2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT 2 STARTING OUT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材外研版英语必修第三册课后作业:UNIT STARTING OUT 2020 2021 学年 新教材 外研版 英语 必修 第三 课后 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、阅读理解ASamuel Morse was born in Massachusetts USA. He started off his career as an inventor after being a painter and sculptor (雕塑家). He even earned a gold medal from the famous Adelphi Society of Arts for his first effort in sculpture, the “Dying Hercules”. He became the first president of the Nation
2、al Academy of Design, and was made Professor of the Arts of Design in the University of the City of New York.Yet, this painter turned to inventing to make his fortune during a sea voyage. On this journey, Samuel Morse heard about many attempts to create usable telegraphs. He was fascinated by this p
3、roblem and began to study books on physics for two years to gain more scientific knowledge. He realized that pulses (脉冲) of electrical current could carry information over wires.Thus the worlds first working model of a telegraph was born. His signaling device was quite simple. It consisted of a tran
4、smitter (containing a battery and a key), a small buzzer (蜂鸣器) as a receiver and a pair of wires connecting the_two. Samuel Morse improved it by adding a switch and a second buzzer to allow transmission (传播) in the opposite direction as well.On May 24, 1844 Samuel Morse sent the first electronic mes
5、sage between Baltimore and Washington, “Look what God has enabled us to build, and benefit by.”Seventeen years later, the two coasts of the United States were linked by telegraph. The telegraph continued to enjoy the position of being the fastest and most reliable means of communication for almost 1
6、40 years since its invention.这是一篇记叙文。记叙了塞缪尔莫尔斯发明了世界上第一个电报模型的经过。1From the passage we learn that Samuel Morse _.Awas a famous sculptor at one timeBwas president of New York UniversityCfirst discovered pulses of electrical currentDbecame a millionaire after inventing the telegraph解析:细节理解题。根据第一段中He star
7、ted off his career as an inventor after being a painter and sculptor(雕塑家). He even earned a gold medal from the famous Adelphi Society of Arts for his first effort in sculpture, the “Dying Hercules”(在成为画家和雕塑家之后,他开始了自己的发明家生涯。他甚至还获得了著名的阿德尔菲艺术学会的金牌,因为他在雕塑方面的第一次努力垂死的大力神。)可知,塞缪尔莫尔斯曾是一位著名的雕塑家。故选A。答案:A2Sam
8、uel Morse wanted to invent a telegraph because _.Ahe was very interested in itBhe thought he was a talented inventorChe thought he could make a fortuneDhe thought he would be famous解析:推理判断题。根据第二段中On this journey, Samuel Morse heard about many attempts to create usable telegraphs. He was fascinated b
9、y this problem and began to study books on physics for two years to gain more scientific knowledge.(在这次旅行中,塞缪尔莫尔斯听说了许多创造可用电报的尝试。他对这个问题很感兴趣,为了获得更多的科学知识,他开始研究两年的物理书籍。)可知,塞缪尔莫尔斯想发明电报,因为他对电报很感兴趣。故选A。答案:A3The underlined words “the two” in Paragraph 3 refer to _.Athe battery and the keyBthe transmitter an
10、d the buzzerCthe wires and the batteryDthe receiver and the key解析:词义猜测题。根据It consisted of a transmitter (containing a battery and a key), a small buzzer (蜂鸣器) as a receiver and a pair of wires connecting the_two 可知,它由一个发射器(包括一个电池和一个按键),一个作为接收器的小型蜂鸣器和一对连接这两个的金属线组成。所以,画线部分单词指代上文的发射器和蜂鸣器。故选B。答案:BBIts n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-439741.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
通用版2019版高考数学理一轮复习实用课件:第八章立体几何第二节空间点直线平面之间的位置关系 .ppt
