2020版新素养同步人教版高中英语必修四练习:UNIT 2 WORKING THE LAND 课时作业2-2 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新素养同步人教版高中英语必修四练习:UNIT WORKING THE LAND 课时作业2-2 WORD版含答案 2020 素养
- 资源描述:
-
1、.单句语法填空1Having spent the whole afternoon playing on the beach without protection, he became sunburnt (sunburn)2Many people in this country are dying of hunger (hungry) every day.3In just two decades (decade), the village has grown into a fishing port with a population of around 5,000 people.4Tom sai
2、d he had some disturbing (disturb) news to share with me.5Mr. Smith borrowed a large amount of money from the the bank to_expand (expand) his business.6Your education equips (equip) you to earn a good living in the future.7The boss hoped that his products could be_exported (export) to European count
3、ries.8Henry has German nationality (nation), but he grew up in the United States.9My mother would rather I focused (focus) more attention on my study.10Susan made it clear that she wished to study abroad.阅读理解The oldest desert (沙漠) in the world is in Namibia (a country in Africa). The desert is calle
4、d the Namib Desert. This desert is believed to be nearly 40 million years old! It is truly an ancient desert.The Namib Desert has some of the worlds biggest sand dunes (沙丘). The dunes tower high into the sky. One dune, called “Big Daddy”, is almost 1,200 feet (365 meters) high! This means “Big Daddy
5、”is bigger than a 100story building! People can climb“Big Daddy”. One man climbed to the dunes crest, or top. Near the crest, the man had to climb on all fours! He had to use his hands to prevent himself from sliding down.The Namib Deserts ancient dunes vary in color. When something varies, it chang
6、es and becomes different. The Namib Desert dunes vary from orange to red.During the day, the surface temperature of the sand dunes heats up. The surface temperature can heat up to 54 . What does one lizard (蜥蜴) do to keep its feet cool? It stands on only two feet at a time! It jumps from pair to pai
7、r! This allows the feet in the air to cool off. When this isnt enough, the lizard dives into the sand. It digs down to where the sand is cooler.Little water falls on the dunes. Often there is less than half an inch (1.3 centimeters) of rain a year. What does one dune plant do for water? It uses the
8、morning fog (雾)! The fog comes from the Atlantic Ocean nearby. It rolls across the dunes. The plants leaves are filled with empty spaces. The empty spaces take in droplets (小水珠) of the water. The plant can survive years without rain by taking in the fog droplets.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了世界上最古老的沙漠纳米布沙漠。1Wha
9、t is the Namib Desert most famous for?AIts old age. BIts big size.CIts location. DIts animals.答案与解析:A细节理解题。由第一段中的oldest和ancient可知,纳米布沙漠是世界上最古老的沙漠,因此它以其年代古老闻名于世。2Why does the author mention the man climber?ATo show it is fun to climb dunes.BTo show the popularity of“Big Daddy”CTo show“Big Daddy”is th
10、e highest dune.DTo show the difficulty of climbing“Big Daddy”答案与解析:D推理判断题。由第二段中的“the man had to climb on all fours! He had to use his hands to prevent himself from sliding down”可知,攀爬“大老爹”沙丘还是具有挑战性的。3How does a lizard in the Namib Desert deal with the heat?AIt touches the sand with as little of its b
11、ody as possible.BIt keeps jumping from one cool place to another.CIt jumps as high as possible into the air.DIt stays inside the sand the whole day.答案与解析:A细节理解题。由第四段中的“It stands on only two feet at a time! It jumps from pair to pair! This allows the feet in the air to cool off”可知,蜥蜴一次只有两只脚着地,这样轮换着来让
12、脚凉快点。4What can we learn from the last paragraph?AThe dune plant lives on the rain.BIt rains often in the Namib Desert.CThe Namib Desert is a coastal desert.DPlants can seldom be seen on most dunes.答案与解析:C推理判断题。由最后一段中的“The fog comes from the Atlantic Ocean nearby”可知,纳米布沙漠是一个滨海沙漠。.完形填空“Here, kitty, ki
13、tty, kitty!” Mr. Gordo called. “ _1_ , kitty!” He called and called. So did Nina. But no little white cat came.It was a bad day for Snowflake to get _2_. The Gordos were moving. A big van (厢式货车) had taken their _3_ that morning. “Well just have to go without Snowflake,” said Mr. Gordo. “Well get you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440175.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
