2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT 2 ONWARDS AND UPWARDS 第一课时 STARTING OUT UNDERSTANDING IDEAS WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时作业:UNIT ONWARDS AND UPWARDS 第一课时STARTING O
- 资源描述:
-
1、Unit 2Onwards and upwards课时作业4Starting out & Understanding ideasIt was 1972, and I was in second grade. In the classroom, the teacher, Ms Boyette, was _1_ aloud to us from Island of the Blue Dolphins. And we had just come to a part of the book where the main character was training a wild dog. I was
2、listening, caught up in the _2_ of all.Not far away from me, there seated a boy who always frightened or _3_others, so I was _4_ of this boy. While Ms Boyette was reading, I looked over at him, for he was someone I was in the _5_ of keeping an eye on. I noticed that he was listening too, that he was
3、 engaged by the _6_, and that he was leaning forward in his seat and listening with all his heart. I _7_ at him, openmouthed. I was _8_ with a sudden knowledge that this boy was in fact just _9_ me. He was a kid who liked a story. The boy must _10_ my eyes on him, because he turned. Then something _
4、11_ happened. He smiled at me. _12_, I smiled back, unafraid. We were two kids smiling at each other.Why have I never forgotten this small moment? Why do I still _13_ every detail of it? I think its because that moment illustrates so beautifully the _14_ of reading out loud.It shows us into a safe r
5、oom, where everyone involved, the reader and the listener, can have that chance to _15_ each other. We humans long not just for the story, not just for the flow of language, but for the connection that comes when words are read aloud.本文属于记叙文,讲述了作者在一次朗读课上与自己害怕的男孩的关系发生了转变。作者把这种转变归功于朗读。1A.shoutingBsing
6、ingCtalkingDreading答案:D解析:根据后文可知,本文讲述朗读的影响,故选D。2A.wonder BsilenceCwarmthDcomfort答案:A解析:根据下文可知,作者被小说的奇妙情节吸引住了,故选A。3A.greetedBtouchedChurtDrefused答案:C解析:根据frightened可知,该男孩经常恐吓和伤害他人,故选C。4A.awareBterrifiedCboredDguilty答案:B解析:根据前文的frightened可知,作者害怕这个男孩,故选B。5A.habitBformCeffortDhope答案:A解析:根据前文可知,作者害怕那个男孩,
7、习惯性地时刻提防他,in the habit of doing sth.养成做某事的习惯。故选A。6A.speechBstoryCjourneyDdiary答案:B解析:根据前文可知,老师正在给孩子们朗读故事,故选B。7A.pointedBnoddedCstaredDwaved答案:C解析:根据语境可知,作者一直盯着男孩看,故选C。8A.struckBmixedCcheatedDconfused答案:A解析:根据文章可知,此处表达作者突然意识到男孩其实跟自己一样被故事所打动了,故选A。9A.behindBbeyondCaroundDlike答案:D解析:根据文章可知,作者意识到男孩其实跟自己一
8、样,故选D。10A.ignoreBfeelCmeetDobserve答案:B解析:根据语境可知,这个男孩感觉到了作者在看着他,因为他转身了。故选B。11A.usefulBnaturalCseriousDamazing答案:D解析:根据后文He smiled at me.可知,男孩朝作者微笑了。结合前文内容可知,此处表达作者觉得很不可思议,故选D。12A.ThenBAgainCInsteadDBesides答案:A解析:男孩向作者微笑,作者之后也以微笑回报。故选A。13A.seekBorganizeCrecallDtrust答案:C解析:由前一句Why have I never forgotte
9、n this small moment?可知,作者还能回想起很多细节,故选C。14A.powerBcourageCamusementDability答案:A解析:作者认为这是朗读的神奇力量,故选A。15A.cheerBseeCmissDmention答案:B解析:根据文章可知,在听老师朗读时,作者看到了男孩内心真实的样子,故选B。AThe Great Wall, ChinaStretching over 21,000 kilometers, the Great Wall was built to prevent invasions and has a history of more than
10、2,000 years. UNESCO in February 2019 calls it an absolute masterpiece, not only because of the ambitious character of the undertaking but also the perfection of its construction.But perfection isnt protection. 51.2 percent of the Great Wall had either already disappeared or is at a significant risk
11、of disappearing. Besides for wind and rain erosion, the main reasons for the destruction of the Great Wall are human factors such as tourism, construction, human contact and so on.Pamukkale,TurkeyPamukkale, which means “cotton castle” in Turkish, is famous for its shining white calcite terraces (方解石
12、阶地)with warm and mineralrich waters overrun.Before being listed as a World Heritage Site in 1988, Pamukkale had been severely damaged by human activities. People used hot spring water to fill swimming pools, some visitors stood on the rocks and some even bathed in the hot springs with soap and shamp
13、oo. To protect the terraces, the Turkish government has decided to pull down the hotels and require all tourists to visit this site barefoot.Great Barrier Reef, AustraliaHome to 400 types of coral and 1,500 species of fish, the Great Barrier Reef draws visitors to Australia from all over the world.
14、However, the Great Barrier Reef is expected to suffer from increasingly frequent bleaching events, cases in which corals turn white and may die, according to a UNESCO report. The heat waves caused by global warming have killed half of the coral here in the two years, according to a CNN report. Pollu
15、tion from industry developments and harmful fishing practices are also big concerns.The Dead Sea, JordanAt 423 meters below sea level, the Dead Sea is 10 times saltier than the ocean, meaning that the water is so dense, even tourists who cant swim will be able to float.But the seaside resorts built
16、in the 1980s now sit kilometers away from the waters edge, which has lost half of its surface area in the past 40 years. The damage is irreversible due to the nature of the mineral industry and the type of agricultural use that has drained the water.本文是一篇应用文,介绍了世界上的四大景观中国长城、土耳其棉花堡、澳大利亚大堡礁和约旦死海,它们都受到
17、了严重的破坏。1Which are you required to visit without shoes?AThe Great Wall, China.BPamukkale, Turkey.CGreat Barrier Reef, Australia.DThe Dead Sea, Jordan.答案:B解析:细节理解题。根据Pamukkale,Turkey中的“To protect the terraces, the Turkish government has decided to pull down the hotels and require all tourists to visit
18、 this site barefoot.”可知,为了保护方解石阶地,土耳其政府决定所有游客必须赤脚参观棉花堡,故B项正确。2Which of the following statements is true?AMain reasons for the destruction of the Great Wall come from wind and rain erosion.BPamukkale was damaged by human activities after 1988.CPollution and the heat waves caused by global warming kil
19、l much coral in the Great Barrier Reef.DHalf of the Dead Sea surface area has disappeared in the past two decades.答案:C解析:细节理解题。根据Great Barrier Reef, Australia中的“The heat waves caused by global warming have killed half of the coral here in the two years, according to a CNN report. Pollution from indu
20、stry developments and harmful fishing practices are also big concerns.”可知,全球变暖引发的热浪杀死了大堡礁里一半的珊瑚,来自工业和捕鱼业的污染也是极大的担忧,故C项正确。3What do the above spots have in common?AThey are all famous endangered natural spots.BTheyre damaged only from human activities.CThey all draw the attention of the governments.DT
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-440946.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
