2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 2 MORALS AND VIRTUES SECTION Ⅲ LISTENING AND TALKING READING FOR WRITING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版必修第三册课时作业:UNIT 2MORALS AND VIRTUES SECTION LISTENING TA
- 资源描述:
-
1、课时作业7基础检测1A terrible accident (事故) happened at the crossing and an ambulance rushed the injured to the hospital.2She couldnt afford the operation (手术) because her family was poor.3Britain last year spent nearly 5,000 million more on importing (进口) food than selling abroad.4In the latest election,Mar
2、y was elected chairman (主席) of the Students Union.5Most pregnant (怀孕的) women remain off cigarettes while carrying the child.6She disguised (假扮) herself as a man so she could fight on the battlefield.7You need to be more flexible (灵活的) and imaginative in your approach.8If you want to double your inco
3、me (收入), you must double your effort.9Im buried in the English novels every day.Therefore (因此) I have made great progress in my English study.10The tension (紧张关系) between the two countries is likely to remain.1He whispered to her so that no one else would hear.2We were all badly bitten (bite) by mos
4、quitoes.3You will be required to assist Mrs Smith in preparing a report.4Its said that fog is harmful (harm) to our health, so we should wear masks on foggy days.5After her father passed away,_she had to take up any job available to support her family.6When I passed by the shop, I caught sight of th
5、e skirt in its window.7A monument was set up in memory of the dead soldiers.8Turning around, she saw Tom in tears.9A great deal of oil was (be) poured into the sea and did great harm to creatures in the water.10I wish to thank Professor Johnson,without whose help I would never have made such great p
6、rogress.能力提升阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AA jobless man applied for the position of “office boy” at Microsoft.The HR manager interviewed him and then watched him cleaning the floor as a test.“You are employed,” he said.“Give me your email address and Ill send you the application to fill in,as wel
7、l as date when you may start.”The man replied,“But I dont have a computer,neither an email.”“Im sorry,” said the HR manager.“If you dont have an email,that means you do not exist.And a person who doesnt exist cannot have the job.”The man left with no hope at all.With only ten dollars in his pocket,h
8、e decided to go to the supermarket and buy 10kg tomatoes.He then sold the tomatoes from door to door.In less than two hours,he succeeded to double his capital.He repeated the operation three times,and returned home happily with 60 dollars.The man realized that he could survive in this way,and starte
9、d to go every day early,and return late.Thus,his money doubled or tripled every day.Shortly,he bought a cart,then a truck,and then he had his own delivery vehicles.Five years later,the man was one of the biggest food retailers (零售商人) in the US.He started to plan his familys future and decided to hav
10、e a life insurance.He called an insurance broker (经纪人) and chose a protection plan.When the conversation ended,the broker asked him his email.The man replied,“I dont have an email.”The broker answered surprisingly,“You dont have an email,and yet have succeeded to build an empire.Can you imagine what
11、 you could have been if you had an email?” The man thought for a while and replied,“Yes,Id be an office boy at Microsoft!”本文讲述了一个人因为没有电子邮箱而求职失败,后来自己辛勤付出,起早贪黑,最后创业成功,成为美国最大的食品零售商。1Why couldnt the man have the job at Microsoft?ABecause he was lazy.BBecause he didnt pass the test.CBecause he didnt have
12、 an email.DBecause he didnt have a computer.解析:细节理解题。根据第四段“Im sorry,”said the HR manager.“If you dont have an email,that means you do not exist.And a person who doesnt exist cannot have the job.”可知,“我很抱歉,”人事经理说:“如果你没有邮箱,那就意味着你不存在,一个不存在的人当然不能有工作。”所以C正确。答案:C2The underlined word “capital” in Para. 5 ca
13、n be replaced by _.AtomatoBmoneyCtimeDoperation解析:词义猜测题。根据上一句He then sold the tomatoes from door to door.可知他挨家挨户地卖西红柿。所以推断画线词所在句意为“不到两个小时,他成功地使他的资本增加了一倍”。所以B正确。答案:B3What can we learn about the man?AHe is one of the biggest food retailers in the world.BHe started his career by selling tomatoes in the
14、 supermarket.CHe didnt give up though he failed the interview.DHe didnt want to accept the job at Microsoft.解析:细节理解题。根据第五段The man left with no hope at all.With only ten dollars in his pocket,he decided to go to the supermarket and buy 10kg tomatoes.He then sold the tomatoes from door to door.In less
15、 than two hours,he succeeded to double his capital.He repeated the operation three times,and returned home happily with 60 dollars.可知,虽然面试失败了,但他没有放弃。故选C。答案:C4Which proverb can best describe the story?AMisfortune may be an actual blessing.BWhere there is a will,there is a way.CAccidents will happen.D
16、No pains,no gains.解析:总结归纳题。根据全文内容可知,这个人从求职失败,到通过勤奋起早贪黑创业而成功。A.Misfortune may be an actual blessing.塞翁失马,焉知非福;B.Where there is a will,there is a way.有志者,事竟成;C.Accidents will happen.天意如此,在所难免;D.No pains,no gains.有付出就有回报。所以A正确。答案:ABLast Saturday on the way to the mall, two children, a boy and a girl, c
17、ame running towards me with bottles in their hands, asking if I wanted bottled water.It was a surprising gesture.I was wondering if they were doing fundraising.I knelt and asked them where their parents were and how much a bottle of water cost.Then two adult women came up to me explaining what the c
18、hildren were doing.“We are teaching the children to give without anything in return.We are teaching people to accept without giving in return.”Two mothers had bought bottled water and placed a sticker on all bottles with five different quotes (引述):1Smile at everyone.Youll never know when someone may
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440252.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下册语文课件-23 我家跨上了“信息高速路” 习题_人教新课标 (共14张PPT).ppt
