation.”可知,本段主要讲的是手机辐射的特点,它是非电离的,其危害性远低于电离辐射。答案:C4What might be the theme of NTP scientists further research?AWhy cellphone use causes cancer.BWhether cellphone use really causes cancer.CWhat health effects cellphone use has.DHow much exposure to cellphone r
12、adiation is safe.解析:推理判断题。根据最后一段中的“It said only that phone use might possibly cause cancer.So scientists at the National Toxicology Program,or NTP,investigated further.”可知,NTP的科学家进一步研究的主题可能是手机使用是否真的会导致癌症。答案:BBAmbar presses her hand to her forehead as she considers the question on her screen: how man
13、y sevens in 91? The tenyearold has been struggling with it for about a minute when she smiles,“13!” Her tutor responds by posting a large smiling cat picture on her screenthe virtual(虚拟的) meaning of a pat on the back.He is sitting on the other side of the world in an online tutoring centre in India.
14、Ambar,who attends Pakeman Primary School in London,is one of nearly 4,000 primary school children in Britain that have signed up for weekly onetoone maths sessions with tutors based in India and Sri Lanka.The lessons,provided by a company called Third Space Learning,are targeted at pupils struggling
15、 with mathsparticularly those from disadvantaged backgrounds.From next year,the platform will become one of the first examples of artificial intelligence (AI) software being used to monitor,and ideally improve teaching.Together with some British scientists,the company has analysed around 100,000 hou
16、rs of audio and written data from its tutorials(辅导课),with the goal of identifying what makes a good teacher and a successful lesson.Tom Hooper,the companys CEO,said,“Weve recorded every lesson that weve ever done.By using the data,weve been trying to introduce AI to improve the teaching.”But he argu
17、ed that the aim is not to replace teachers with robots.“Theres a slightly dubious(不确定的) conversation about how AI will make humans irrelevant,but its not at all about replacing humans,”he said.“Our whole belief is that for children not doing well in the subject,people are what matters.”Pupils on the
18、 program have a 45minute session with the same tutor each week.They communicate through a headset and a shared “whiteboard”The lessons at Pakeman Primary School are tailored to the individual,including visual rewards linked to the childs interests.In addition to the raw audio data,each lesson has va
19、rious success metrics attached:how many problems are completed,how useful the pupil finds the session,how the tutor rates it.语篇解读本文是一篇说明文。数学成绩不好怎么办?没关系。坐在家里,你就可以享受高科技公司Third Space Learning为你提供的一对一网上教学服务。5Why does the author mention Ambar in the beginning?ATo praise her tutor.BTo show her struggle wi
20、th maths.CTo introduce a company.DTo encourage pupils to learn maths online.解析:推理判断题。第一段提到了Ambar在网上接受一对一的数学教学,该网上家教中心位于世界的另一端印度。由此引出下文介绍的一家公司Third Space Learning。故作者在文章一开始提到Ambar是为了引出这家公司。答案:C6What do we know about Third Space Learning?AIt makes good teachers and lessons.BIt is aimed at students fro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439537.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
福建省漳州市2020届高考数学适应性测试(居家分散测试)试题 文(PDF)参考答案.pdf
