2019版一轮创新思维英语(外研版)练习:选修7 MODULE 4 MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019版一轮创新思维英语外研版练习:选修7 MODULE MUSIC BORN IN AMERICA WORD版含答案 2019 一轮 创新 思维 英语 外研版 练习 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解AHow often have you read a story that a friend or family member has sent you?Very likely you would have skipped the news had it not been pointed out to you.Traditionally newspapers and famous TV channels have been our source of authentic news.But these days with the popularity of social media,s
2、haring stories is increasingly becoming a favorite source of news.In fact,research suggests that more than half the people get their news today from social media such as Facebook,Twitter and Google.Social media sites often aggregate contents for us to see based on trending topicsstories that have be
3、en viewed by many others as well as based on our own past searches and analysis of our likes and dislikes.If you have liked kittens in the past,you may have noticed that you are seeing more news,blogs and analysis about kittens all of a sudden.While advocates of free speech do not want to control an
4、y voice,it is certainly harmful when it is difficult to separate truth from fiction.Imagine the influence of fake(虚假的) news when it begins to affect our own lives.Trusting a piece of news,patients could very easily fall for wrong diagnosis; elders could give money to cheats and reputation of perfect
5、ly upright citizens could be easily ruined.What about when we research for a school project and base our analysis on false information or news?Mark Zukerberg has finally acknowledged the issue.Among several projects that the company is considering,Facebook is trying to take powerful measures to crac
6、k down on false news.This would include warning labels on fake contents.Fake news also makes a lot of profits from advertising.Google and Facebook have said they will limit advertising profits on their network from such sites. believe every word of what you read.Do more research from multiple (多样的)
7、sources to ensure that the news is indeed true before you share with others.语篇解读本文为一篇说明文。现在社交媒体充斥着大量虚假信息,这些信息的传播对人们的生活危害很大。为了治理这种现象,一些社交媒体已经采取了一些措施。1What does the underlined word “aggregate” in Paragraph 3 probably mean?AAnalyze.BCancel.CGather. DRewrite.解析:词义猜测题。根据第三段最后一句可推知:社交媒体经常根据用户的浏览、搜索信息为用户收集
8、信息,由此可见aggregate意为:gather(收集)。analyze“分析”;cancel“取消”;rewrite“改写”。答案:C2What can we infer from Paragraph 4?APeople tend to believe the news on social media.BFalse news is fashionable on social media.CFalse stories are shared quickly across social media.DMisleading information harms us.解析:推理判断题。根据第四段中的
9、“While advocates of free speech do not want to control any voice,it is certainly harmful when it is difficult to separate truth from fiction.”可知:误导人的信息对我们有害,故答案为D项。答案:D3How will Facebook deal with false news?ATo label fake contents to warn.BTo forbid advertising on its network.CTo prove the news fro
10、m multiple sources.DTo close down the sites of false news.解析:细节理解题。根据第五段“This would include warning labels on fake contents.”(这包括给虚假信息做上警示标记)可知答案为A项。答案:A4What might be the best title for the text?AKeep Away from Fake NewsBNever Blindly Believe Anything You ReadCRefuse to Spread Harmful InformationDS
11、eparate Truth from Fiction Skillfully解析:标题归纳题。本文主要介绍了现在一些社交媒体中充斥着大量的虚假信息,这些信息对人们有很大危害。因此作者告诫读者不要盲目相信媒体上的信息,在传播信息之前一定要确保信息的真实性。由此可见B项最适合作为本文的题目。答案:BBRun out of cooking oil or need some dressing for your salad?The solution may be insects from your backyard!Scientists are turning insects into a source
12、of healthy oil.Even though insects are a food source in some parts of the world,to many people,the thought of eating them is very disgusting.“In the western countries,there is no culture of eating entire insects,so when the idea is to use the protein in powder as an ingredient,people might tend to r
13、eceive this protein better even if they cannot see it,”said researcher Daylan TzompasSosa,Wageningen University,Netherlands.“There are many uses for the oil in general,but we are investigating the use of these oils for a food,as a food ingredient.”The Mexican researcher,working in the Netherlands,sa
14、id insects are a great source of hearthealthy omega3 fatty acids,which can help treat anxiety disorder symptoms.Backing_up the increased reliance on insects is the United Nations Food and Agriculture Organization.In a 2013 report,the UN agency allowed the cultivation of bugs as a food source,saying
15、its environmentally friendly and could boost the worlds food production.There are clear reasons why experts advise people to eat the insects.Experts say insects require little food to grow and the backyard can be a good place to raise them.And theres no shortage of proteinrich insects,which contain
16、fat,vitamins,fiber and minerals.Researchers say different bugs provide unique tastes and textures.“This is very liquid and it has a different color,so this can be used as a dressing for example and its easy to use and this can be used for example for pastry,because for pastry you need hard fats,”sta
17、ted TzompasSosa.But not all insects produce good oil.Cockroaches dont.The bug oils must be tested to make sure they are safe to consume.But getting over the “ick factor” may be a bigger challenge.语篇解读本文是一篇说明文。主要介绍了食用昆虫的问题。文章指出了食用昆虫的好处,同时指出有些昆虫在使用前还需进一步测试以确保其安全性。5What is the authors attitude towards
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439594.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
