四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(80)及(解析)答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 四川省 成都市 2016 高考 英语 阅读 理解 二轮 基础训练 80 连载 解析 答案
- 资源描述:
-
1、四川省成都市2016高考英语阅读理解二轮基础训练80集连载(80)及(解析)答案【2016高考训练】阅读理解推理判断题。People in several American states may be surprised to see cars in city streets without a driver. Experimental driverless vehicles now are legal in Florida, Nevada and California. They are pointing the way to a future that is not far down th
2、e road. The high-tech company Google has a number of self-driving cars, Which had covered 480,000 kilometers by August. Volvo is among the companies dong road tests and says in plans to sell driverless cars by 2020. In September, California Governor Jerry Brown signed an act to allow autonomous vehi
3、cles on the roads of his state. “Today were looking at science fiction becoming tomorrows realitythe driverless car.” The systems been improved through competitions sponsored by the U. S. government agency DARPA. Engineer Richard Mason of the Rand Corporation helped design driverless vehicles for DA
4、RPA challenge races. Cars have become much more fuel-efficient, and new electronic features are making Hondas safer, said Angie Nucci of Honda America. “A camera on the passenger-side mirror actually engaged on your guiding screen so you can safely change lanes.” Other safety features include warnin
5、g systems on the front and the sides of the cars. The syatems help drivers, but dont replace them. Curatou Leslie Kendall of the Petersen Automotive Museum said autonomous cars will make the high ways safer.“By taking out drivers, you also remove most risks of an accident,” Kendall said, you also re
6、move most risks of an accident,” Kendall said. He said consumers, however, may be unwilling to lose control. “It may take them time to come to realize that the technology is indeed reliable, but it will have to prove itself first”,Mason said the technology already works and the biggest challenge now
7、 is getting down the cost for driverless vehicles from hundreds of thousands of dollars to something more affordable. He said this will happen as the technology is improved.1. What can we learn from Paragraph 1?A. Driverless vehicles are now legal in the whole USA.B. Volvo will be the first to sell
8、driverless cars.C. Googles self-driving cars have covered a long distance.D. Driverless cars are pointing us a faraway future.2. We learn that Governor of California Jerry Brown.A. Helped design self-driving cars.B. Supports self-driving cars on roads.C. Considers self-driving cars science fiction.D
9、. Improved the self-driving car systems3. According to Richard Mason. What is the biggest challenge for driverless cars?A. They are now too expensive for consumers.B. Their technical problems remain to be solved.C. They are not allowed to run on the road.D. They are more dangerous for people on the
10、street.4. Whats the best title of the passage? A . the benefits of the self-driving v cars B . the biggest challenge of the self-driving cars C. self-driving cars: science fiction future is near D. safer of more dangerousself-driving cars.语篇解读 本文主要讲述了无人驾驶车正在进入我们的生活。Richard Mason 认为无人驾驶汽车最大的挑战是对于消费者来
11、说太贵了。1. C 推理判断题。根据Experimental driverless vehicles now are legal in Florida, Nevada and California.可知,谷歌的无人驾驶汽车走了很长的距离。2. B 推理判断题。根据In September, California Governor Jerry Brown signed an act to allow autonomous vehicles on the roads of his state. 可知,加州的州长Jerry Brown支持无人驾驶汽车上路。3. A 细节理解题,根据Mason sai
12、d the technology already works and the biggest challenge now is getting down the cost for driverless vehicles from hundreds of thousands of dollars to something more affordable. 可知,Richard Mason认为无人驾驶汽车最大的挑战是对于消费者来说太贵了。4. C 主旨大意题。 本文主要讲述了无人驾驶汽车正在进入我们的生活。2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最
13、佳选项。On Sunday, August 24th, comic book lovers across the world held their breath to watch how much crazy collectors would pay for a rare Superman comic book. Though bids (出价) above the initial asking price of 1 million dollars had been coming in gradually since the copy was placed on the auction sit
14、e (拍卖网站) eBay on July 14th, things really started to heat up during the final minutes when the price jumped from $2.5 to $2.6 and then $2.7 million, before shooting up to unbelievable 3,207,852 dollars!This of course was no ordinary Superman comic book, but an edition of the extremely sought-after (
15、很吃香地) No. 1 of Action Comics series the first publication of the superhero that was born from the creative minds of teenagers Joe Shuster and Jerry Siegel. Though Action Comics No. 1, which depicted a diaper-clad baby Superman lifting furniture, had a print run of 200,000 copies, only about 100 are
16、known to exist today. While the rarity is certainly a reason for the high price, Stephen Fisher, CEO of ComicC, thinks it also has a lot to do with the fact that Superman was the worlds first superhero! Even so, none of the copies have been able to fetch (售得) as much as the most recent one, simply b
17、ecause they have not been as well-preserved. Graded a rare 9 out of 10 by CGC, a third party grading service for comic books, the book is the highest rated copy of Action Comics No. 1 so far. According to CGC officials, the 76-year-old comic book looks and feels as though it has just come off the ne
18、wsstand (报摊).That is not surprising given that the original owner, a Virginian man who bought the book for only 10 cents in 1938, had carefully tucked it away (藏起来) in a wooden box for four decades. Fortunately, when he passed away, the book was bought by a string of collectors who all realized it w
19、as a rare treasure that needed to be looked after. Before this, the highest price paid for an Action Comics No. 1 had been $2 million for a copy sold by Hollywood actor Nicholas Cage in 2011. Ironically, the two teenagers responsible for creating Superman received just 130 dollars when they sold the
20、 rights to the superhero to comic book publisher Detective Comics in 1938.1. When the Superman comic book was placed on eBay on July 14th, . A. it attracted no attention at all B. things started to heat up immediately C. the bid price didnt go up very quickly at first D. people thought it was worth
21、millions of dollars2. What is Paragraph 3 mainly about? A. Why the comic book is well-preserved. B. Why the comic book is well worth reading. C. Why the comic book is worth so much money. D. Why the comic book has drawn so much attention.3. When the other collectors got the comic book after the Virg
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-441416.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
